Connect with us

SOCIAL

Supermarket-urile ar trebui să distribuie măşti gratuit, pentru accesul în magazin

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.jurnalistii.ro/)

Mulţi români au rămas surprinşi de anunţul de la intrarea într-un hipermarket prin care erau informaţi că pot cumpăra, pentru a intra în magazin, mănuşi şi măşti de protecţie la preţuri destul de măricele. Un fel de ironie, să nu o numim bătie de joc. După ce că vine românul şi îţi cumpără tot, umplându-ţi conturile cu bani, tu, mare concern, nu eşti capabil să dai gratis nişte amărâte de măşti? Sau, dacă nu o faci, măcar nu mai supăra clientul cu tipul ăsta de anunţ…

Primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu, propune parlamentarilor PSD să iniţieze un proiect de lege, dacă altfel nu pot fi sensibilizaţi patronii marilor lanţuri de supermarket-uri care au avut vânzări colosale în această perioadă de pandemie, prin care aceşti nababi ai comerţului să fie obligaţi să împartă gratuit clienţilor, la intrarea în magazin, câte o mască de protecţie. Ideea edilului de la Voineşti, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, a fost postată pe Facebook, unde cetăţenii comentează la greu şi susţin o astfel de iniţiativă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Fată de 12 ani din Pucioasa a fost dată dispărută

Publicat

pe

Vasile Bianca Maria, o fată de 12 ani din Pucioasa, a fost dată dispărută și este căutată de polițiști, după ce, astăzi – 7 mai 2021, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dâmbovița, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare gri și purta în picioare pantofi sport de culoare albă. Bianca Maria are 1,63 m înălțime, aproximativ 55 de kilograme greutate, constitutie atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Portofel recuperat cu ajutorul jandarmilor de la Judecătoria Târgovişte

Publicat

pe

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Dragomirești, județul Dâmbovița, care a pierdut, astăzi – 7 mai 2021, pe Bulevardul Unirii din Târgovişte, un portofel cu bani, carduri bancare și documente personale l-a recuperat cu rapiditate datorită vigilenţei de care au dat dovadă jandarmii care își efectuau serviciul la Judecătoria Târgovişte.

Aceștia au observat portmoneul pe trotuar și, folosindu-se de actele pe care le conținea, l-au identificat pe proprietar. Bărbatul le-a mulțumit pentru gest și operativitate. Omul credea că are puține șanse să-și mai găsească portofelul pierdut.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT