Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmbovița a pornit în forță campania de strângere de semnături

Publicat

pe

Reprezentanții PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele organizației- deputatul Corneliu Ștefan, au pornit acțiunea de strângerea de semnături necesare înscrierii candidaților în competiția electorală din 27 septembrie 2020. Sunt luate la picior, rând pe rând, toate satele și orașele din județ. Au loc, de asemenea, scurte dialoguri cu cetățenii, despre programul social-democraților și intențiile lor de mai bine.

„Nimic nu este greu atunci când avem de-a face cu oamenii care, acum 4 ani, ne-au acordat încrederea lor. Nu este greu dintr-un singur motiv: PSD Dâmboviţa este un partid al oamenilor, iar acest lucru îl vedem peste tot pe unde mergem! Dâmbovițenii ne susțin, iar noi ne obligăm să le onorăm așteptările”, se precizează într-o postare pe pagina de socializare a PSD Dâmbovița.

Social-democrații dâmbovițeni, chiar dacă acest an a fost unul dificil din punct de vedere social, economic, dar și al comunicării directe cu cetățeanul, toate aceste probleme fiind generate de pandemia de coronavirus, și-au propus să câștige alegerile locale în județul Dâmbovița. Organizația este mai mobilizată și mai hotărâtă ca oricând. Președintele Corneliu Ștefan ne-a spus că tot activul partidului, ba chiar și simpatizanții, se concentrează pe acțiunea de strângere de semnături, dar și de diseminare a mesajelor privind susținerea PSD, pentru a se continua cu o conducere social-democrată la nivelul județului Dâmbovița.

ACTUALITATE

„Istorii Antisovietice”, o carte despre propagandă și manipulare

Publicat

pe

O lansare de carte inedită s-a consumat, astăzi – 20 septembrie 2021, la Muzeul de Artă din Târgoviște. Spunem inedită pentru că nu ai ocazia să vezi mereu în orașul nostru un dizident rus, un om care și-a ales ca vocație curajul, lupta împotriva minciunii și manipulării instituite de un regim politic care, de-a lungul istoriei, s-a tot recreat, dar și-a păstrat esența.

Oleg Panfilov este un cercetător al unei istorii dure, un publicist de renume care, în anul 2009, a fost expulzat din Rusia din cauza concepțiilor sale despre viață, libertate și democrație. Georgianul prin adopție Oleg Panfilov a venit la Târgoviște pentru a prezenta cartea sa – „Istorii Antisovietice”, o lucrare în care analizează dur, fără menajamente, sistemul opresiv sovietic, istoria falsă pe care au tot prezentat-o sovieticii. Această propagandă continuă și în zilele noastre.

Oleg Panfilov nu este deloc un iubitor al Marii Rusii și a istoriei sale, pe care o consideră falsă, o istorie a propagandei sovietice creată pentru a menține viu imperiul, pentru a răspândi teamă în sânul celor 194 de popoare care au fost introduse și menținute în structura acestui stat mamut prin forță și o ideologie a minciunii. Fostul jurnalist de la Europa Libera consideră că Rusia este un stat artificial, un imperiu care nu va rezista o veșnicie oricăt s-ar chinui conducătorii săi să-l mențină.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Cercetare a Istoriei și Patrimoniului Cultural „Grigore Gafencu” și Muzeul de Artă din Târgoviște. Amfitrionii acestei lansări care a avut, din păcate, o participare săracă, probabil și din cauza pandemiei, au fost dr. Silviu Miloiu – profesor la Universitatea Valahia din Târgoviște și dr. Octavian Țîcu – profesor la Institutul de Istorie din Chișinău, Republica Moldova.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Coliziune între un TIR și un microbuz pe DN 72 la Caragiale

Publicat

pe

Două persoane au ajuns la spital, ca urmare a unui accident rutier pe DN 72, Târgoviște-Ploiești, în zona „La Popas” – comuna IL Caragiale. Este vorba despre o femeie de 38 de ani și de un bărbat, șoferul microbuzului care a intrat în coliziune cu un TIR. Cele două victime au fost transportate la UPU Târgoviște.

La fața locului au intervenit pompierii din Moreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT