Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Un bărbat şi sute de animale au murit într-un incendiu care a distrus o fermă din Amara

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Incendiu de proporţii la o fermă din oraşul Amara, judeţul Ialomiţa. Focul a izbucnit în jurul orei 20:00 şi a fost nevoie de mai bine de 7 ore pentru ca pompierii să reuşească să stingă vâlvătaia care a cuprins adăpostul de animale, două încăperi de locuit şi rezerva de furaje şi lemne.

Într-una din încăperi a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat în vârstă de 33 de ani. De asemenea, au murit 600 de oi, 100 de capre, 3 bovine şi un măgar. Ferma a fost distrusă pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp.

În foc, au mai ars elemente de construcţie şi mobilier, 1 autoturism, harnașamente pentru cai, 3 atelaje, aproximativ 200 de baloți de paie și lucernă, 10 t de porumb și aproximativ 8 metri cubi de material lemnos.

Potrivit Ialomiţa, incendiul a fost generat prin folosirea intenţionată sau din culpă a unei surse de aprindere.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Al doilea prefect al judeţului Ialomiţa a depus jurământul

Publicat

pe

Sursa foto: Instituţia Prefectului Ialomiţa

Formulă completă, de astăzi – 25 mai 2020, la conducerea Prefecturii Ialomiţa, după ce Tudoriţa Ionescu a depus jurământul în calitate de subprefect. La ceremonie a fost prezent secretarul de stat Gheorghe Sorescu, care a dat citire Hotărârii de Guvern privind numirea în funcţie, aprobată în şedinţa din data de 21 mai. Până acum, Tudoriţa Ionescu, al doilea subprefect al judeţului Ialomiţa, a fost secretar al comunei Mihail Kogălniceanu şi are o experienţă de 17 ani în administraţia publică.

Prima funcţie de subprefect este ocupată, din decembrie 2019, de Emilian Barbu – care a fost până atunci şef al Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Slobozia, iar prefect este, tot din decembrie 2019, Toniţa Manea – fost director economic al Casei de Pensii Ialomiţa. Toniţa Manea a fost, în 2016, prima femeie subprefect al judeţului Ialomiţa, pentru ca acum să fie prima femeie prefect al judeţului Ialomiţa.

Citește în continuare

Ialomiţa

S-au răsturnat cu maşina pe DN2A şi au rupt conducta de alimentare cu gaze

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Ialomiţa

Accident rutier, azi-noapte, pe DN2A, în localitatea Manasia, judeţul Ialomiţa. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Maşina a rupt ţeava principală de alimentare cu gaze naturale şi cutia de protecţie a contorului.

Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime, o tânără de 19 ani şi un bărbat de 23 de ani, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Cei doi au refuzat transportul la spital.

Pompierii sosiţi la faţa locului au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea unei echipe Distrigaz pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea defecțiunilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!