Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Apel la boicot lansat de Alex Cumpănaşu după scandalul „Termoscanare şi… cătuşe” la supermarket

Publicat

pe

Alexandru Cumpănașu, cunoscutul reprezentant al societății civile, cel care s-a luptat cu un întreg sistem demascând incapacitatea autorităților de a gestiona oribilul caz de la Caracal, a ieșit din nou în față. După ce a văzut ce s-a întâmplat în fața unui supermarket din București, când mai mulți polițiști au tăbărât pe un bătrân pentru a-l încătușa, Cumpănaşu a lansat în spațiul public un apel de boicotare a magazinelor Kaufland.

„Dragi români, propun începând de astăzi BOICOTAREA MAGAZINELOR KAUFLAND. Să stabilim de la început: NU sunt adeptul fanteziilor și manipulărilor privind colectarea a nu stiu ce date prin termoscanare. Nu sunt nici măcar impotriva efectuării acestui lucru! Dar pentru modul în care KAUFLAND și poliția au reacționat ieri față de cele 2 persoane consider că ESTE INACCEPTABIL! Nu am văzut scuze din partea acestui magazin pentru modul în care s-au comportat angajații lor, pentru lucrul neplăcut pentru unii români de a-și simți invadată intimitatea! Am vazut doar un atac ordinar la adresa celor 2 persoane care sunt «acuzate» ca au «înscenat» totul!

Dragi romani, puteau sa fie și jurnaliști sub acoperire. Verificarea modului în care sunt puse în practica astfel de masuri aberante este dreptul nostru constituțional! ️Incapacitataea unei multinaționale și aroganța cu care au tratat această situație împreuna cu poliția de pe raza incidentului sunt IMPARDONABILE.️ După ce că aceștia fac comerț si atât, NU produc nimic sustenabil economiei distrugând micii agricultori români care nu sunt primiți să-și vândă marfa pentru că sunt prea mici, acum mai suntem și UMILIȚI! PROPUN TUTUROR ROMÂNILOR SĂ BOICOTAM ACEST LANT DE MAGAZINE!️ Nu și-au cerut scuze nici pentru modul ILEGAL în care paznicii-doctori își țineau propriile măști care nu le acoperea nasul. Deși intrau în contact cu mii de persoane. De la poliție nu am primit nici un anunț privind sancționarea acelor politisti pt ca au intervenit fără măști și mănuși în arestarea familiei respective! Nu mai vorbesc de comportamentul barbar! Dar acest lanț de magazine crede că românii sunt proștii lor care acceptă orice umilință!

Repet, pe mine personal nu mă deranjează să mi se ia temperatura dacă persoana respectivă poarta corect masca si restul echipamentelor și dacă știe să se comporte! Dar sunt români care văd în această acțiune un act INTRUZIV, DERANJANT în raport cu propria persoana și intimitate. Aceștia nu mai au dreptul să intre în magazine?! Am innebunit!? Care este relevanța medicală a acestui act?Temperatura de peste 37,3 poate fi cauzată de foarte mulți factori, boli sau de o simpla răceală! Cu ce previne acest gest? Și ce previne? Dacă se dorește să se prevină extinderea virusului nu mai bine paznicii-doctori și supraveghetorii magazinelor VERIFICĂ DACĂ AI MASCĂ!? Dacă o porți în magazin și doar în acest caz să nu te lase să intri!? Parca dacă ai masca nu mai dai nimănui virusul, nu așa ne-au explicat autoritățile de atâtea ori!? Prin urmare poți fi bolnav sau sănătos, nu mai contează. Purtând masca obligatoriu în magazin nu infectezi pe nimeni! Așa, cu luarea temperaturii ce anume se rezolvă!? NIMIC din punct de vedere medical! Doar enervare si frustrare pentru o parte din romani, sătui de atâtea interdicții și reguli ce le afectează viata privată!

În loc să cumpere termoscannere nu mai bine cumpără MĂȘTI si MĂNUȘI pentru românii care nu-și permit și le dau la intrarea în magazin!? Asa cum se întâmplă în Italia, Germania, Spania! Acolo unde aceste lanțuri de magazine nu aplică aceleași reguli! Oamenii sunt tratați civilizat și li se dă o masca la intrarea în magazin! Dar ROMÂNII sunt proștii voştri, nu?”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițist din Ploiești, confirmat cu COVID-19

Publicat

pe

Un poliţist de la Secția 2 din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost confirmat ieri cu coronavirus. În momentul de față, a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili toți contacții agentului infectat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat că „pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, respectiv modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, comanda inspectoratului a dispus de urgenţă aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!