Connect with us

Dâmboviţa

PNL și PSD Dâmboviţa se luptă în comunicate de presă!

Publicat

pe

Gata, a început lupta electorală între PNL și PSD Dâmboviţa! Arma utilizată în acest moment – comunicatele de presă acuzatoare. Cine a întreprins ceva pentru județ și cine nu, cine și-a văzut de propriile afaceri și cine nu, cine are mai multă putere să rezolve pe viitor problemele dâmboviţenilor și cine nu…

Astăzi – 26 iunie, liberalii au somat public administraţia PSD „să demareze urgent procedurile aferente derulării Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județul Dâmbovița”. Atitudinea ar fi fost una normală, dacă nu era generată doar de faptul că vom avea alegeri în acest an și, cumva, cred politicienii noștri, dă bine la popor să te războiești. Ca să nu mai vorbim de faptul că procedurile pentru proiectul la care se face referire s-ar părea că sunt în desfășurare. Da, au fost întârzieri, astfel că devine și mai concludentă întrebarea ce au făcut reprezentanții PNL în ultimii 4 ani? De ce nu au cerut explicații în ședințele Consiliului Județean și în cele ale Consilijlui Local Municipal Târgoviște? De ce nu s-au implicat pentru rezolvarea problemelor apărute?

Câteva ore mai târziu, vine răspunsul PSD Dâmboviţa. Prin vocea purtătorului de cuvânt, Costin Cozma, social-democrații se miră că liberalii știu că există acest proiect, având în vedere că „4 ani au lipsit cu desăvârșire”. De asemenea, se întreabă de ce nu au fost invitați la ședința de la sediul Guvernului și primarii PSD din județ. „69 de comune, orașe și municipii dâmbovițene trebuie să se aștepte la un șantaj politic de tipul: Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”?

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    iunie 27, 2020 at 10:16 am

    asta vine cam așa, parafrazînd: în comunicate de presă să ne duelăm, sau în ciorapi să ne mirosim? 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgovişte: Gală extraordinară de balet și dans contemporan pentru copii

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Marți – 22 iunie 2021, de la ora 17:00, va avea loc, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, cea de-a VI-a ediție a Galei de balet clasic, dans de caracter, jazz și dans contemporan pentru copii „Balletissimo”, organizată de Daniela Rotari Ballet Dance Studio. Tema din acest an: baletul „Coppelia”.

„În prima parte, copiii de la nivelul începător de pregătire vor prezenta momentele coregrafice învăţate, urmati, în partea a doua a galei, de elevi mai experimentaţi care vor prezenta variaţii clasice din baletele PAQUITA, DON QUIJOTE, FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ, CIPOLLINO, COPPELIA, CORSARUL, SPĂRGĂTORUL DE NUCI, momente coregrafice unice de dans contemporan, modern jazz, dans de caracter, folklor naţional şi internaţional. Iar a treia parte a evenimentului este consacrată punerii în scenă a secvenţelor, din cele trei acte, din Baletul „COPPELIA” pe muzica lui Léo Delibes, şi pe coregrafia dansatorului, istoricului şi coregrafului rus Serghei Vikharev.

Prezenţa la eveniment al Maestrului ALIN GHEORGHIU , Consilier Onorific al Operei Naţionale Bucureşti, maestrul de balet al ONB şi prim- balerin al ONB,
va fi o altă surpriza plăcută a evenimentului. Copiii vor fi premiaţi de Maestrul Alin GHEORGHE pentru eforturile depuse în anul academic 2020 – 2021 şi încurajaţi să-şi dezvolte şi mai mult aptitudinele de viitori balerini, atât la nivel de amatori, cat şi la nivel de pre-profesionişti.

MIRCEA SILAGHI, actor la Teatrul Municipal „TONY BULANDRA”, va fi prezentatorul galei „BALLETISSIMO” din acest an.

DANIELA ROTARI BALLET DANCE STUDIO este o şcoală de balet, dans de caracter, jazz şi dans contemporan înfiinţată în luna octombrie în anul 2012, cu un palmares bogat de premii naţionale şi internaţionale. Care are ca obiectiv dezvoltarea potenţialului emoţional, cognitiv, motric şi gustul estetic la copii prin arta coregrafică de la o vârstă fragedă de 3 ani. . Cursurile de balet academic sunt predate după metoda de predare Vaganova, elevii având astfel posibilitatea de a se pregăti la un nivel înalt atât din punct de vedere al culturii generale, cât și al baletului. Programul și disciplinele de studiu sunt adaptate specificului fiecarei vârste și particularităților individuale ale copiilor. Cerințele sunt corelate cu nivelul mental și afectiv al copiilor care vin să studieze baletul clasic, dansul de caracter, modern jazz şi dansul contemporan”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

Dâmboviţa

S-a electrocutat când se afla la pescuit

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care se afla la pescuit în zona unui canal din extravilanul satului Iazu, comuna Cojasca, s-a electrocutat, în această după-amiază, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că dâmbovițeanul a atins cu undița un cablu de electricitate. Incidentul a fost anunțat la 112 de fratele victimei.

Polițiștiii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT