Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Primarul Dănuț Gabriel Sandu de la Voinești renunță la partid și candidează independent

Publicat

pe

Primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, va candida independent la alegerile din 27 septembrie. Edilul ne-a spus că rămâne un om dedicat valorilor de stânga, nu se rupe total de PSD, partidul său de suflet. Prin urmare, sprijină candidatura deputatului Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

După trei mandate în fruntea administrației publice locale, după ce ți-ai servit concetățenii din postura de reprezentant al unei formațiuni politice puternice, vrei mai mult pentru oamenii din localitate, adică să le arăți că ești devotat comunității și că îi poți sluji și din postura de independent. Practic, te lași în mâinile și în voința lor.

Gabriel Dănuț Sandu este independent de politică, dar dependent de voineșteni. Edilul a pregătit pentru cetățeni un mesaj, prin care își explică simplu, curat, decizia de a candida independent pentru Primăria Voinești.

„Dragii mei,

Iată că am ajuns la un moment de primenire pentru comuna noastră. Un moment în care eu, ca primar, ca reprezentant al acestei frumoase localități, ales prin votul și încrederea dumneavoastră, am decis să produc în viața mea și în activitatea mea administrativă o resetare de substanță, o schimbare radicală, o întoarcere la firesc, la normalitate. Am hotărât să creez un nou început. Să lansez o altă provocare.

Am decis să mă desprind de lumea tumultoasă și învrăjbită a politicii, de subordonarea partinică, de sistemele doctrinare, de jocurile de culise, de scheme și calcule meschine și să mă dedic, liber, curat fără nicio imixtiune din exterior, dumneavoastră și comunității voineștene. Am decis să fac acest pas, după ce m-am gândit serios la prezentul și viitorul localității noastre, la un alt mod de a rostui binele.

Voi candida pentru funcția de primar al comunei Voinești din postura de independent. Mă arunc în această bătălie electorală nu singur, ci împreună cu dumneavoastră, cei care m-ați creditat cu încredere în toți acești ani și care ați fost alături de mine la bine și la rău, la pierdere și la câștig. Vă consider pe toți ca făcând parte din echipa mea, iar eu sunt parte din echipa dumneavoastră, cetăţenii comunei Voinești.

Independența mea este dependentă de voința, prietenia și încrederea pe care mi le acordați. Mă arunc în brațele dumneavoastră cu mult curaj, cu încredere și cu dorința puternică de a continua împreună tot ceea ce am făcut zdravăn în comuna noastră.

Am ales independența pentru a dovedi că vă sunt un oștean credincios, că nu mă ascund sub fustele politicii, că pentru mine, ca slujbaș vremelnic al comunității, contați doar dumneavoastră, prietenii și frații mei voineșteni. Sunt omul care m-am dedicat trup și suflet dezvoltării socio-economice, pentru bunăstarea localității noastre. Nu am fost doar primar, ci prietenul, vecinul și sfătuitorul dumneavoastră.

În urmă cu un an de zile, fără cel mai mic regret, am renunțat la postul de deputat în Parlamentarul României. Nu am putut să vă trădez, să îmi încalc principiile, să abandonez localitatea pentru un post mai călduț și cu mai multă vizibilitate. Nu mă puteam regăsi în acea structură politică, departe de dumneavoastră, de livezile noastre, de tumultul vieții de zi cu zi. Nu aș fi putut trăi fără simplitatea gândului și a speranțelor dumneavoastră! Atunci am decis să rămân la Primărie, să rămân în sat. Acum spun la fel. Rămân la Primărie! Independent, nu singur, fiindcă, în afară de cei cu care am luptat în atâția ani pentru binele comunei Voinești, lângă mine sunteți dumneavoastră, prietenii și consătenii mei. Cu toții îmi alimentați forța și idealurile.

Voineșteni mei dragi, sunteți cei pentru care vreau să mai scriu multe pagini de realizări socio-edilitare. Pornim la luptă împreună și vom câștiga. Independența mea ca primar este dependentă de încrederea dumneavoastră!

Sunt un om simplu și vreau să rămân printre oamenii obișnuiți, în mijlocul cărora am trăit și m-am călit. Vreau să rămân același Gambă, primarul și prietenul dumneavoastră. De astăzi, independent de politică, dar întotdeauna dependent de voineșteni”!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!