Connect with us

ALEGERI

Titus Corlățean: PSD și Corneliu Ștefan vor câștiga alegerile pentru CJ Dâmboviţa

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlăţean, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, a tulburat, ieri, la Găeşti, lumea politică dâmboviţeană, în special pe opozanţii social-democraţilor, prin mărturisirea sa de zile mari, de altfel validă şi plauzibilă în contextul actual şi ţinând cont de modul în care se mişcă oştile partidelor angajate în competiţia electorală.

A spus Corlăţean că Primăria Târgovişte va fi câştigată fără doar şi poate de candidatul PSD, primarul în funcţie – Cristian Daniel Stan. Există toate argumentele politice și administrative care îl dau victorios pe actualul edil al municipiului.

Senatorul Titus Corlăţean care, până acum, a dovedit că nu vorbeşte în politică fără să fie stăpân pe forţa argmentului, pe dovezi clare, a mai precizat ieri la Găeşti că şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi câştigat de candidatul PSD, Corneliu Ştefan.

„În toate măsurătorile, chiar şi în cele de la nivel naţional, PNL şi PRO România sunt la mare distanţă de PSD şi Corneliu Ştefan. Cele două partide, împreună, nu ajung nici pe departe la cota pe care Corneliu Ştefan şi PSD le au în clipa de faţă în judeţ. E bine de ştiut acest lucru!

Sunt sătul de poveşti, de tentaţii, de presiuni, de încercări, de racolări. Un proiect politic se susţine prin seriozitate, coeziune şi caracter. Cine are care caracter rămâne la bine şi la rău în această echipă. PSD va avea o campanie bazată pe proiectele pozitive de care oamenii au nevoie”, a declarat preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite