Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Reacţie mârlănească a unui demnitar PNL la un demers gazetăresc

Publicat

pe

Sursa foto: facebook

Jurnalista Dana Budeanu, care ne încântă şi ne amuză, dar şi ne uimeşte cu dezvăluirile pe care le face la rubrica „Verdict Politic” şi „Ştiri pe Surse”, a supărat un vaşnic liberal, care a percutat imediat, grosolan şi jignitor.

PNL-istul nu este unul de rând, ci ditamai demnitarul în Guvernul Orban. Ne-a arătat cu vârf şi îndesat că şi în PNL există indivizi ciudaţi, neobişnuiţi cu presa, cu diplomaţia şi cu bunul simţ. Numitul Ştefan Jicol i-a trimis ziaristei un mesaj scârbos, nedemn pentru un bărbat şi un politician cu anvergură cuibărit în Palatul Victoria.

„Mamaie, Jicol Stefan zis SGG sunt, din familie de japonezi. Am auzit că te-ai luat de mine, că te-ai lăudat că vrei să faci cu mandea un serial. A dreaq, traiască mă-ta, zău că ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut. Și Ana Pauker și Ghizela Voss erau mai frumoase puțin. Uite cum facem, de data asta te iert. Dacaă mai mârâi la lună te bag și-n mă-ta”, aşa a sunat mesajul reprezentantului Guvernului Ludovic Orban către o femeie, să nu mai spunem şi către o jurnalistă.

Ar fi mai nimerit ca premierul să scape de asemenea indivizi aciuaţi pe lângă cabinetul său, asta dacă nu vrea să ducă PNL în văgăuna în care se află de mulţi, mulţi ani şi PNŢ-CD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 21, 2020 at 7:06 pm

    ce a debitat acest neica nimeni de la SGG îmi spui
    dar ce a debitat închipuita Budeanu, nimic
    curat manipulare, onorabile! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

ACTUALITATE

Radu Petrescu Muscel, 11 expoziții de fotografie în șase luni de pandemie

Publicat

pe

Astăzi – 27 noiembrie 2020, s-a întâmplat la Pitești, la Centrul Cultural, cea de-a 11-a expoziție itinerantă de fotografie istorică, realizată la inițiativa publicistului Radu Petrescu Muscel. 12 în 6 luni. Un demers cultural-istoric demn de toată aprecierea și prin prisma faptului că traversăm o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții impuse pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Tema evenimentului de la Pitești: „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”. Următoarea expoziție va fi la Oradea.

„Nicolae Iorga și colectivul care se ocupa de selectarea conferenţiarilor au invitat la Universitatea de Vară de la Vălenii de Munte șase profesori – doi din Argeș și patru din fostul județ Muscel, dintre care cinci profesori universitari si un profesor secundar – preotul Gheorghe Cotenescu. De remarcat faptul că patru dintre cei șase conferenţiari interbelici vor cunoaşte… „farmecul” temniţelor comuniste”, a precizat publicistul Radu Petrescu.

Cei şase invitați ai marelui Nicolae Iorga au susţinut, la Universitatea de Vară din Vălenii de Munte, 27 de conferinţe, astfel: Gheorghe Cotenescu – 13 (în perioada 1931-1943); Costin Petrescu – 7 (1929-1938); Victor Slăvescu – 2 (1937-1938); Radu Demetrescu Gyr – 2 (1937); Ion Chelcea – 2 (1935-1936); Florian Ştefănescu Goangă – o conferinţă (1922).

Cei patru profesori care au ajuns mai târziu deținuți politici sunt Gheorghe Cotenescu, Victor Slavescu, Radu Demetrescu Gyr și Florian Ștefănescu Goagă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!