Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Tânărul antreprenor Cosmin Voevodschi a donat viziere pentru jandarmii din Dâmboviţa

Publicat

pe

Cosmin Voevodschi a revenit cu o nouă donaţie pentru jandarmii din Dâmboviţa. Săptămâna aceasta, tânărul antreprenor din Găeşti le-a oferit 25 de viziere şi dezinfectant pentru suprafeţe.

Reamintim că, în data de 2 aprilie, Cosmin a trimis la IJJ Dâmboviţa 25 de litri de dezinfectant pentru mâini şi suprafeţe. De asemenea, la sfârşitul lunii martie, Oana şi Cosmin Voevodschi au achiziţionat pentru Spitalul Găeşti echipamente de protecţie şi aparatură medicală specifică luptei cu COVID-19 în valoare de 50.000 de lei (500 milioane de lei vechi).

Comandantul IJJ Dâmboviţa, col. Viorel Matei, aduce mulţumiri publice pentru această iniţiativă de a veni în sprijinul autorităților statului aflate în prima linie în perioada crizei cauzate de noul coronavirus.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște va acorda „ajutor de bonă” pentru copiii preșcolari

Publicat

pe

Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, în ședința ordinară a lunii mai, acordarea unor „ajutoare de bonă”, lunar, părinților care au în întreținere copii de vârstă preșcolară.

Pot beneficia de sprijin persoanele ale căror venituri sunt de până la 3.500 de lei per membru de familie, după cum urmează:
– până la 2.100 lei: 710 lei;
– de la 2.101 lei până la 2.500 lei: 550 lei;
– de la 2.501 lei până la 3.000 lei: 390 lei;
– de la 3.001 lei până la 3.500 lei: 250 lei.

Ajutorul financiar pentru plata bonei se acordă, la cerere, pentru fiecare copil de vârstă preșcolară.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Şantaj şi camătărie la Târgovişte şi Pucioasa

Publicat

pe

Polițiştii din Dâmbovița au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare, în Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj. Faptele au fost săvârşite începând cu 2017. Şase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri.

„În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro.

Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro.

La activități au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!