Connect with us

Dâmboviţa

Președintele PSD Dâmbovița a sunat mobilizarea pentru campania electorală

Publicat

pe

PSD Dâmboviţa se pregăteşte asiduu pentru alegerile locale pe care, aşa după cum a precizat în nenumărate rânduri liderul organizaţiei – deputatul Corneliu Ştefan, vor să le câştige cu un scor mare. Tocmai de aceea, mesajele de mobilizare, de capacitare a electoratului, sunt din ce în ce mai intense. Ultimul text pe care l-a postat pe Facebook Corneliu Ştefan reprezintă un semnal clar de intrare în vâltoarea electorală.

„Suntem din nou în preajma alegerilor locale. Au trecut patru ani de mandat, patru ani în care singurul nostru scop a fost bunăstarea comunităților locale şi atingerea dezideratelor propuse. Patru ani în care am fost alături de dumneavoastră, și la bine și la rău. Nu a fost ușor să materializăm proiectele propuse, a fost vorba de o luptă continuă, de implicare, de efort și devotament pentru comunitate. Dovadă clară stau proiectele socio-edilitare materializate în toate localitățile conduse de aleșii PSD. Ele reprezintă postamentul solid al unei vieți civilizate, al apropierii de Europa, al clădirii unui viitor sigur și prosper pentru copiii noștri.

Avem conturate rețele de apă și canalizare, gaze naturale, drumuri, școli, grădinițe, centre pentru îngrijirea bătrânilor, cămine culturale, locuri de joacă pentru copii și baze sportive. Aleșii social-democraţi nu au precupețit niciun efort pentru a duce la capăt aceste obiective care ne situează acum în rândul localităților europene, unde viața se desfășoară în parametrii normalității.

Noi, reprezentanții Partidului Social Democrat, am dovedit că receptăm rapid mesajele dumneavoastră, că suntem conectați la nevoile reale ale acestui județ și acționăm în consecință, așa cum am făcut-o întotdeauna. Am fost și suntem oamenii faptelor. Dovadă în acest sens nu stau tonurile din discursuri demagogice etalate de alte partide, ci investițiile care se regăsesc pe tot cuprinsul județului, dar și proiectele care așteaptă să fie implementate.

Acum este momentul să fiți din nou alături de noi, să ne sprijiniți în demersul nostru politic de a continua împreună, de a termina ceea ce am început, de a reanima total județul Dâmbovița și de a-l transforma într-un adevărat teritoriu al prosperității.

Echipa PSD Dâmbovița este una tânără, fermă, decisă, implicată și devotată cetățenilor județului Dâmbovița. Suntem hotărâţi ca, în demersul nostru, să dăm dovadă, ca şi până acum, de echilibru, bune intenții, spirit de conlucrare și de unitate. Rostul nostru este acela de a semăna speranțe, încredere și de a clădi armonios, util şi judicios prezentul, dar mai ales de a asigura un viitor prosper pentru dâmboviţeni”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Corneliu Ştefan.

Liderul PSD Dâmboviţa a avut o întâlnire şi cu cunoscutul artist popular Ionuţ Dolănescu care, de curând, s-a înscris în PSD. Nu este exclus ca, la alegerile parlamentare din toamnă, acesta să candideze pe lista social-democraţilor dâmboviţeni pentru un post deputat. Ionuţ Dălănescu poate fi considerat pe bună dreptate un fiu al acestui judeţ, casa părintească a familiei aflându-se în comuna Perşinari.

Momentan, a spus Corneliu Ştefan, discuţiile purtate cu Ionuţ Dolănescu au avut ca tematică derularea unor proiecte culturale. Este ştiut că, în Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, se derulează Festivalul de Muzică Populară Ion Dolănescu.

Dâmboviţa

Timp liber: Pensiunile Iuli’s Home, o gură de rai la poalele Masivului Leaota. VIDEO

Publicat

pe

Valea deschisă de pârâul Ialomicioara ce izvorăște din coasta Masivului Leaota a devenit un spațiu preferat de turiștii iubitori de liniște, de pădure, de susurul plăcut al izvoarelor. O zonă care se dezvoltă cu gust și calitate.

Posibilitățile de drumeție sunt multiple. Fie la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, fie spre piscurile Leaotei ori, mai departe, spre coama Bucegilor.

În acest perimetru natural, în apropierea undelor repezi ale Ialomicioarei, și-a deschis porțile complexul turistic Iuli’s Home. Într-o curte largă, plină de flori, cu gazon perfect și elemente de decor care contrastează plăcut cu pitorescul locurilor, două pensiuni construite într-un stil ce ține parcă de arhitectura impecabilă a țărilor nordice sunt mereu pregătite să își primească invitații. Camere sunt luminoase și mobilate cu gust și rafinament.

Cabanele dispun, fiecare în parte, de câte cinci camere cu baie proprie, sală de zi generoasă și bucătărie complet utilată, iar pentru odihnă și relaxare, există foișoare, saună și bazine tip ciubăr pentru jacuzzi. De asemenea, a fost construită din lemn, chiar pe malul Ialomicioarei, o alee de promenadă.

Persoanele care vor să petreacă câteva zile în peisajul mirific al Văii Ialomicioarei, la Runcu, în județul Dâmbovița, pot închiria pensiunea cu cinci camere, bucătărie și living, plus foișor, grătar și ciubăr, la prețul de 1.500 de lei pe noapte, în sistem self catering. Mai precis, turiștii vin cu produse alimentare de acasă pe care să le pregătească în bucătăria complet echipată sau la grătar. Totodată, au posibilitatea să comande meniuri la restaurantele din comună. Până la sfârșitul anului 2023, resortul va avea 8 pensiuni și restaurant propriu.

La Complexul turistic Iuli’s Home se ajunge foarte ușor. Din DN 71, Târgoviște-Sinaia, în orașul Fieni, se continuă pe drumul spre comuna Runcu. La ieșirea din această localitate, se înaintează pe lângă firul pârâului Ialomicioara, pe drumul forestier pietruit ce duce spre Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului.

Relații suplimentare și rezervari la telefoanele 0726.331.072 / 0790.436.325 sau accesând pagina web https://iulishome.ro. Personalul de la Iuli’s Home este amabil și dispus să te ajute.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

PucFast, șase zile de distracție și teatru pentru copii la Pucioasa

Publicat

pe

Ca un preambul al Zilei de 1 iunie, sărbătoarea internațională a copilăriei, dar și al „Zilelor județului Dâmbovița”, la Pucioasa se desfășoară, în intervalul 27 mai – 1 iunie, cea de-a patra ediție a Festivalului de Animație „PucFast”. Manifestarea cultural-distractivă este organizată de Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European din localitate.

Pe parcursul a șase zile, în Parcul Central al orașului se va consuma un maraton al distracției și bunei dispoziții dedicat, în primul rând, celor mai tinere vlăstare ale Pucioasei. Directorul festivalului este cunoscutul om de cultură Dan Țopa.

La această manifestare artistică participă trupe de la Teatrul de Vest Reșița, Teatrul „Arabella” din București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul Național București și de la Teatrul Republican „Licurici” din Chișinău, Republica Moldova.

Astăzi – 28 mai 2022, manifestările au fost deschise în sunet de fanfară, dar fără paradă așa cum era planificat, fiindcă micuții din Pucioasa s-au trezit mai târzior. Apoi, pe scena special amenajată la intrarea în parc, copiii și nu numai ei, au putut urmări piesa „Capra cu trei iezi”, o viziune modernă a celebrei povești a lui Ion Creangă montată de artiștii Teatrului de Vest din Reșița. Au urmat atelierele de creație și un spectacol coregrafic prezentat de dansatorii cercului de balet din cadrul Centrului European de Cultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Pucioasa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT