Connect with us

ACTUALITATE

CJ Dâmboviţa a mutat în instanţă evacuarea parlamentarilor PRO România

Publicat

pe

Senatorul Adrian Ţuţuianu, liderul organizaţiei PRO România din Dâmboviţa, este în permanenţă cu luneta îndreptată spre actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Alexandru Oprea, căruia îi urmăreşte fiecare mişcare în câmpul politic şi administrativ. Demnitarul îl sancţionează dur ori de câte ori consideră că a sărit calul sau că nu se implică aşa cum ar trebui în treburile judeţului, mai ales în cele generate de pandemia de coronavirus.

Ultima critică pe care i-o aduce Ţuţuianu lui Oprea porneşte de la intenţia acestuia din urmă de a nu renunţa, nici acum, când, spune senatorul, altele ar trebui să fie priorităţile, de a-i da afară din birourile parlametare aflate în sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe el şi pe deputata Oana Vlăducă.

În afară de textul acid la adesa lui Alexandru Oprea, senatorul PRO România publică şi documentele pe care mai-marii CJ Dâmboviţa le-au înaintat la instanţă, solicitâd ca, prin hotărâre judecătorească, cei doi demnitari ai statului român, reprezentanţi ai acestui judeţ până la urmă în Parlamentul României, să fie evacuaţi.

„Cu ce se mai ocupă individul de la Consiliul Județean în plină pandemie? Probabil că a rezolvat toate problemele din sănătate, pentru că și-a făcut o prioritate din acțiunea în instanță pentru evacuarea parlamentarilor PRO ROMÂNIA din birourile Consiliului Județean. Înțelegeți cât de bolnav e individul?

Trecând peste problema în sine, care e un abuz incalificabil, cum să te ocupi de așa ceva când mor oameni în județ și se îmbolnăvesc în fiecare zi alții? Cât de urât trebuie să ai caracterul? Ai terminat de rezolvat toate problemele în județ și asta și-a rămas? Ai dat bani către Spitalul Pucioasa? Ai ajutat cu ceva comuna Corbii Mari? Strigă oamenii de acolo după ajutor de două săptămâni și nimeni nu-i bagă în seamă. Pentru că un securist își vede de mizeriile lui în continuare. Vine vremea…”.

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

De

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Doliu la Finanțe Publice Dâmbovița. Dumnezeu să-l odihnească pe Adrian Ion Chivu

Publicat

pe

De

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea fulgerătoare în nefiintă a colegului nostru – Adrian Ion Chivu, șeful Serviciului colectare persoane juridice. Un om deosebit, bun prieten și coleg, profesionist desăvarșit, familist, tatăl a doi copii.

Dispariția lui atât de timpurie lasă un mare gol în inimile noastre. În aceste momente de adancă tristețe, transmitem indoliatei familii întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite