Connect with us

Giurgiu

PERPLEX. Efectul COVID-19 asupra conduitei de poliţist!

Publicat

pe

Am văzut cum se comportă un șef de Poliție dintr-o țară membră a Uniunii Europene! Știe să dea cu parul! Bătăuș de profesie! Tip parcă școlit pe undeva prin America de Sud sau prin ținuturile sălbatice ale Asiei. Un produs importat de undeva din trecut. Un spirit călit parcă prin vreun gulag sovietic. Ucenic al lui Stalin! Altfel nu îmi explic comportamentul sălbatic, atipic pentru o lume care se vrea civilizată.

Probabil, milițianul de la Bolintin-Vale a înțeles greșit starea de urgență. A considerat vașnicul bugetar că își poate permite orice la umbra ordonanțelor militare, că poate refula și își poate descărca nervos neîmplinirile lumești. Odios. Şi, uite așa, un individ cu un asemenea comportament hidos face de râs întreaga comunitate a polițiștilor corecți, educați și care își cunosc bine rosturile și posturile într-o lume civilizată!

Indignarea mea a mai căpătat un grad în plus când am văzut pe filmulețul oroare că, de față la acel supliciu de tip fanariot, erau mai mulți oameni ai legii, ba chiar şi o mândră polițistă care asista imposibilă la dezlănțuirea șefului. Probabil nu şi-au permis să-l oprească pe comandant din starea de excitație în care intrase. Câtă candoare și tandrețe! Slujbașul respectiv nu doar funcția trebuie să și-o piardă. Un asemena om nu are ce să mai caute în Poliție. Nu ăsta este rostul polițiștilor pe lumea asta, oricât de imperfectă ar fi ea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Două case în flăcări, în municipiul Giurgiu

Publicat

pe

Incendiu, în această seară, pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Giurgiu. Au fost cuprinse de flăcări două case. Pompierii acționează la fața locului cu patru autospeciale de stingere.

„La fața locului, pompierii au constatat faptul că ardeau violent o magazie și acoperișurile a două case.

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a suferit arsuri la mâna dreaptă și în zona feței, fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

În curtea în care a izbucnit incendiul au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, o magazie din lemn, aparate electrocasnice, mobilier și materiale textile. De asemenea, s-au deteriorat tavanele și parchetul în camerele de locuit, baia, bucătăria și holul.

La cel de-al doilea imobil a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp, s-au deteriorat tavanele și parchetul din camere, un aparat de aer condiționat și instalația electrică.

Cel mai probabil incendiul s-a produs după folosirea unui aparat de sudură, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor. Scânteile mecanice au aprins materialele combustibile din apropiere, incendiul fiind observat cu întârziere”, precizează ISU Giurgiu.

Citește în continuare

Giurgiu

Au rămas fără garaj și foișor din cauza unui scurtcircuit

Publicat

pe

Azi-noapte, pompierii Detașamentului din Bolintin Deal, județul Giurgiu, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ghionea. Flăcările cuprinseseră un foișor din lemn și garajul din curte. Focul a fost văzut de vecini, care i-au alertat pe proprietari și au sunat și la 112.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Salvatorii s-au luptat cu flăcările care ardeau violent, ba chiar exista riscul să se extindă și la casă.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu arsuri minore in zona membrelor inferioare.

Din primele cercetări la fața locului, cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit (cablu electric defect sau neizolat corespunzător).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT