Connect with us

ALEGERI

Primarul Dănuț Gabriel Sandu de la Voinești renunță la partid și candidează independent

Publicat

pe

Primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, va candida independent la alegerile din 27 septembrie. Edilul ne-a spus că rămâne un om dedicat valorilor de stânga, nu se rupe total de PSD, partidul său de suflet. Prin urmare, sprijină candidatura deputatului Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

După trei mandate în fruntea administrației publice locale, după ce ți-ai servit concetățenii din postura de reprezentant al unei formațiuni politice puternice, vrei mai mult pentru oamenii din localitate, adică să le arăți că ești devotat comunității și că îi poți sluji și din postura de independent. Practic, te lași în mâinile și în voința lor.

Gabriel Dănuț Sandu este independent de politică, dar dependent de voineșteni. Edilul a pregătit pentru cetățeni un mesaj, prin care își explică simplu, curat, decizia de a candida independent pentru Primăria Voinești.

„Dragii mei,

Iată că am ajuns la un moment de primenire pentru comuna noastră. Un moment în care eu, ca primar, ca reprezentant al acestei frumoase localități, ales prin votul și încrederea dumneavoastră, am decis să produc în viața mea și în activitatea mea administrativă o resetare de substanță, o schimbare radicală, o întoarcere la firesc, la normalitate. Am hotărât să creez un nou început. Să lansez o altă provocare.

Am decis să mă desprind de lumea tumultoasă și învrăjbită a politicii, de subordonarea partinică, de sistemele doctrinare, de jocurile de culise, de scheme și calcule meschine și să mă dedic, liber, curat fără nicio imixtiune din exterior, dumneavoastră și comunității voineștene. Am decis să fac acest pas, după ce m-am gândit serios la prezentul și viitorul localității noastre, la un alt mod de a rostui binele.

Voi candida pentru funcția de primar al comunei Voinești din postura de independent. Mă arunc în această bătălie electorală nu singur, ci împreună cu dumneavoastră, cei care m-ați creditat cu încredere în toți acești ani și care ați fost alături de mine la bine și la rău, la pierdere și la câștig. Vă consider pe toți ca făcând parte din echipa mea, iar eu sunt parte din echipa dumneavoastră, cetăţenii comunei Voinești.

Independența mea este dependentă de voința, prietenia și încrederea pe care mi le acordați. Mă arunc în brațele dumneavoastră cu mult curaj, cu încredere și cu dorința puternică de a continua împreună tot ceea ce am făcut zdravăn în comuna noastră.

Am ales independența pentru a dovedi că vă sunt un oștean credincios, că nu mă ascund sub fustele politicii, că pentru mine, ca slujbaș vremelnic al comunității, contați doar dumneavoastră, prietenii și frații mei voineșteni. Sunt omul care m-am dedicat trup și suflet dezvoltării socio-economice, pentru bunăstarea localității noastre. Nu am fost doar primar, ci prietenul, vecinul și sfătuitorul dumneavoastră.

În urmă cu un an de zile, fără cel mai mic regret, am renunțat la postul de deputat în Parlamentarul României. Nu am putut să vă trădez, să îmi încalc principiile, să abandonez localitatea pentru un post mai călduț și cu mai multă vizibilitate. Nu mă puteam regăsi în acea structură politică, departe de dumneavoastră, de livezile noastre, de tumultul vieții de zi cu zi. Nu aș fi putut trăi fără simplitatea gândului și a speranțelor dumneavoastră! Atunci am decis să rămân la Primărie, să rămân în sat. Acum spun la fel. Rămân la Primărie! Independent, nu singur, fiindcă, în afară de cei cu care am luptat în atâția ani pentru binele comunei Voinești, lângă mine sunteți dumneavoastră, prietenii și consătenii mei. Cu toții îmi alimentați forța și idealurile.

Voineșteni mei dragi, sunteți cei pentru care vreau să mai scriu multe pagini de realizări socio-edilitare. Pornim la luptă împreună și vom câștiga. Independența mea ca primar este dependentă de încrederea dumneavoastră!

Sunt un om simplu și vreau să rămân printre oamenii obișnuiți, în mijlocul cărora am trăit și m-am călit. Vreau să rămân același Gambă, primarul și prietenul dumneavoastră. De astăzi, independent de politică, dar întotdeauna dependent de voineșteni”!

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT