Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Educaţie, prevenţie şi pregătirea comunităţilor de romi din judeţul Dâmboviţa privind COVID-19

Publicat

pe

Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa a demarat acţiunea intitulată „Educaţie, prevenţie şi pregătirea comunităţilor de romi din judeţul Dâmboviţa privind COVID-19”.

Preşedintele filialei, Tudorică Răducanu, împreună cu membrii asociaţiei, au plecat prin judeţ, luând la rând toate comunităţile de romi pentru a împărţi cetăţenilor materiale dezinfectante, măşti de protecţie şi diferite broşuri şi pliante cu informaţii despre coronavirus.

„Este vorba de o acţiune declanşată la nivel naţional şi, evident, noi, toţi reprezentanţii Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa Dâmboviţa, ne-am mobilizat şi am pornit în judeţ, în toate localităţile unde există comunităţi de romi, pentru a discuta cu oamenii despre acest virus ucigaş şi despre măsurile care trebuie respectate în starea de alertă, cum trebuie să se comporte cetăţeanul în societate, în spaţiile aglomerate.

Faptul că activitatea noastră civică se derulează în perioada de precampanie electorală pentru alegerile locale nu are nicio treabă cu politica. Nu am promovat niciun partid, niciun candidat, nu am vorbit de programe şi platforme de partid. Voluntarii noștri sunt îmbrăcați cu tricouri albe pe care sunt inscripționate mesajele „Sănătate în comunitățile de romi” și „Combatere COVID-19″. Ne-am făcut datoria aşa cum asociaţia noastră şi-a făcut-o, cel puţin de când eu am preluat mandatul de preşedinte, cu dăruire, cu suflet şi responsabilitate faţă de romii noştri”, a precizat Tudorică Răducanu.

Caravana „Educaţie, prevenţie şi pregătirea comunităţilor de romi din judeţul Dâmboviţa privind COVID-19” a mers până astăzi în comunele Gura Ocniţei, IL Caragiale, Iedera şi în municipiul Moreni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Echipa PSD este total la dispoziția dâmbovițenilor

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, președinta femeilor social-democrate târgoviștene, mulțumește electoratului dâmbovițean, tuturor cetățenilor acestui județ care au crezut în continuare în PSD, în forța acestui partid, în aplecarea reprezentanților social-democrați asupra tuturor problemelor cu care se confruntă oamenii. Dâmbovițenii au fost alături de PSD fiindcă știu că liderii acestei formațiuni politice au construit pentru prezent și pentru viitor. Proiectele demarate și duse la capăt de administrațiile social-democrate se văd la tot pasul. Sunt moneda forte a încrederii.

„Echipa PSD Dâmboviţa şi-a dovedit încă o dată forţa, unitatea şi profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Mulţumesc pentru participarea şi votul vostru, dat modernizării judeţului, municipiului Târgovişte şi altor 62 de localităţi dâmboviţene unde au fost aleşi primari PSD. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviştei, Cristian Stan, toţi primarii şi aleşii noştri locali constituie garanţia solidă a obţinerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea judeţului!

Am muncit mult în această campanie electorală şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmboviţenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.

Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Judeţean, primarii, consilierii noştri locali şi judeţeni să răspundă aşteptărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte investiţiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creşterii bunăstării oamenilor şi a creării condiţiilor optime de trai în fiecare comunitate.

Echipa PSD a dovedit că este la dispoziţia dâmboviţenilor, iar implicarea noastră va fi totală şi de acum înainte.

Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puţin la fel de pozitivă şi pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depăşim scorul obţinut la scrutinul de duminică!

Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor şi îi felicit pe câştigători şi pe toţi colegii din PSD Dâmboviţa pentru munca depusă în această campanie electorală”.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!