Connect with us

ACTUALITATE

Sunt localități din Dâmbovița care riscă să fie băgate în carantină?

Publicat

pe

Foto arhivă

Din câte am aflat pe surse, autorităţile analizează cu atenţie situaţia epidemiologică din judeţul Dâmboviţa. Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus este într-o continuă creştere. Contaminarea este una comunitară. Nu s-a luat încă în calcul măsura carantinării vreunei localităţi, dar se urmăreşte zilnic evoluţia unor posibile focare locale şi, dacă situaţia o va impune, se va ajunge la carantinare.

Satul Glod, comuna Moroieni este în permanenţă monitorizat. Aici există trei cazuri active. Dacă numărul de infectări va creşte, există riscul ca această aşezare, locuită majoritar de cetăţeni de etnie romă, să fie carantinată. Totul depinde de cum sunt respectate măsurile de distanţare fizică şi de protecţie sanitară.

 

Reamintim faptul că, de ieri, satul Cartojani din Giurgiu, a fost plasat în carantină. De asemenea, 12 localități din Argeș, între care municipiul Pitești, sunt foarte aproape de aceeași măsură. Decizia seȘse va luaîlua luniPluni – 27 iulie. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, ieri, carantinarea satului Gornet, iar acum se așteaptă hotărârea finală de la București.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Florin Ion

    iulie 24, 2020 at 7:14 pm

    Ine ii carantineaza pe tigani?!
    Daca ii suparati isi construiesc case pe sosea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT