Connect with us

Argeș

Echipaje ISU Argeș, prezente pe Transfăgărășan cât timp va fi deschis drumul

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a operaționalizat, începând cu data de 1 iulie, un punct de lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000”.

Încadrat cu un echipaj și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, acest punct de lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7C – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și va funcționa cât timp va fi deschis drumul.

Totodată, ISU Argeș a detașat echipaje pe litoral, respectiv o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Magazin din Argeș, mistuit de foc. Înăuntru erau și butelii

Publicat

pe

Un incendiu a cuprins, în această seară, un magazin din satul Cotmeana, județul Argeș. Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere și o ambulanță SMURD.

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale întrucât au suferit atac de panică. Ulterior, au refuzat transportul la spital.

Pompierii au reușit să evacueze din interiorul magazinului, care ardea generalizat, 10 butelii și diverse alte bunuri la care nu ajunsese focul.

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii au întrerupt târgul organizat în comuna Dobrești, Argeș

Publicat

pe

În cadrul acțiunilor derulate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, jandarmii din Argeș au întrerupt, ieri – 6 mai 2021, târgul organizat în centrul comunei Dobrești.

„Având în vedere că activitatea târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor este suspendată, comercianții au fost sancționați cu 4 amenzi în valoare de 8000 de lei și 5 avertismente, iar târgul a fost întrerupt”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Argeș.

Tot ieri, jandarmii din Argeș au depistat, la sediul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Pitești, doi bărbați, din Sălătrucu și Merișani, care ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu, ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate. Ambii au fost sancționați contravențional. De asemenea, a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT