Conectați-vă cu noi

POLITIC

Pentru PNL există două Românii!

Publicat

pe

Reprezentanţii Partidului Social Democrat l-au criticat dur pe europarlamentarul liberal Rareş Bogdan care, în plină stare de alertă, a găsit de cuviinţă să serbeze ziua de naştere a fetiţei sale, care a împlinit un an, la un restaurant de fiţe şi cu droaie de invitaţi. Consideră social-democraţii că pentru PNL, de fapt, există două Românii.

„Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își pot permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct. Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că, pur și simplu, nu au avut banii necesari pentru acest lucru”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

POLITIC

PERPLEX. Medicii intră și în linia întâi a politicii

Publicat

pe

Înainte de declanșarea campaniei electorale, observăm cu oarece uimire că la PSD a crescut apetitul pentru medicii. Tot mai mulți doctori sunt curtați și transformați în candidați pentru parlamentare, urmând, evident, să devină mai mult politicieni decât salvatori de vieți.

Ideea conducerii centrale a PSD nu este una rea, dar poate avea efectul cuțitului cu două tăișuri. Acum, în pandemie, cu stresul la cote înalte, unii medici, de luni de zile, prin aparițiile lor publice, mai și îl enervează pe român. Te ia de cap când îi privești mereu la televizor. Vezi cazurile specialiștilor Rafila și Streinu Cercel, care ne tot dau povețe de luni de zile și coronavirusul parcă lovește mai abitir ca niciodată. Mulți români fac alergie când îi văd.

Rămâne de văzut cum vor fi priviți de electoratul PSD și de indeciși. E un test interesant. Și ca să fie treaba treabă, mai nou, aflăm că, în plină pandemie, intră în rândurile politicienilor și medicul Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina. Va candida tot la PSD, în județul Argeș, unde i-au mai rămas ceva rădăcini.

Pare a fi vorba de o nouă strategie electorală a PSD, aceea de a înlocui politicienii cu vocație cu doctori. Probabil se crede că vor aduce mai multe voturi. Să nu fie greșit calculul ăsta! Pe când, din nou, soliști de muzică populară, pop și actori de cinema în Parlament?

Citește în continuare

Dâmboviţa

Adrian Țuțuianu, senator: A început din nou festivalul amenzilor fără discernământ

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PRO România Dâmbovița, nu a putut trece cu vederea gestul actualilor guvernanți, pe care îl consideră aberant, de a-i încuraja pe români să se toarne între ei dacă nu poartă masca de protecție anticoronavirus.

„Asistăm la o provocare la turnătorie pe scară largă din partea unui guvern incapabil și iresponsabil. Eu nu cred că aceasta e soluția reală. Reflexele epocilor totalitare, când copiii erau învățați să-și toarne părinții, sunt inacceptabile. Eșecul pseudo-măsurilor de protecție aplicate de Guvern nu trebuie decontat de oamenii simpli.

Pentru cine e puțin atent, a început din nou și festivalul amenzilor fără discernământ. Ordinul de zi pe unitate: „Sancționați fără milă!”. Niciun cuvânt, însă, despre sprijinirea persoanelor defavorizate cu măști de protecție. Niciun cuvânt despre creșterea capacităților ATI. Niciun cuvânt despre testarea gratuită”, a scris senatorul Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!