Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa, pregătit să demaşte grupul de interese transpartic dornic să facă jocuri politice şi financiare

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, a făcut astăzi o mărturisire cutremurătoare, ceva despre care noi, ca jurnalişti, auzisem, ba chiar începusem să adunăm date, ştiind că se conturează în judeţul Dâmboviţa apariţia unui grup transpartinic alcătuit din oameni de pe mai multe paliere ale societăţii, politicieni, foşi şi actuali, oameni de afaceri, ba chiar şi şefi ai unor instituţii.

Faptul că un politician, vicepreşedinte la PSD Dâmboviţa, iese în faţă şi susţine cu tărie ideea că acest grup cu interese politice şi financiare operează în Dâmboviţa, ocrotit de unele mărinimii ale zilei, ar trebui să ne pună în gardă şi să ne determine să fim temători în ceea ce priveşte demersurile politice pe care le fac unii, invocând fals interesul cetăţeanului, al acestui judeţ.

„Este o gașcă compusă din personaje de tristă amintire pentru Dâmboviţa, parlamentari în funcție, foști ofițeri de informații cu pretenții de lideri, foști parlamentari, indivizi cu condamnări penale pentru corupție și alți indivizi cu un profil public incert, dar cu ținte economice concrete.

Pentru voi toți, am un singur mesaj: Vă vom învinge! Aici este PSD şi mergem doar la victorie! Nu ne temem de voi! Avem de partea noastră adevărul, încrederea și votul oamenilor. Vă vom învinge și vom curăța grădina de neghină. Odată pentru totdeauna.

Spre deosebire de voi, candidatul nostru nu urmărește interese personale sau de grup, nu face politică pentru a scăpa de pușcărie și nici nu are afaceri întinse pe mai multe județe. Suntem onești și transparenți și știm că asta vă încurcă.

Vom continua să mergem spre oameni, să le vorbim despre proiectele noastre și despre ideile care ne susțin. Acesta este modul în care înțelegem noi, cei din PSD, să facem politică: spunând oamenilor adevărul despre adversari dar și despre proiectele noastre. Suntem puternici pentru că suntem onești și suntem onești tocmai pentru că suntem cei mai puternici”, a declarat Radu Popa.

Liderul PSD Dâmboviţa, care a spus clar că detestă şi nu este deloc de acord cu apariţia unor astfel de grupuri care pun în pericol democraţia, ideea de politică adevărată, care nu au treabă cu agenda cetăţeanului ci doar cu propriile interese, este hotărât să îi demaşte!

„Dacă, până la depunerea listelor, această gașcă nu se va distanța de jocul politic și nu va lăsa bugetul să respire, pe 19 august fac o conferință de presă și vă prezint datele și persoanele care au stat la baza acestei construcții”.

Subiectul este deosebit de interesant şi asupra acestui caz vom mai reveni.

Radu Popa este ferm convins că PNL este în spatele unui plan de atac asupra primarilor PSD şi asupra preşedintelui social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„PNL știe exact cine sunt cei 4 indivizi care pregătesc atacul asupra primarilor PSD și a lui Cornel Ștefan. Vă dau un singur indiciu: unul dintre ei, parlamentarul membru al altui partid decât PNL și PSD, s-a întâlnit la berăria germană din Bucuresti, cu Guran și cu Grozavu și au discutat despre utilizarea competenţelor Prefectului contra primarilor, în bătălia electorală. Adică, consolidarea unor practici ilegale și mafiote împotriva primarilor PSD. Iar parlamentarul a schițat o listă de primari care să fie abordați de prefectul PNL, dincolo de limita legii și de competențele și de atribuțiile unui Prefect.

A racolat doar câțiva, cei care sunt trădătorii de serviciu ai politicii dâmbovițene. Ce măsuri pro-active pentru mediul economic a găsit și implementat Prefectul, în calitate de șef al structurii de urgență, în aceste luni de criză sanitară? Zero! În schimb, umblă să facă jocuri politice. Din 15 august cade guvernul și le transmit celor 4 că voi acorda multă atenție activității depuse de dumnealor, prin funcțiile prin care au trecut. Că toți sunt în perioada în care nu a intervenit prescrierea”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Echipa PSD este total la dispoziția dâmbovițenilor

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, președinta femeilor social-democrate târgoviștene, mulțumește electoratului dâmbovițean, tuturor cetățenilor acestui județ care au crezut în continuare în PSD, în forța acestui partid, în aplecarea reprezentanților social-democrați asupra tuturor problemelor cu care se confruntă oamenii. Dâmbovițenii au fost alături de PSD fiindcă știu că liderii acestei formațiuni politice au construit pentru prezent și pentru viitor. Proiectele demarate și duse la capăt de administrațiile social-democrate se văd la tot pasul. Sunt moneda forte a încrederii.

„Echipa PSD Dâmboviţa şi-a dovedit încă o dată forţa, unitatea şi profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Mulţumesc pentru participarea şi votul vostru, dat modernizării judeţului, municipiului Târgovişte şi altor 62 de localităţi dâmboviţene unde au fost aleşi primari PSD. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, toţi primarii şi aleşii noştri locali constituie garanţia solidă a obţinerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea judeţului!

Am muncit mult în această campanie electorală şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmboviţenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.

Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Judeţean, primarii, consilierii noştri locali şi judeţeni să răspundă aşteptărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte investiţiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creşterii bunăstării oamenilor şi a creării condiţiilor optime de trai în fiecare comunitate.

Echipa PSD a dovedit că este la dispoziţia dâmboviţenilor, iar implicarea noastră va fi totală şi de acum înainte.

Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puţin la fel de pozitivă şi pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depăşim scorul obţinut la scrutinul de duminică!

Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor şi îi felicit pe câştigători şi pe toţi colegii din PSD Dâmboviţa pentru munca depusă în această campanie electorală”.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!