Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Claudiu Cezar Popescu (PSD) le propune găeștenilor o administrație digitală

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești, este un specialist desăvârșit, știe cu ce mănâncă administrația, cum poate fi transformată în bine această urbe, prin atragerea de fonduri europene, cum poate fi îmbunătățită relația Primărie-cetățean, apelând la mijloacele tehnologiei.

Claudiu Popescu, spun tot mai mulți oameni, locuitori ai Găeștiului, are marea șansă de a deveni primar al acestui oraș și de a le dovedi concetățenilor săi că se poate mai mult. Digitalizarea, comunicarea cu cetățeanul, rezolvarea problemelor ce țin de administrație prin intermediul sistemului informațional este una din preocupările de bază ale candidatului PSD.

Claudiu Popescu vrea ca găeșteanul să nu mai piardă timpul în fața ghișeelor, să poată intra de acasă în legătură cu funcționarul Primăriei și să obțină, într-un timp scurt, fără termene largi de așteptare, documentele solicitate.

„Pentru că ne ajută să avem acces rapid la informațiile de care avem nevoie, online, fără să mai facem drumuri la Primărie și să așteptăm la cozi ca să intrăm în posesia lor. Și pentru că, mai ales în situații ca cea prezentă, în care infectarea cu Covid-19 riscă să indisponibilizeze o întreagă structură din Primărie, cetățenii să nu se confrunte cu situația ridicolă în care să nu poată beneficia de serviciile administrative în format fizic.

Ca să ajungem la servicii de administrație publică de tip Smart, trebuie să gândim lucrul în format electronic ca fiind cel de bază, iar lucrul în format fizic ca fiind o soluție de redundanță / de backup / de pus la dispoziție pentru cei care nu se pot adapta la tehnologia informațională.

Vă invit să privim situația în care se găsește în prezent Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din Primăria Găești, care este posibil să fie suspendat pentru următoarele 2 săptămâni. Solicit, pe această cale, primarului orașului Găești, să găsească de urgență soluții de redundanță pentru Serviciul sus amintit, pentru a-i asigura continuitatea funcțională, astfel încât să nu lase oamenii să aștepte 2 săptămâni pentru orice solicitare venită în zona de urbanism și amenajare a teritoriului”, a scris Claudiu Cezar Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!