Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa, pregătit să demaşte grupul de interese transpartic dornic să facă jocuri politice şi financiare

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, a făcut astăzi o mărturisire cutremurătoare, ceva despre care noi, ca jurnalişti, auzisem, ba chiar începusem să adunăm date, ştiind că se conturează în judeţul Dâmboviţa apariţia unui grup transpartinic alcătuit din oameni de pe mai multe paliere ale societăţii, politicieni, foşi şi actuali, oameni de afaceri, ba chiar şi şefi ai unor instituţii.

Faptul că un politician, vicepreşedinte la PSD Dâmboviţa, iese în faţă şi susţine cu tărie ideea că acest grup cu interese politice şi financiare operează în Dâmboviţa, ocrotit de unele mărinimii ale zilei, ar trebui să ne pună în gardă şi să ne determine să fim temători în ceea ce priveşte demersurile politice pe care le fac unii, invocând fals interesul cetăţeanului, al acestui judeţ.

„Este o gașcă compusă din personaje de tristă amintire pentru Dâmboviţa, parlamentari în funcție, foști ofițeri de informații cu pretenții de lideri, foști parlamentari, indivizi cu condamnări penale pentru corupție și alți indivizi cu un profil public incert, dar cu ținte economice concrete.

Pentru voi toți, am un singur mesaj: Vă vom învinge! Aici este PSD şi mergem doar la victorie! Nu ne temem de voi! Avem de partea noastră adevărul, încrederea și votul oamenilor. Vă vom învinge și vom curăța grădina de neghină. Odată pentru totdeauna.

Spre deosebire de voi, candidatul nostru nu urmărește interese personale sau de grup, nu face politică pentru a scăpa de pușcărie și nici nu are afaceri întinse pe mai multe județe. Suntem onești și transparenți și știm că asta vă încurcă.

Reclama

Vom continua să mergem spre oameni, să le vorbim despre proiectele noastre și despre ideile care ne susțin. Acesta este modul în care înțelegem noi, cei din PSD, să facem politică: spunând oamenilor adevărul despre adversari dar și despre proiectele noastre. Suntem puternici pentru că suntem onești și suntem onești tocmai pentru că suntem cei mai puternici”, a declarat Radu Popa.

Liderul PSD Dâmboviţa, care a spus clar că detestă şi nu este deloc de acord cu apariţia unor astfel de grupuri care pun în pericol democraţia, ideea de politică adevărată, care nu au treabă cu agenda cetăţeanului ci doar cu propriile interese, este hotărât să îi demaşte!

„Dacă, până la depunerea listelor, această gașcă nu se va distanța de jocul politic și nu va lăsa bugetul să respire, pe 19 august fac o conferință de presă și vă prezint datele și persoanele care au stat la baza acestei construcții”.

Subiectul este deosebit de interesant şi asupra acestui caz vom mai reveni.

Radu Popa este ferm convins că PNL este în spatele unui plan de atac asupra primarilor PSD şi asupra preşedintelui social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Reclama

„PNL știe exact cine sunt cei 4 indivizi care pregătesc atacul asupra primarilor PSD și a lui Cornel Ștefan. Vă dau un singur indiciu: unul dintre ei, parlamentarul membru al altui partid decât PNL și PSD, s-a întâlnit la berăria germană din Bucuresti, cu Guran și cu Grozavu și au discutat despre utilizarea competenţelor Prefectului contra primarilor, în bătălia electorală. Adică, consolidarea unor practici ilegale și mafiote împotriva primarilor PSD. Iar parlamentarul a schițat o listă de primari care să fie abordați de prefectul PNL, dincolo de limita legii și de competențele și de atribuțiile unui Prefect.

A racolat doar câțiva, cei care sunt trădătorii de serviciu ai politicii dâmbovițene. Ce măsuri pro-active pentru mediul economic a găsit și implementat Prefectul, în calitate de șef al structurii de urgență, în aceste luni de criză sanitară? Zero! În schimb, umblă să facă jocuri politice. Din 15 august cade guvernul și le transmit celor 4 că voi acorda multă atenție activității depuse de dumnealor, prin funcțiile prin care au trecut. Că toți sunt în perioada în care nu a intervenit prescrierea”.

ACTUALITATE

Admitere 2024: Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Publicat

pe

De

Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște vă invită să vă alăturați unei comunități academice dinamice și inovative.

Oferim programe de studii moderne și variate, adaptate cerințelor pieței muncii și dedicate pregătirii viitorilor specialiști în domeniul economic.

Programe de studii de licență, cu durata de studiu de 3 ani:

 • Business administration;
 • Contabilitate și informatică de gestiune;
 • Economia comerțului, turismului și serviciilor;
 • Finanțe și bănci;
 • Management (IF/ID);
 • Marketing.

Programe de studii de master, cu durata de studiu de 2 ani:

 • Auditul entităților publice și private;
 • Contabilitate;
 • Management financiar-bancar;
 • Managementul informațiilor;
 • Managementul organizației;
 • Marketing.

Domenii de studii doctorale:

 • Contabilitate;
 • Management.

Vă așteptăm să faceți parte din comunitatea noastră academică!

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face atât online, pe site-ul oficial al Universității „Valahia” din Târgoviște, cât și la sediul facultății.

Pentru informații suplimentare despre înscriere și admitere, vă invităm să vizitați site-ul www.admitere.valahia.ro.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Sălcioara: Anunț important pentru utilizatorii de terenuri cu culturi agricole calamitate

Publicat

pe

De

Primăria comunei Sălcioara, din județul Dâmbovița, îi anunță pe utilizatorii de terenuri cu destinație agricolă înscriși în evidențele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, ale căror suprafețe cu culturi agricole au fost calamitate în procent de peste 30%, că trebuie să depună înștiințări scrise la unitatea administrativ-teritorială pe a cărei rază se află terenul, în format fizic sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, până cel târziu la data de 1 august inclusiv, pentru culturile agricole înființate în toamnă, respectiv până cel târziu la data de 15 octombrie inclusiv, pentru celelalte culturi agricole.

Formular de înștiințare 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite