Connect with us

Dâmboviţa

Lider ALDE Dâmboviţa: Guvernul Orban nu dă doi bani pe oameni!

Publicat

pe

În timp ce alți politicieni aclamă prelungirea stării de alertă sau o acceptă tacit, sub o pătură numită observații, Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, dă de pământ cu Guvernul Orban. Liderul dâmbovițean critică puterea pentru faptul că uită tocmai de ceea ce este esențial societății, comunităților locale, vieții normale a omului. Adică, ține închise sălile de teatru, cinematografele, restaurantele, cofetăriile, barurile, grădinițele, bibliotecile și lasă la liber sălile de păcănele, cazinourile, locurile unde, de obicei, se sparg mulți bani și în care omul normal nu prea intră. Și mai este și turismul…

„HORECA este blocată și nimeni, dintre autoritățile competente (sau nu???), nu se grăbește să găsească soluții în acest sens. Singurii care se chinuie să repornească turismul sunt principalii implicați, antreprenorii care trăiesc din asta. Și sunt singuri în fața acestui „război”.

Ce să înțelegem? Preferați cetățenii care își duc veacul prin sălile de jocuri de noroc, captivii unul flagel greu controlabil, în detrimentul celor care participă la activități culturale, religioase, care călătoresc sau preferă să socializeze într-un restaurant? Nu cumva găsim discriminare în această situație? Lăcașurile de cult nu aduc voturi la fel de ușor că sălile de „păcănele”?

Vă mulțumiți cu acest nivel, deși rolul vostru, ca autorități ale statului este să atrageți investiții, să asigurați dezvoltarea societății? Nici nu e cazul să vorbim de investiții, în situația în care Guvernul nu a făcut altceva decât să paralizeze economia…
În toată această situație, premierul Orban nu știe decât să se laude cu un milion de români aflați în șomaj tehnic, iar ministrul Tătaru minte cu nerușinare că Franța prelungește perioada măsurilor restrictive.

Rușine! E clar că nu dați doi bani pe OAMENI! Pe oamenii de calitate, care au ceva de spus, care pot schimba ceva în țara noastră, dar care, nu-i așa, nu sunt așa ușor de păcălit în campania electorală”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Timp liber: Pensiunile Iuli’s Home, o gură de rai la poalele Masivului Leaota. VIDEO

Publicat

pe

Valea deschisă de pârâul Ialomicioara ce izvorăște din coasta Masivului Leaota a devenit un spațiu preferat de turiștii iubitori de liniște, de pădure, de susurul plăcut al izvoarelor. O zonă care se dezvoltă cu gust și calitate.

Posibilitățile de drumeție sunt multiple. Fie la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, fie spre piscurile Leaotei ori, mai departe, spre coama Bucegilor.

În acest perimetru natural, în apropierea undelor repezi ale Ialomicioarei, și-a deschis porțile complexul turistic Iuli’s Home. Într-o curte largă, plină de flori, cu gazon perfect și elemente de decor care contrastează plăcut cu pitorescul locurilor, două pensiuni construite într-un stil ce ține parcă de arhitectura impecabilă a țărilor nordice sunt mereu pregătite să își primească invitații. Camere sunt luminoase și mobilate cu gust și rafinament.

Cabanele dispun, fiecare în parte, de câte cinci camere cu baie proprie, sală de zi generoasă și bucătărie complet utilată, iar pentru odihnă și relaxare, există foișoare, saună și bazine tip ciubăr pentru jacuzzi. De asemenea, a fost construită din lemn, chiar pe malul Ialomicioarei, o alee de promenadă.

Persoanele care vor să petreacă câteva zile în peisajul mirific al Văii Ialomicioarei, la Runcu, în județul Dâmbovița, pot închiria pensiunea cu cinci camere, bucătărie și living, plus foișor, grătar și ciubăr, la prețul de 1.500 de lei pe noapte, în sistem self catering. Mai precis, turiștii vin cu produse alimentare de acasă pe care să le pregătească în bucătăria complet echipată sau la grătar. Totodată, au posibilitatea să comande meniuri la restaurantele din comună. Până la sfârșitul anului 2023, resortul va avea 8 pensiuni și restaurant propriu.

La Complexul turistic Iuli’s Home se ajunge foarte ușor. Din DN 71, Târgoviște-Sinaia, în orașul Fieni, se continuă pe drumul spre comuna Runcu. La ieșirea din această localitate, se înaintează pe lângă firul pârâului Ialomicioara, pe drumul forestier pietruit ce duce spre Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului.

Relații suplimentare și rezervari la telefoanele 0726.331.072 / 0790.436.325 sau accesând pagina web https://iulishome.ro. Personalul de la Iuli’s Home este amabil și dispus să te ajute.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

PucFast, șase zile de distracție și teatru pentru copii la Pucioasa

Publicat

pe

Ca un preambul al Zilei de 1 iunie, sărbătoarea internațională a copilăriei, dar și al „Zilelor județului Dâmbovița”, la Pucioasa se desfășoară, în intervalul 27 mai – 1 iunie, cea de-a patra ediție a Festivalului de Animație „PucFast”. Manifestarea cultural-distractivă este organizată de Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European din localitate.

Pe parcursul a șase zile, în Parcul Central al orașului se va consuma un maraton al distracției și bunei dispoziții dedicat, în primul rând, celor mai tinere vlăstare ale Pucioasei. Directorul festivalului este cunoscutul om de cultură Dan Țopa.

La această manifestare artistică participă trupe de la Teatrul de Vest Reșița, Teatrul „Arabella” din București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul Național București și de la Teatrul Republican „Licurici” din Chișinău, Republica Moldova.

Astăzi – 28 mai 2022, manifestările au fost deschise în sunet de fanfară, dar fără paradă așa cum era planificat, fiindcă micuții din Pucioasa s-au trezit mai târzior. Apoi, pe scena special amenajată la intrarea în parc, copiii și nu numai ei, au putut urmări piesa „Capra cu trei iezi”, o viziune modernă a celebrei povești a lui Ion Creangă montată de artiștii Teatrului de Vest din Reșița. Au urmat atelierele de creație și un spectacol coregrafic prezentat de dansatorii cercului de balet din cadrul Centrului European de Cultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Pucioasa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT