Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată în regim de urgență, PRO România Dâmbovița și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. În urma deciziei luate de conducerea filialei municipale, a fost desemnat pentru a întra în bătălia electorală pentru cel mai important post din administrația publică târgovișteană Cosmin Bozieru.

Tânărul politician are atuul exercițiului în domeniul administrativ, îndeplinind de-a lungul carierei sale politice funcțiile de consilier local, viceprimar al Târgoviștei și consilier al edilului municipiului. Costin Bozieru se aruncă în această luptă dificilă, ținând cont de faptul că toți candidați aliniați la linia de start a scrutinului din 27 septembrie sunt oameni pregătiți și rodați în diferite activități ce au avut legătură cu relația cu cetățeanul, cu mediul de afaceri și administrativ.

Dintre toți candidații, cel mai redutabil adversar al lui Cosmin Bozieru rămâne primarul în funcție, social-democratul Cristian Daniel Stan, cotat momentan cu cele mai multe șanse pentru a ocupa poziția de primar al municipiului Targoviste. De asemenea, nu trebuie neglijat reprezentantul PNL, Aurelian Cotinescu, și el un lider cu vizibilitate. Dar, cum este în politică, în campaniile electorale, nu se știe niciodată de unde apare surpriza. Este vorba de strategie, de comunicare aplicată, de mesajul transmis electoratului și de cum este acesta receptat.

Echipa de consilieri municipali la Târgoviște propusă de PRO România:
1. Bozieru Cosmin
2. Popescu Adrian Dorin
3. Vlăducă Oana Silvia
4. Mareș Silvia
5. Tătulescu Cosmin
6. Șontea Cosmin Eusebiu
7. Lepădat Camelia Roxana
8. Marina Alin
9. Vlad Adriana
10. Drăgănoaia Marius
11. Piperea Daniel Adrian
12. Tănase Gabriel Lucian
13. Stan Claudiu Dumitru
14. Nițu Raluca
15. Stanciu Tiberiu
16. Rădulescu Jean
17. Dumitru George Marius
18. Stan Mihaela

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT