Connect with us

SOCIAL

Apel pentru sprijinirea unui adăpost de câini de lângă Târgovişte

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Codin Maticiuc, cunoscutul vip bucureștean, face un apel pe pagina sa de Facebook către toți iubitorii de animale și nu numai către ei, pentru a sprijini un dâmbovițean care deține un adăpost pentru câini în apropierea municipiului Târgoviște.

„Nu știu câți dintre voi știu sau mai țin minte că eu am grijă și de un adăpost de câini din Târgoviște. Este al domnului din imagine, un domn în vârstă și cu probleme de sănătate. Domnul Crețulescu. El se ocupă singur de adăpostul de câini pe care l-a construit lângă Târgoviște, pe proprietatea lui personală.

De ajutat am convins firma HusHusse Romaniare ne mai trimite de mâncare. Chiar vă rog să le dați un follow sau să luați mâncare pentru animăluţele voastre de la ei în semn de apreciere.

Apelez din nou la voi căci domnul Crețulescu nu se descurcă mai ales cu mâncarea. Știu că e greu, mai ales cu restaurantele în perioada asta, dar fac un apel la voi cei din Târgoviște care puteți ajuta:

Sunați la +40 723 319 187 Mihaela, o tipă care îl ajută pe domnul Crețulescu și trimiteți ceva de mâncare regulat la acest adăpost.

Știu că sunt vremuri grele și că eu vă cer să ajutați niște căței amărâți și un bătrân. Dar poate se poate și de data asta”, a scris Codin pe pagina sa.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT