Connect with us

Dâmboviţa

PNL a devenit un partid al incompetenților! Răbaea de la Moreni a demisionat

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Nicolea Eugen Răbaea

Tânărul morenar Eugen Nicolae Răbaea, până mai ieri activist de bază al liberalilor din Dâmboviţa şi un nume ce promitea pentru acest partid, şi-a dat demisia din PNL. Faptul că a luat această decizie, acum în mod oficial, nu mai reprezintă o noutate nici pentru presă şi nici pentru tovarăşii săi liberali. Plecarea din PNL era ca şi hotărâtă din momentul în care organizaţia judeţeană, în urma uni sondaj nu tocmai clar, a hotărât să meargă în alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Moreni cu Robert Harabagiu.

Tânărul Răbaea s-a simţit nedreptăţit, drept pentru care s-a decis să abandoneze corabia liberală. În urmă cu mai multe săptămâni, se vorbea că ar cocheta cu ALDE. Acum, se aude că va fi candidatul USR-PLUS pentru funcţia de primar al Moreniului. Dacă s-a abţinut până în prezent de la orice comentariu şi nu a alimentat nicio speculaţie, de data aceasta, Eugen Nicolae Răbaea a răbufnit în spaţiul public, postând un mesaj în care îşi explică decizia de a părăsi PNL şi ceeea ce vrea să facă mai departe.

„După cum bine ați observat, în ultima perioadă, m-am abținut să răspund unor atacuri, dar mai ales să am un punct de vedere bine susținut, față de partidul pentru care am militat până în prezent. Recunosc că mă așteptam la acest joc murdar pe care l-a făcut PNL Dâmbovița și știam că aici o să se ajungă, pentru că, de atâția ani, am reușit să-i cunosc pe fiecare în parte. Nu am spus nimic pentru că eu nu sunt un om care dezbină, toată viața mi-a plăcut să unesc, să fim o echipă!

Dragi prieteni, mă cunoașteți, nu o să încep să arunc cu noroi în nimeni! Dumneavoastră sunteți cei care îi veți judeca! Eu rămân același tânăr cu poftă de muncă, dornic de a face ceva pentru acest oraș, pe care-l iubim cu toții, nerăbdător în a face bine!

Mă uit cum este gestionată această pandemie, atât la nivel central, cât și la nivel județean, și mă minunez! PNL a devenit un partid al incompetenților! Cel puțin, pe plan local, nu am văzut un lider care să ia atitudine, să-i pese de oameni, să-i ajute în aceste momente grele! Eu, împreună cu echipa mea de tineri, am încercat să ajutăm așa cum am putut, pe cont propriu, și ne mândrim că putem fi de folos! Și o vom face în continuare!

Dragi prieteni, mă delimitez de modul în care a ales PNL să reacționeze în această perioadă, nu-i critic, dar nici nu pot închide ochii, când știu că oamenii au de suferit. Astăzi am ales să părăsesc acest partid, pentru că nu mă mai regăsesc aici, simt că nu ăsta îmi e locul!

Nu vreau să mai fac parte din partidul care a ales să nu-i ajute pe români în clipele grele!

Nu vreau să mai fac parte din partidul care ordonă ca bătrânii să fie alergați pe stradă de către polițiști și amendați cu mii de lei!

Nu vreau să mai fac parte din partidul care-i transformă pe români în sclavi și îi trimite la cules de sparanghel, pentru a relansa economia altor state, în timp ce economia României este în prăpastie!

Nu vreau să mai fac parte din partidul care-și concediază românii, le taie pensiile și salariile!

Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!

Vreau însă să fiu lângă dumneavoastră și împreună să facem ceva pentru noi, pentru morenari și pentru Moreniul nostru!”, a scris Nicolea Eugen Răbaea pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT