Connect with us

ALEGERI

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată în regim de urgență, PRO România Dâmbovița și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. În urma deciziei luate de conducerea filialei municipale, a fost desemnat pentru a întra în bătălia electorală pentru cel mai important post din administrația publică târgovișteană Cosmin Bozieru.

Tânărul politician are atuul exercițiului în domeniul administrativ, îndeplinind de-a lungul carierei sale politice funcțiile de consilier local, viceprimar al Târgoviștei și consilier al edilului municipiului. Costin Bozieru se aruncă în această luptă dificilă, ținând cont de faptul că toți candidați aliniați la linia de start a scrutinului din 27 septembrie sunt oameni pregătiți și rodați în diferite activități ce au avut legătură cu relația cu cetățeanul, cu mediul de afaceri și administrativ.

Dintre toți candidații, cel mai redutabil adversar al lui Cosmin Bozieru rămâne primarul în funcție, social-democratul Cristian Daniel Stan, cotat momentan cu cele mai multe șanse pentru a ocupa poziția de primar al municipiului Targoviste. De asemenea, nu trebuie neglijat reprezentantul PNL, Aurelian Cotinescu, și el un lider cu vizibilitate. Dar, cum este în politică, în campaniile electorale, nu se știe niciodată de unde apare surpriza. Este vorba de strategie, de comunicare aplicată, de mesajul transmis electoratului și de cum este acesta receptat.

Echipa de consilieri municipali la Târgoviște propusă de PRO România:
1. Bozieru Cosmin
2. Popescu Adrian Dorin
3. Vlăducă Oana Silvia
4. Mareș Silvia
5. Tătulescu Cosmin
6. Șontea Cosmin Eusebiu
7. Lepădat Camelia Roxana
8. Marina Alin
9. Vlad Adriana
10. Drăgănoaia Marius
11. Piperea Daniel Adrian
12. Tănase Gabriel Lucian
13. Stan Claudiu Dumitru
14. Nițu Raluca
15. Stanciu Tiberiu
16. Rădulescu Jean
17. Dumitru George Marius
18. Stan Mihaela

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT