Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Aşa ceva! Poliţist local, amendat de poliţistul de la Rutieră chemat în ajutor!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi 24

Un polițist local care a chemat în ajutor un echipaj de la poliția rutieră a fost amendat pentru că nu a vrut să se legitimeze în fața colegilor sosiți la intervenția sa. Amândoi încercau să rezolve aceeași problemă: sancționarea unor persoane care nu aveau asupra lor declarații și a unui șofer băut, scrie Mediafax.

Un polițist local din Constanța a oprit o mașină pentru a verifica dacă persoanele din interior aveau declarațiile pe propria răspundere impuse de Ordonanța Militară. Pentru că șoferul mirosea a alcool, a chemat în sprijin și un echipaj al Poliției Rutiere, care l-a testat și a constatat că a băut.

În momentul în care a început să completeze procesul verbal, poliţistul de la Rutieră i-ar fi cerut polițistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, el fiind cel care a oprit mașina inițial. Iritat, acesta a refuzat să îi arate colegului său buletinul.

Atunci, polițistul de la Rutieră și-a amendat colegul de la Locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima. Situația este verificată într-o anchetă internă începută de IPJ Constanța. IPJ a menţionat totodată, vineri, că temeinicia şi legalitatea procesului-verbal de contravenţie pot fi analizate doar de instanţa de judecată.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    aprilie 4, 2020 at 9:46 pm

    așa-i cînd se întîlnește polițistul cu milițianul
    se putea și mai rău 😀 )))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bătrân din Teleorman, scos în viață din puțul în care a căzut

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Teleorman

Un bătrân de 83 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, a căzut într-o fântână, cel puțin așa reiese din informațiile oficiale, dar nu este exclus ca bietul om să fi încercat să-și pună capăt zilelor în acest mod.

Sursa foto: ISU Teleorman

Au fost anunțați imediat pompierii. La sosirea echipelor de salvatori, bătrânul era scos la suprafață din puțul de 15 metri adâncime de către vecini. Bărbatul era conștient, dar prezenta multiple traumatisme la nivelul membrelor și spatelui. Victimei i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la spital.

Sursa foto: ISU Teleorman

Citește în continuare

SOCIAL

Dâmbovițeni implicați într-o grupare specializată în acte de terorism

Publicat

pe

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Pitești au efectuat, astăzi, cu sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa şi Neamţ, activităţi procedurale de predare / ridicare de obiecte și înscrisuri, precum şi punere în executare a unor mandate de aducere în cadrul unui dosar de terorism.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie 2019 – martie 2020, 9 persoane din județele Dâmbovița, Neamț, Buzău, Constanța și din București, ar fi inițiat apeluri având ca scop amenințarea și intimidarea populației, prin producerea unui eveniment cu puternic impact psihologic.

O persoană ar fi alertat telefonic autoritățile despre faptul că ar avea asupra sa o bombă, pe care intenționează să o detoneze în incinta unui aeroport din București”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie dispuse măsurile legale.

Pentru administrarea probatoriului, au fost ridicate 10 telefoane mobile, 12 cartele telefonice, 3 unităţi de calcul, 7 unităţi de memorie și alte obiecte și înscrisuri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

La percheziții au participat și jandarmi din Buzău, Dâmbovița și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis-Constanța.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!