Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

O listă de furnizori greşită i-a băgat pe unii în fibrilaţii, crezând că ne-a îmbogăţit Consiliul Judeţean Dâmboviţa!

Publicat

pe

A fost agitație, ieri, în zona media din judeţul Dâmboviţa. Totul a pornit de la o greșeală impardonabilă a reprezentanţilor departamentului economic al Consiliului Județean Dâmbovița. Pe lista cu furnizorii instituției din luna aprilie, document publicat pe portarul CJD și care este urmărit de toți cei care vor să vadă cu cine are relații economice Consiliul Județean și câți bani se îndreaptă spre anumite firme, SC Incomod Media SRL  figura că a încasat peste 151.000 de lei (1,51 miliarde de lei vechi).

Evident, informația a fost vizualizată imediat de mai multe persoane, în special de colegi din media, care nu își puteau explica ce lovitură am dat noi la CJ Dâmboviţa, de am obținut o asemenea sumă de bani în luna aprilie. Sunt convins că unii (îi ştim noi care) au intrat chiar şi în fibrilații! Nemaiputând suporta excitaţia nervoasă, nu au mai stat să gândească, gazetărește, că poate a fost vorba de o greșeală, că e cam greu, spre imposibil chiar, ca o firmă de presă să încaseze aşa, tam-nisam, într-o singură lună, peste 30.000 de euro.

LISTA REALĂ A FURNIZORILOR CJ DÂMBOVIŢA ÎN LUNA APRILIE 2020

Gafa funcționarilor de la compartimentul economic al Consiliului Județean poate fi sancționată pentru că a produs prejudicii de ordin emoțional multora, iar nouă, ca publicație, un prejudiciu de imagine, fiindcă, timp de câteva ore până s-au lămurit lucrurile, în spațiul public s-a dus vestea că am fost cumpărați de conducerea Consiliul Județean, plus alte lucruri ce țin de… tomberonul cu gunoi. Că nu ştiu ce afaceri necurate învârtim noi cu cei din Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Şi, pe bună dreptate, când apare un asemenea act sub semnătura directorului economic al instituției, este clar că te poate lua de cap. Ba, poate că se sesizau din oficiu și organele…

Îi asigurăm pe cei care au avut insomnii din această cauză că a fost vorba de o greșeală, de altfel corectată ulterior şi pe site-ul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sperăm să nu se mai întâmple astfel de scăpări, care pot crea varii probleme în comportamentul oamenilor și în modul lor de acțiune. Joaca cu banii și cu cifrele nu este tocmai benefică societății și nici relațiilor interumane care, și așa, în vremurile astea de pandemie, sunt puternic alterate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!