Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu a asigurat din sponsorizări tablele cu acces la internet pentru elevi

Publicat

pe

Administraţia publică locală a oraşului Titu a alocat, la propunerea primarului Traian Niculae, suma de 40.000 de lei, din cei 116.000 obţinuţi ca sponsorizare în luna aprilie, pentru a se achiziţiona tablete şi cartele SIM cu acces nelimitat la internet care să fie puse la dispoziţia elevilor pentru efectuarea orelor de curs online – conform propunerilor venite dinspre unităţile de învăţământ din oraş.

Diferenţa de bani a fost folosită pentru asigurarea de produse alimentare de bază pentru persoanele defavorizate şi pentru procurarea de măşti de protecţie pentru elevii care vor susţine evaluarea naţională şi bacalaureatul anul acesta şi pentru cadrele didactice implicate în aceste examene.

Firmele care au sponsorizat Primăria Titu în luna aprilie 2020 sunt următoarele:
– SC Portrans SRL: 50.000 lei;
– SC Metaplast SRL: 20.000 lei;
– SC Romstar SRL: 10.000 lei;
– SC Helene SRL: 10.000 lei;
– SC Ntc Helene Impex SRL: 10.000 lei;
– SC Toma Viv SRL: 10.000 lei;
– SC Plasticom SRL: 5.000 lei;
– SC MMK Fashion Construct Invest SRL: 1.000 lei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT