Conectați-vă cu noi

Comunicat PNL Dâmboviţa: Domnul primar Niculae Alecu nu poate fi șantajat sau șantajabil

Fideli sloganului ce l-am considerat demult îngropat în filele cărții de istorie „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!”, P.S.D. Dâmbovița aruncă invective și neadevăruri în spațiul public față de opțiunea demnă și onorabilă pe care a avut-o actualul edil al comunei Odobești, dl. Alecu Nicolae.

Domnul Alecu Nicolae, cetățean cu capacitatea de discernământ integră, nu a fost și nu poate fi șantajat sau șantajabil așa cum în mod explicit încearcă să ni-l prezinte P.S.D. Dâmbovița.

Alegerea făcută de acesta, de a se alătura echipei P.N.L. este una care îi aparține în mod exclusiv domnului Alecu Nicolae și suntem convinși că în fundamentarea gestului au contat doar interesele comunității ce o reprezintă și nevoile acesteia de dezvoltare.

Faptul că ieri, era cel mai bun, iar astăzi, este dușman al poporului pesedist, arată prețuirea și modul în care P.S.D. Dâmbovița tratează oamenii.

Ești membru P.S.D., ești înger! Ai altă opțiune politică, ești demon!

Pentru echitate de tratament, transmitem celor din PS.D. Dâmbovița, pe care încă  îi mai considerăm colegi pe eșichierul politic, că o asemenea abordare, ca cea pe care a avut-o astăzi, în legătură cu primarul comunei Odobești, nu a existat în cazul nostru când  situația a fost extact invers cu primarul comunei Ulmi!

În fond, cam asta este diferența dintre cele două partide, modul diferit de a aborda oamenii și valorile lor, P.N.L. recunoaște și respectă individul, P.S.D. cere oricui să intre în propriile șabloane!

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

ALEGERI

PSD a câștigat alegerile cu un scor istoric în județul Dâmbovița

PSD Dâmbovița a câștigat alegerile în 63 de localități, respectiv în 59 de comune, în municipiile Târgovişte și Moreni și în orașele Pucioasa și Fieni – a anunțat președintele Corneliu Ștefan într-o conferință de presă organizată în această noapte, la ora 02:30. Social-democrații au învins în două comune conduse până acum de primari PNL – Lucieni și Pucheni – și la Hulubești, unde a fost primar din partea ALDE. De asemenea, PSD a câștigat cu oameni noi la Aninoasa, Doiceşti și Dobra. După numărarea voturilor din 50% dintre secțiile de votare, PSD are majoritatea în Consiliul Județean.

Cât privește scorul pentru președintele Consiliului Județean și pentru primarul municipiului Târgoviște, acesta este cel mai mare din istoria organizației. Daniel Cristian Stan a obținut cel de-al doilea mandat de edil cu peste 65% din voturi, iar Corneliu Ștefan are deja 50% deși numărătoarea voturilor pentru președinția Consiliului Județean nu s-a încheiat.

„Le mulțumesc dâmbovițenilor pentru încrederea acordată. Le mulțumesc și colegilor mei. Voi fi alături de toți dâmbovițenii, de toate proiectele pe care le-am propus pentru dezvoltarea județului. Am avut cea mai curată campanie electorală. A fost o campanie electorală bazată pe proiecte. Nu am cedat presiunilor. Nu am făcut alianțe obscure. Am făcut alianță doar cu dâmbovițenii”, a declarat Corneliu Ştefan – președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița.

La rândul său, primarul Daniel Cristian Stan le-a mulțumit târgoviștenilor pentru încrederea acordată PSD.

„Este cel mai bun rezultat înregistrat de PSD Târgovişte. Am obținut peste 65% din voturi pentru primar și peste 50% pentru Consiliul Local Municipal. Asta înseamnă că vom avea din nou majoritatea în Consiliul Local, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele pentru Târgovişte.

Scorul pe care l-a înregistrat PNL este unul de 16-17%. Este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea și ipocrizia nu pot fi înghițite de târgovișteni. Le mulțumesc târgoviștenilor. Este o noapte frumoasă pentru PSD.

Îl felicit pe Corneliu Ștefan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Este cel mai tânăr președinte de Consiliu Județean pe care l-a avut Dâmboviţa. Corneliu Ștefan a avut de dus o luptă cu adversari lipsiți de scrupule”.

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

error: Conținutul este protejat!!