Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Poliţistul destituit fiindcă a vorbit despre incompetenţă şi lipsuri a fost reîncadrat

Publicat

pe

Dispoziţiile şefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș care au stat la baza încetării raporturilor de serviciu în cazul agentului de poliție Valer Kovacs, urmare faptului că a făcut declaraţii care i-au deranjat pe şefii săi, au fost revocate de conducerea IGPR – se precizează într-un comunicat remis de Poliţia Română. Valer Kovacs a fost repus pe funcţie în data de 21 mai.

„13.05.2020- 21.05.2020, o perioadă neagra din viața mea, astăzi m-am trezit din coșmarul care a fost destituirea mea din Poliția Română după 18 ani și o lună de activitate. Aceasta perioada nu o voi uita niciodată.

Le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au susținut, cu mesaje de încurajare, cu articole de presă, cu emisiuni TV, mulțumesc Sindicatului Decus, mulțumesc Dl Avocat Kovacs Florin, mulțumesc celor de la APADOR CH, îmi cer iertare că sunt cuprins de emoții.

Întotdeauna am avut încredere în demnitate și onoare și adevărul va ieși la suprafață. Îmi cer iertare ca nu am putut răspunde sutelor de mesaje primite. Dumnezeu sa ne ajute pe toți. Pentru un viitor mai bun în România”, a scris poliţistul timişorean pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițist din Ploiești, confirmat cu COVID-19

Publicat

pe

Un poliţist de la Secția 2 din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost confirmat ieri cu coronavirus. În momentul de față, a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili toți contacții agentului infectat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat că „pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, respectiv modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, comanda inspectoratului a dispus de urgenţă aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!