Connect with us

ACTUALITATE

Şi-au lăsat colega să moară, de frică să nu ia coronavirus!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: expressdebanat.ro)

Eroii noștri mai fac și gafe! Multe impardonabile și greu de descris în cuvinte. O femeie de 48 de ani, chiar ea asistentă medicală și soția preotului din comuna Măureni, județul Caraș-Severin, a murit cu zile. Fusese adusă la Spitalul din Reșița cu o fractură produsă în urmă unui accident casnic. Ar fi căzut de pe o scară și și-ar fi fractură piciorul.

La spital, conform procedurilor, femeia a fost întrebată dacă a luat contact cu cineva infectat cu coronavirus. Ar fi răspuns că a luat contact cu cineva suspect dar neconfirmat până la acel moment. A fost informația care ar fi produs declicul. Medicii au refuzat să îi trateze rana deschisă de la picior de teamă să nu se infecteze. Din cauza pierderii masive de sânge, a murit câteva ore mai târziu.

Rezultatul testului pentru COVID 19 a venit după deces. Era pozitivă. Și cum este obiceiul acum, s-a transmis că a decedat și din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus. Familia asistentei medicale îi acuză pe medicii de la Reșița că nu au tratat-o la timp.

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite