Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Bătrân, amendat cu 15.000 de lei fiindcă a plecat după oile care i-au fugit

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: cancan.ro)

Până unde merge exagerarea autorităților în îndeplinirea planului de amenzi în baza ordonanțelor militare am văzut astăzi în județul Prahova. Un bătrân din satul Dobrota, comuna Gornet-Cricov, a fost sancționat de polițiști pentru faptul că a ieșit din curte să se ducă după cele câteva oi care au fugit din gospodărie.

Un vecin a sunat la Poliție să anunțe încălcarea legii. Imediat, la fața locului s-a deplasat un lucrător al Ministerului de Interne care nu a mai stat la discuții. I-a aplicat pe loc cetățeanului o amendă de 15.000 de lei. Motivația regăsită în procesul verbal: a părăsit domiciliul pentru a ieși la păscut cu oile, fără a fi angajat.

Nepoata bătrânului a fost bulversată de atitudinea polițistului. A spus că va contesta sancțiunea în instanță. Bunicul ei are doar o pensie de 700 de lei cu care nu vă reuși niciodată să plătească imensa sancțiune. Se întamplă în România îmbolnăvită de acest COVID-19.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

1 IUNIE 2024: Nu rata activitățile organizate de Camera de Comerț Dâmboviţa pentru copii!

Publicat

pe

Camera de Comerț, industrie și Agricultură Dâmbovița a pregătit și anul acesta activități interesante pentru copii, cu prilejul zilei de 1 iunie.

Prin urmare, sâmbătă – 1 iunie 2024, între orele 10:00 și 13:00, se vor organiza, la sediul Camerei de Comerț Dâmboviţa – Calea Câmpulung , Nr. 6A, Târgoviște, următoarele activități:
– Ateliere de creație: lego, puzzle, desen
– Club de robotică Code School Clubs Targoviste
– Puctură pe față DINI LAND
– Karaoke și Mini Disco
– Festivalul Culorilor. Crează-ți propriul univers cu creta!
– Copiii în acțiune: Întâlnire cu Poliția – Siguranță și distracție
– Multe alte surprize.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Va fi mare sărbătoare pe 26 mai 2024 la Ghimpați (oraș Răcari). Detalii aici

Publicat

pe

Duminică – 26 mai 2024, Primăria și Consiliul Local Răcari, județul Dâmbovița, organizează, în colaborare cu Asociația Ghimpați 2008, o serie de manifestări cultural-sportive, artistice și religioase prilejuite de împlinirea a 452 de ani de la prima atestare documentară a localității Ghimpați.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite