Connect with us

ALEGERI

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată în regim de urgență, PRO România Dâmbovița și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște. În urma deciziei luate de conducerea filialei municipale, a fost desemnat pentru a întra în bătălia electorală pentru cel mai important post din administrația publică târgovișteană Cosmin Bozieru.

Tânărul politician are atuul exercițiului în domeniul administrativ, îndeplinind de-a lungul carierei sale politice funcțiile de consilier local, viceprimar al Târgoviștei și consilier al edilului municipiului. Costin Bozieru se aruncă în această luptă dificilă, ținând cont de faptul că toți candidați aliniați la linia de start a scrutinului din 27 septembrie sunt oameni pregătiți și rodați în diferite activități ce au avut legătură cu relația cu cetățeanul, cu mediul de afaceri și administrativ.

Dintre toți candidații, cel mai redutabil adversar al lui Cosmin Bozieru rămâne primarul în funcție, social-democratul Cristian Daniel Stan, cotat momentan cu cele mai multe șanse pentru a ocupa poziția de primar al municipiului Targoviste. De asemenea, nu trebuie neglijat reprezentantul PNL, Aurelian Cotinescu, și el un lider cu vizibilitate. Dar, cum este în politică, în campaniile electorale, nu se știe niciodată de unde apare surpriza. Este vorba de strategie, de comunicare aplicată, de mesajul transmis electoratului și de cum este acesta receptat.

Echipa de consilieri municipali la Târgoviște propusă de PRO România:
1. Bozieru Cosmin
2. Popescu Adrian Dorin
3. Vlăducă Oana Silvia
4. Mareș Silvia
5. Tătulescu Cosmin
6. Șontea Cosmin Eusebiu
7. Lepădat Camelia Roxana
8. Marina Alin
9. Vlad Adriana
10. Drăgănoaia Marius
11. Piperea Daniel Adrian
12. Tănase Gabriel Lucian
13. Stan Claudiu Dumitru
14. Nițu Raluca
15. Stanciu Tiberiu
16. Rădulescu Jean
17. Dumitru George Marius
18. Stan Mihaela

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite