Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Președintele PSD Dâmbovița a sunat mobilizarea pentru campania electorală

Publicat

pe

PSD Dâmboviţa se pregăteşte asiduu pentru alegerile locale pe care, aşa după cum a precizat în nenumărate rânduri liderul organizaţiei – deputatul Corneliu Ştefan, vor să le câştige cu un scor mare. Tocmai de aceea, mesajele de mobilizare, de capacitare a electoratului, sunt din ce în ce mai intense. Ultimul text pe care l-a postat pe Facebook Corneliu Ştefan reprezintă un semnal clar de intrare în vâltoarea electorală.

„Suntem din nou în preajma alegerilor locale. Au trecut patru ani de mandat, patru ani în care singurul nostru scop a fost bunăstarea comunităților locale şi atingerea dezideratelor propuse. Patru ani în care am fost alături de dumneavoastră, și la bine și la rău. Nu a fost ușor să materializăm proiectele propuse, a fost vorba de o luptă continuă, de implicare, de efort și devotament pentru comunitate. Dovadă clară stau proiectele socio-edilitare materializate în toate localitățile conduse de aleșii PSD. Ele reprezintă postamentul solid al unei vieți civilizate, al apropierii de Europa, al clădirii unui viitor sigur și prosper pentru copiii noștri.

Avem conturate rețele de apă și canalizare, gaze naturale, drumuri, școli, grădinițe, centre pentru îngrijirea bătrânilor, cămine culturale, locuri de joacă pentru copii și baze sportive. Aleșii social-democraţi nu au precupețit niciun efort pentru a duce la capăt aceste obiective care ne situează acum în rândul localităților europene, unde viața se desfășoară în parametrii normalității.

Noi, reprezentanții Partidului Social Democrat, am dovedit că receptăm rapid mesajele dumneavoastră, că suntem conectați la nevoile reale ale acestui județ și acționăm în consecință, așa cum am făcut-o întotdeauna. Am fost și suntem oamenii faptelor. Dovadă în acest sens nu stau tonurile din discursuri demagogice etalate de alte partide, ci investițiile care se regăsesc pe tot cuprinsul județului, dar și proiectele care așteaptă să fie implementate.

Acum este momentul să fiți din nou alături de noi, să ne sprijiniți în demersul nostru politic de a continua împreună, de a termina ceea ce am început, de a reanima total județul Dâmbovița și de a-l transforma într-un adevărat teritoriu al prosperității.

Echipa PSD Dâmbovița este una tânără, fermă, decisă, implicată și devotată cetățenilor județului Dâmbovița. Suntem hotărâţi ca, în demersul nostru, să dăm dovadă, ca şi până acum, de echilibru, bune intenții, spirit de conlucrare și de unitate. Rostul nostru este acela de a semăna speranțe, încredere și de a clădi armonios, util şi judicios prezentul, dar mai ales de a asigura un viitor prosper pentru dâmboviţeni”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Corneliu Ştefan.

Liderul PSD Dâmboviţa a avut o întâlnire şi cu cunoscutul artist popular Ionuţ Dolănescu care, de curând, s-a înscris în PSD. Nu este exclus ca, la alegerile parlamentare din toamnă, acesta să candideze pe lista social-democraţilor dâmboviţeni pentru un post deputat. Ionuţ Dălănescu poate fi considerat pe bună dreptate un fiu al acestui judeţ, casa părintească a familiei aflându-se în comuna Perşinari.

Momentan, a spus Corneliu Ştefan, discuţiile purtate cu Ionuţ Dolănescu au avut ca tematică derularea unor proiecte culturale. Este ştiut că, în Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, se derulează Festivalul de Muzică Populară Ion Dolănescu.

Dâmboviţa

USR Dâmboviţa a intensifică pregătirile pentru alegerile locale

Publicat

pe

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, s-a aflat, ieri – 4 iulie, în comuna Văcărești, pentru a participa la ședința de alegeri a conducerii filialei locale. Parlamentarul a fost însoțit în această deplasare de mai mulți membri ai conducerii județene a USR.

Cu această ocazie, au fost discutate și o serie de aspecte ce țin de activitatea organizațională, de pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale. În scurt timp, USR Dâmbovița va prezenta lista de candidați, pentru postul de primar și de consilieri în comuna Văcărești.

Citește în continuare

ACTUALITATE

18 persoane cu COVID-19 din Dâmbovița au cerut externarea

Publicat

pe

Decizia Curții Constituționale a României prin care au fost declarate neconstituționale normele guvernamentale privind izolarea, carantinarea și internarea forțată a persoanelor infectate cu coronavirus bulverează opinia publică în aceste momente. Din punct de vedere democratic, constituțional, pare a fi o măsură bună, în ton cu drepturile și libertățile cetățenilor, care trebuie respectate, dar ne întrebăm cum va influența această decizie evoluția coronavirusului în România.

În aceste zile, constatăm cu tristețe dar și cu teamă că numărul de cazuri a crescut enorm, iar spitalele românești încep să nu mai facă față afluxului de persoane contaminate cu COVID-19. Presiunea cea mai mare se va pune pe secțiile de Terapie Intensivă. Și în această fază în care răspândirea virusului este una comunitară, practic nu mai știi de unde a-i putea contacta coronavirusul, a mai apărut și decizia CCR prin care bolnavii de coronavirus nu mai pot fi ținuți cu forța în spitale. În acest context vin semnale că zeci de pacienți, unii chiar într-o fază avansată a bolii, solicită externarea, vor să meargă acasă, invocând hotărârea Curții Constituționale.

Este grav ceea ce se întâmplă. Boala și răspândirea virusului pot scăpa de sub control. Cine mai poate ști cu precizie dacă în aceste condiții persoanele infectate, chiar prezentând evidente simptome, respectă indicațiile medicilor și normele protecție?

Ne confruntăm cu o asemenea situație chiar și în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște unde mai mulți pacienți, care normal ar fi trebuit să rămână în unitate sub supraveghere medicală, au solicitat externarea. Pe surse am aflat că, până în momentul de față, 18 persoane infectate au solicitat externarea, iar 35 de cetățeni infectați refuză să fie internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Vă dați seama că este greu să urmărești dacă aceste persoane respectă regulile de izolare la domiciliu, tratamentul prescris, dacă sunt conștiente total că trebuie evitat contactul cu alți oameni și deplasările în mediile aglomerate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!