Connect with us

ACTUALITATE

Apel la boicot lansat de Alex Cumpănaşu după scandalul „Termoscanare şi… cătuşe” la supermarket

Publicat

pe

Alexandru Cumpănașu, cunoscutul reprezentant al societății civile, cel care s-a luptat cu un întreg sistem demascând incapacitatea autorităților de a gestiona oribilul caz de la Caracal, a ieșit din nou în față. După ce a văzut ce s-a întâmplat în fața unui supermarket din București, când mai mulți polițiști au tăbărât pe un bătrân pentru a-l încătușa, Cumpănaşu a lansat în spațiul public un apel de boicotare a magazinelor Kaufland.

„Dragi români, propun începând de astăzi BOICOTAREA MAGAZINELOR KAUFLAND. Să stabilim de la început: NU sunt adeptul fanteziilor și manipulărilor privind colectarea a nu stiu ce date prin termoscanare. Nu sunt nici măcar impotriva efectuării acestui lucru! Dar pentru modul în care KAUFLAND și poliția au reacționat ieri față de cele 2 persoane consider că ESTE INACCEPTABIL! Nu am văzut scuze din partea acestui magazin pentru modul în care s-au comportat angajații lor, pentru lucrul neplăcut pentru unii români de a-și simți invadată intimitatea! Am vazut doar un atac ordinar la adresa celor 2 persoane care sunt «acuzate» ca au «înscenat» totul!

Dragi romani, puteau sa fie și jurnaliști sub acoperire. Verificarea modului în care sunt puse în practica astfel de masuri aberante este dreptul nostru constituțional! ️Incapacitataea unei multinaționale și aroganța cu care au tratat această situație împreuna cu poliția de pe raza incidentului sunt IMPARDONABILE.️ După ce că aceștia fac comerț si atât, NU produc nimic sustenabil economiei distrugând micii agricultori români care nu sunt primiți să-și vândă marfa pentru că sunt prea mici, acum mai suntem și UMILIȚI! PROPUN TUTUROR ROMÂNILOR SĂ BOICOTAM ACEST LANT DE MAGAZINE!️ Nu și-au cerut scuze nici pentru modul ILEGAL în care paznicii-doctori își țineau propriile măști care nu le acoperea nasul. Deși intrau în contact cu mii de persoane. De la poliție nu am primit nici un anunț privind sancționarea acelor politisti pt ca au intervenit fără măști și mănuși în arestarea familiei respective! Nu mai vorbesc de comportamentul barbar! Dar acest lanț de magazine crede că românii sunt proștii lor care acceptă orice umilință!

Repet, pe mine personal nu mă deranjează să mi se ia temperatura dacă persoana respectivă poarta corect masca si restul echipamentelor și dacă știe să se comporte! Dar sunt români care văd în această acțiune un act INTRUZIV, DERANJANT în raport cu propria persoana și intimitate. Aceștia nu mai au dreptul să intre în magazine?! Am innebunit!? Care este relevanța medicală a acestui act?Temperatura de peste 37,3 poate fi cauzată de foarte mulți factori, boli sau de o simpla răceală! Cu ce previne acest gest? Și ce previne? Dacă se dorește să se prevină extinderea virusului nu mai bine paznicii-doctori și supraveghetorii magazinelor VERIFICĂ DACĂ AI MASCĂ!? Dacă o porți în magazin și doar în acest caz să nu te lase să intri!? Parca dacă ai masca nu mai dai nimănui virusul, nu așa ne-au explicat autoritățile de atâtea ori!? Prin urmare poți fi bolnav sau sănătos, nu mai contează. Purtând masca obligatoriu în magazin nu infectezi pe nimeni! Așa, cu luarea temperaturii ce anume se rezolvă!? NIMIC din punct de vedere medical! Doar enervare si frustrare pentru o parte din romani, sătui de atâtea interdicții și reguli ce le afectează viata privată!

În loc să cumpere termoscannere nu mai bine cumpără MĂȘTI si MĂNUȘI pentru românii care nu-și permit și le dau la intrarea în magazin!? Asa cum se întâmplă în Italia, Germania, Spania! Acolo unde aceste lanțuri de magazine nu aplică aceleași reguli! Oamenii sunt tratați civilizat și li se dă o masca la intrarea în magazin! Dar ROMÂNII sunt proștii voştri, nu?”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Patru candidați pentru șefia CJAS Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 6 mai 2021, s-a dat startul la schimbarea, prin concurs, a managerilor Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Din cei 60 de candidați admiși după selecția dosarelor, doar 33 au intrat în examen, de la ora 10:00. Acesta s-a desfășurat în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din București.

Sunt județe unde au fost înscriși mai mulți candidați pentru postul de director CJAS. Dâmbovița reprezintă o surpriză în acest sens, fiind reprezentată la această primă etapă a concursului de patru candidați. După testul scris, în termen de patru zile lucrătoare, concurenții vor susține la sediul CNAS un interviu. Președintele acestei instituții, Adrian Gheorghe, ne asigură că a fost organizat un concurs transparent, fără discriminare pe criterii politice sau de altă natură.

Conducerea CNAS susține că vor fi promovați doar acei candidați care au abilități de planificare, organizare, coordonare și control.

În Dâmbovița, la concurs s-au înscris: Cristina Sima – fost șef Compartiment juridic și patrimoniu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Niculina Sandu – fost manager general CJAS Dâmbovița, Liliana Temergan – angajat CJAS Dâmbovița și Zamfira Ana Maria Dragotă – farmacistă, fiica patronului de la Popasul turistic Șipot din Moroeni, membră în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

10 mai 2021: Start recensământul general agricol

Publicat

pe

În perioada 10 mai – 31 iulie 2021, se va desfășura, în toate utilitățile administrativ-teritoriale din România, recensământul general agricol, cu an de referință 2020. Informațiile vor fi colectate de la utilizatorii suprafețelor agricole și/sau deținătorii de animale.

La nivelul județului Dâmbovița, vor fi recenzate peste 116.000 de exploatații fără personalitate juridică și peste 1.000 de exploatații cu personalitate juridică – ne informează Comisia Județeană condusă de prefectul Aurelian Popa. Participarea la recensământ și furnizarea de informații corecte și complete sunt obligatorii, sub sancțiunea amenzii.

Recensământul general agricol – runda 2020 va evidenția schimbările intervenite de la cel din 2010. Este primul recensământul care se realizează prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil. Informațiile colectate au caracter strict confidențial și vor fi anonimizate imediat după întrarea în sistem.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT