Connect with us

SOCIAL

Crucea Roşie Spaniolă împarte gratuit măşti de protecţie

Publicat

pe

Sursa foto: ziarulromanesc.es

Exemple pe care le pot adopta şi reprezentanţii ONG-urilor şi altor tipuri de asociaţii nonguvernamentale din România. Crucea Roşie din Spania, pe fondul relaxării măsurilor de restricţie, şi-a instalat voluntarii la gurile de metrou din Madrid unde împart populaţiei măşti de protecţie.

Purtatul măştilor în Spania a devenit obligatoriu în mijloacele de transport în comun şi în spaţiile publice. Reprezentanţii guvernului spaniol au anunţat că vor fi distribuite gratuit la nivelul întregi ţări peste 6 milioane de măşti.

Ialomiţa

Arestat pentru că își șantaja fosta iubită!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din București, a fost atestat preventiv pentru 30 de zile, întrucât, după ce a încheiat relația de amor cu o tânără din Slobozia, județul Ialomița, a început să o șantajeze cu distribuirea în spațiul public a unor fotografii compromițătoare cu această.

Până la urmă, fosta iubită l-a reclamat la Poliție. Se pare că bărbatul ar fi primit de la tânără, prin transfer bancar, sumă de 1.000 de lei. Acesta este acum cercetat pentru șantaj în formă continuată.

Citește în continuare

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT