Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PNL și PSD Dâmboviţa se luptă în comunicate de presă!

Publicat

pe

Gata, a început lupta electorală între PNL și PSD Dâmboviţa! Arma utilizată în acest moment – comunicatele de presă acuzatoare. Cine a întreprins ceva pentru județ și cine nu, cine și-a văzut de propriile afaceri și cine nu, cine are mai multă putere să rezolve pe viitor problemele dâmboviţenilor și cine nu…

Astăzi – 26 iunie, liberalii au somat public administraţia PSD „să demareze urgent procedurile aferente derulării Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița”. Atitudinea ar fi fost una normală, dacă nu era generată doar de faptul că vom avea alegeri în acest an și, cumva, cred politicienii noștri, dă bine la popor să te războiești. Ca să nu mai vorbim de faptul că procedurile pentru proiectul la care se face referire s-ar părea că sunt în desfășurare. Da, au fost întârzieri, astfel că devine și mai concludentă întrebarea ce au făcut reprezentanții PNL în ultimii 4 ani? De ce nu au cerut explicații în ședințele Consiliului Județean și în cele ale Consilijlui Local Municipal Târgoviște? De ce nu s-au implicat pentru rezolvarea problemelor apărute?

Câteva ore mai târziu, vine răspunsul PSD Dâmboviţa. Prin vocea purtătorului de cuvânt, Costin Cozma, social-democrații se miră că liberalii știu că există acest proiect, având în vedere că „4 ani au lipsit cu desăvârșire”. De asemenea, se întreabă de ce nu au fost invitați la ședința de la sediul Guvernului și primarii PSD din județ. „69 de comune, orașe și municipii dâmbovițene trebuie să se aștepte la un șantaj politic de tipul: Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”?

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 27, 2020 at 10:16 am

    asta vine cam așa, parafrazînd: în comunicate de presă să ne duelăm, sau în ciorapi să ne mirosim? 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

USR Dâmboviţa a intensifică pregătirile pentru alegerile locale

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, s-a aflat, ieri – 4 iulie, în comuna Văcărești, pentru a participa la ședința de alegeri a conducerii filialei locale. Parlamentarul a fost însoțit în această deplasare de mai mulți membri ai conducerii județene a USR.

Cu această ocazie, au fost discutate și o serie de aspecte ce țin de activitatea organizațională, de pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale. În scurt timp, USR Dâmbovița va prezenta lista de candidați, pentru postul de primar și de consilieri în comuna Văcărești.

Citește în continuare

ACTUALITATE

18 persoane cu COVID-19 din Dâmbovița au cerut externarea

Publicat

pe

Decizia Curții Constituționale a României prin care au fost declarate neconstituționale normele guvernamentale privind izolarea, carantinarea și internarea forțată a persoanelor infectate cu coronavirus bulverează opinia publică în aceste momente. Din punct de vedere democratic, constituțional, pare a fi o măsură bună, în ton cu drepturile și libertățile cetățenilor, care trebuie respectate, dar ne întrebăm cum va influența această decizie evoluția coronavirusului în România.

În aceste zile, constatăm cu tristețe dar și cu teamă că numărul de cazuri a crescut enorm, iar spitalele românești încep să nu mai facă față afluxului de persoane contaminate cu COVID-19. Presiunea cea mai mare se va pune pe secțiile de Terapie Intensivă. Și în această fază în care răspândirea virusului este una comunitară, practic nu mai știi de unde a-i putea contacta coronavirusul, a mai apărut și decizia CCR prin care bolnavii de coronavirus nu mai pot fi ținuți cu forța în spitale. În acest context vin semnale că zeci de pacienți, unii chiar într-o fază avansată a bolii, solicită externarea, vor să meargă acasă, invocând hotărârea Curții Constituționale.

Este grav ceea ce se întâmplă. Boala și răspândirea virusului pot scăpa de sub control. Cine mai poate ști cu precizie dacă în aceste condiții persoanele infectate, chiar prezentând evidente simptome, respectă indicațiile medicilor și normele protecție?

Ne confruntăm cu o asemenea situație chiar și în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște unde mai mulți pacienți, care normal ar fi trebuit să rămână în unitate sub supraveghere medicală, au solicitat externarea. Pe surse am aflat că, până în momentul de față, 18 persoane infectate au solicitat externarea, iar 35 de cetățeni infectați refuză să fie internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Vă dați seama că este greu să urmărești dacă aceste persoane respectă regulile de izolare la domiciliu, tratamentul prescris, dacă sunt conștiente total că trebuie evitat contactul cu alți oameni și deplasările în mediile aglomerate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!