Connect with us

ALEGERI

Claudiu Cezar Popescu (PSD) le propune găeștenilor o administrație digitală

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești, este un specialist desăvârșit, știe cu ce mănâncă administrația, cum poate fi transformată în bine această urbe, prin atragerea de fonduri europene, cum poate fi îmbunătățită relația Primărie-cetățean, apelând la mijloacele tehnologiei.

Claudiu Popescu, spun tot mai mulți oameni, locuitori ai Găeștiului, are marea șansă de a deveni primar al acestui oraș și de a le dovedi concetățenilor săi că se poate mai mult. Digitalizarea, comunicarea cu cetățeanul, rezolvarea problemelor ce țin de administrație prin intermediul sistemului informațional este una din preocupările de bază ale candidatului PSD.

Claudiu Popescu vrea ca găeșteanul să nu mai piardă timpul în fața ghișeelor, să poată intra de acasă în legătură cu funcționarul Primăriei și să obțină, într-un timp scurt, fără termene largi de așteptare, documentele solicitate.

„Pentru că ne ajută să avem acces rapid la informațiile de care avem nevoie, online, fără să mai facem drumuri la Primărie și să așteptăm la cozi ca să intrăm în posesia lor. Și pentru că, mai ales în situații ca cea prezentă, în care infectarea cu Covid-19 riscă să indisponibilizeze o întreagă structură din Primărie, cetățenii să nu se confrunte cu situația ridicolă în care să nu poată beneficia de serviciile administrative în format fizic.

Ca să ajungem la servicii de administrație publică de tip Smart, trebuie să gândim lucrul în format electronic ca fiind cel de bază, iar lucrul în format fizic ca fiind o soluție de redundanță / de backup / de pus la dispoziție pentru cei care nu se pot adapta la tehnologia informațională.

Vă invit să privim situația în care se găsește în prezent Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului din Primăria Găești, care este posibil să fie suspendat pentru următoarele 2 săptămâni. Solicit, pe această cale, primarului orașului Găești, să găsească de urgență soluții de redundanță pentru Serviciul sus amintit, pentru a-i asigura continuitatea funcțională, astfel încât să nu lase oamenii să aștepte 2 săptămâni pentru orice solicitare venită în zona de urbanism și amenajare a teritoriului”, a scris Claudiu Cezar Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT