Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

ALDE nu a votat starea de alertă. Vrem suport şi libertate, nu constrângeri și minciuni!

Publicat

pe

Reprezentanţii ALDE în Parlamentul României nu au votat Legea privind încuviinţarea stării de urgenţă, rămânând fideli respectării principiilor curate ale drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Cu vervă şi într-un stil imperativ, Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, a postat pe pagina sa de Facebook motivele pentru care parlamentarii acestei formaţiuni politice nu au fost de acord cu instituirea stării de alertă.

„Parlamentarii ALDE nu s-au alăturat acestui «joc» pentru că starea de alertă nu vine pe baza unor măsurători clare. Vrem persoane testate, nu teste efectuate pe hârtie!

Nu am votat pentru că nu vrem să alocăm o țară întreagă într-o situație incertă! Sunt o serie de județe care nu au nici o persoană infectată. Nu am votat pentru că nu vrem ca firmele «de casă» să își umple conturile din contracte exclusive!

Nu am votat pentru că România are nevoie de relansare economică, nu de interese electorale!Nu am votat pentru că vrem libertate și suport, nu constrângeri și minciuni!

Nu am votat pentru că nu ne mai lăsăm manipulați! Nu am votat pentru că nu avem încredere! Nu am votat pentru că vrem soluții, nu «detenție»”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Se cere demisia prefectului judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa

Publicat

pe

Corneliu Ștefan - președinte PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a cerut demisia prefectului judeţului, Aurelian Popa, pentru faptul că s-a transformat în „agent electoral al PNL”.

„Îi atrag atenţia prefectului judeţului Dâmboviţa, să înceteze discuțiile cu primarii PSD, să îi lase în pace, să nu îi mai cheme la dânsul acasă, în vila de la Titu, unde se negociază trecerea de la Partidul Social Democrat la PNL.

Îi cer demisia prefectului Aurelian Popa pentru că, brusc, a devenit agentul electoral al PNL Dâmboviţa şi încalcă orice lege din România, dânsul fiind înalt funcţionar public. Lăsaţi colegii mei în pace şi nu mai acţionaţi la impulsurile celor din Partidul Naţional Liberal”, a fost mesajul preşedintelui PSD Dâmboviţa către prefectul Aurelian Popa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!