Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Reacţie mârlănească a unui demnitar PNL la un demers gazetăresc

Publicat

pe

Sursa foto: facebook

Jurnalista Dana Budeanu, care ne încântă şi ne amuză, dar şi ne uimeşte cu dezvăluirile pe care le face la rubrica „Verdict Politic” şi „Ştiri pe Surse”, a supărat un vaşnic liberal, care a percutat imediat, grosolan şi jignitor.

PNL-istul nu este unul de rând, ci ditamai demnitarul în Guvernul Orban. Ne-a arătat cu vârf şi îndesat că şi în PNL există indivizi ciudaţi, neobişnuiţi cu presa, cu diplomaţia şi cu bunul simţ. Numitul Ştefan Jicol i-a trimis ziaristei un mesaj scârbos, nedemn pentru un bărbat şi un politician cu anvergură cuibărit în Palatul Victoria.

„Mamaie, Jicol Stefan zis SGG sunt, din familie de japonezi. Am auzit că te-ai luat de mine, că te-ai lăudat că vrei să faci cu mandea un serial. A dreaq, traiască mă-ta, zău că ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut. Și Ana Pauker și Ghizela Voss erau mai frumoase puțin. Uite cum facem, de data asta te iert. Dacaă mai mârâi la lună te bag și-n mă-ta”, aşa a sunat mesajul reprezentantului Guvernului Ludovic Orban către o femeie, să nu mai spunem şi către o jurnalistă.

Ar fi mai nimerit ca premierul să scape de asemenea indivizi aciuaţi pe lângă cabinetul său, asta dacă nu vrea să ducă PNL în văgăuna în care se află de mulţi, mulţi ani şi PNŢ-CD.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 21, 2020 at 7:06 pm

    ce a debitat acest neica nimeni de la SGG îmi spui
    dar ce a debitat închipuita Budeanu, nimic
    curat manipulare, onorabile! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!