Connect with us

Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa, pregătit să demaşte grupul de interese transpartic dornic să facă jocuri politice şi financiare

Publicat

pe

Radu Popa, vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, a făcut astăzi o mărturisire cutremurătoare, ceva despre care noi, ca jurnalişti, auzisem, ba chiar începusem să adunăm date, ştiind că se conturează în judeţul Dâmboviţa apariţia unui grup transpartinic alcătuit din oameni de pe mai multe paliere ale societăţii, politicieni, foşi şi actuali, oameni de afaceri, ba chiar şi şefi ai unor instituţii.

Faptul că un politician, vicepreşedinte la PSD Dâmboviţa, iese în faţă şi susţine cu tărie ideea că acest grup cu interese politice şi financiare operează în Dâmboviţa, ocrotit de unele mărinimii ale zilei, ar trebui să ne pună în gardă şi să ne determine să fim temători în ceea ce priveşte demersurile politice pe care le fac unii, invocând fals interesul cetăţeanului, al acestui judeţ.

„Este o gașcă compusă din personaje de tristă amintire pentru Dâmboviţa, parlamentari în funcție, foști ofițeri de informații cu pretenții de lideri, foști parlamentari, indivizi cu condamnări penale pentru corupție și alți indivizi cu un profil public incert, dar cu ținte economice concrete.

Pentru voi toți, am un singur mesaj: Vă vom învinge! Aici este PSD şi mergem doar la victorie! Nu ne temem de voi! Avem de partea noastră adevărul, încrederea și votul oamenilor. Vă vom învinge și vom curăța grădina de neghină. Odată pentru totdeauna.

Spre deosebire de voi, candidatul nostru nu urmărește interese personale sau de grup, nu face politică pentru a scăpa de pușcărie și nici nu are afaceri întinse pe mai multe județe. Suntem onești și transparenți și știm că asta vă încurcă.

Vom continua să mergem spre oameni, să le vorbim despre proiectele noastre și despre ideile care ne susțin. Acesta este modul în care înțelegem noi, cei din PSD, să facem politică: spunând oamenilor adevărul despre adversari dar și despre proiectele noastre. Suntem puternici pentru că suntem onești și suntem onești tocmai pentru că suntem cei mai puternici”, a declarat Radu Popa.

Liderul PSD Dâmboviţa, care a spus clar că detestă şi nu este deloc de acord cu apariţia unor astfel de grupuri care pun în pericol democraţia, ideea de politică adevărată, care nu au treabă cu agenda cetăţeanului ci doar cu propriile interese, este hotărât să îi demaşte!

„Dacă, până la depunerea listelor, această gașcă nu se va distanța de jocul politic și nu va lăsa bugetul să respire, pe 19 august fac o conferință de presă și vă prezint datele și persoanele care au stat la baza acestei construcții”.

Subiectul este deosebit de interesant şi asupra acestui caz vom mai reveni.

Radu Popa este ferm convins că PNL este în spatele unui plan de atac asupra primarilor PSD şi asupra preşedintelui social-democraţilor dâmboviţeni, Corneliu Ştefan, candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„PNL știe exact cine sunt cei 4 indivizi care pregătesc atacul asupra primarilor PSD și a lui Cornel Ștefan. Vă dau un singur indiciu: unul dintre ei, parlamentarul membru al altui partid decât PNL și PSD, s-a întâlnit la berăria germană din Bucuresti, cu Guran și cu Grozavu și au discutat despre utilizarea competenţelor Prefectului contra primarilor, în bătălia electorală. Adică, consolidarea unor practici ilegale și mafiote împotriva primarilor PSD. Iar parlamentarul a schițat o listă de primari care să fie abordați de prefectul PNL, dincolo de limita legii și de competențele și de atribuțiile unui Prefect.

A racolat doar câțiva, cei care sunt trădătorii de serviciu ai politicii dâmbovițene. Ce măsuri pro-active pentru mediul economic a găsit și implementat Prefectul, în calitate de șef al structurii de urgență, în aceste luni de criză sanitară? Zero! În schimb, umblă să facă jocuri politice. Din 15 august cade guvernul și le transmit celor 4 că voi acorda multă atenție activității depuse de dumnealor, prin funcțiile prin care au trecut. Că toți sunt în perioada în care nu a intervenit prescrierea”.

ACTUALITATE

Unde și când va avea loc Gala „Topul firmelor din Dâmbovița” 2021

Publicat

pe

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Dâmbovița va organiza, joi – 16 decembrie 2021, cea de-a 28-a ediție a Galei „Topul firmelor din Dâmbovița”.

Evenimentul, în cadrul căruia vor fi premiați agenții economici cu rezultate deosebite pe parcursul acestui an, va avea loc la BROTĂCEI PARK & EVENTS (Aleea Coconilor, Târgoviște), după următorul program:

18:30 – 19:00 – Primirea invitaților
19:00 – 19:30 – Deschiderea evenimentului
19:30 – 20:30 – Gala de premiere
20:30 – 21:30 – Sesiune networking (pregătiți cărțile de vizită).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Filmul evadării deținutului de la Penitenciarul Găești

Publicat

pe

de

Deținutul care a evadat, joi – 25 noiembrie 2021, când se afla la un punct de lucru din orașul Găești ar fi putut să solicite eliberarea condiționată în luna decembrie – scrie Cronica de Găești. Acum, va primi o pedeapsă suplimentară. Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

Marian Popa, 43 de ani, este căutat în continuare. Până acum, autoritățile au verificat peste 20 de piste. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi false.

În urmă cu 5 zile, imediat după pauza de masă, de la ora 12:00, deținutul a spus că merge la toaletă. După aproximativ o jumătate de oră, superiorii au realizat că nu s-a întors la treabă și au început să-l caute.

„Când au constatat că a dispărut, au alertat autoritățile. Condamnatul și-a abandonat hainele de lucru și bocancii în curtea firmei unde lucra, a sărit gardul și se pare că a fugit spre câmpul Ioneștiului, ocolind zonele locuite și, implicit, camerele de luat vederi. Bărbatul are experiență a în supraviețui în condiții grele, fiind mai mulți ani cioban. Nu este exclus să se fi refugiat într-o zonă fără tehnologie sau să fi primit ajutor.

Povestea cum că ar fi avut o rudă rănită într-un accident este o pură ficțiune, pe care Popa Marian le-o povestea colegilor. Nici cu familia din Scheiu nu ar fi ținut legătura, pentru că nu avea cu aceasta o relație bună”, relatează Cronica de Găești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT