Connect with us

ALEGERI

Cristian Daniel Stan merge la victorie cu o echipă de forță pentru Primăria Târgoviște

Publicat

pe

Orice s-ar spune, actualul edil al municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan este greu de învins în alegerile locale din data de 27 septembrie, asta ca să nu spunem aproape imposibil, chiar dacă am putea fi acuzaţi de subiectivism. Paleta realizărilor în plan socio-educativ, cultural-sportiv şi edilitar este cea mai bogată din 1990 încoace. Acesta este adevărul.

Consiliul Muncipal va fi mult mai disputat şi alcătuit, în final, din reprezentanţi ai mai multor partide, ceea ce va crea oarece probleme la formarea unei majorităţi, dar, actualul primar, potrivit tuturor sondajelor şi ecoului venit din cartierele târgoviştene, de la oameni, va rămâne în fruntea executivului încă patru ani.

Astăzi – 14 august, Cristian Daniel Stan și echipa PSD pentru Consiliul Municipal şi-au depus candidaturile la Circumscripţia Electorală Târgovişte. Oficial social-democraţii târgovişteni au intrat în cursa electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. La evenimentul de depunere a dosarelor de candidaţi au fost prezenţi, pentru a asigura o susţinere forte, preşedintele PSD Dâmboviţa – deputatul Corneliu Ştefan, vicepreşedintele Radu Popa şi parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Marian Ţachianu.

În afară de tovarăşii de luptă pe tărâmul administraţiei publice şi al realizărilor în plan administrativ, respectiv viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, lista este completată cu oameni de valoare din municipiul Târgovişte, personalităţi în diferite domenii de activitate – cultural, didactic, ştiinţific, business.

Un mare câştig pentru echipa PSD Târgovişte îl reprezintă prezența pe lista de consilieri locali a directorului Bibliotecii Judeţene – Agnes Terezia Erich, a profesoarei Gabriela Istrate – fost inspector şcolar adjunct, adusă de curând în ograda social-democraţiei, a omului de afaceri Tudorică Răducanu – fost viceprimar al Târgoviştei şi liderul Partidei Romilor Pro Europa, a tinerei Ana Maria Gheorghe – prezentă în sfera activităţilor cultural-artistice, intrată de curând în PSD, a managerului Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa – Adrian Dumitru, a profesorului universitar Ioan Corneliu Săliştean, a fostului viceprimar Eugen Pătraşcu, a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă dr. Claudiu Dumitrescu, care, să fiu subiectiv, ar fi meritat câteva locuri mai în faţă, dar nu ştim noi exact care sunt calculele partidului şi nici nu ne-am propus să facem comentarii pe această temă.

„Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri pe care o prezintă un partid politic. Și nu spun lucrul acesta pentru a exagera, o spun pentru că acesta este adevărul. Sunt oameni cu cariere profesionale deosebite, oameni care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează.

Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem la nivelul municipiului Târgoviște, cu gândul de a demara alte proiecte, de a începe alte investiții utile pentru comunitate. O să fac cea mai corectă promisiune, o să-mi iau cel mai corect angajament: promit că nu mă voi schimba. Dacă activitatea mea, dacă activitatea noastră de până acum este apreciată, atunci, cu siguranță, încrederea târgoviștenilor se va vedea și la momentul votului.

Vreau să le mulțumesc celor 19.200 de târgovișteni care ne-au acordat încrederea, semnând listele de susținere pentru candidații la Consiliul Local, pentru candidatul la Primărie, pentru candidații la Consiliul Județean și pentru președintele Consiliului Județean din partea Partidului Social Democrat. Este o mare responsabilitate, suntem conștienți de acest lucru, dar am convingerea că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor.

Îi mulțumesc președintelui PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, pentru faptul că este alături de noi, că ne susține, el fiind cea mai bună opțiune, o spun încă o dată, pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Sunt convins că în seara zilei de 27 septembrie vom sărbători cu toții o victorie a acestei echipe, dar mai ales o victorie a târgoviștenilor care vor continua pe acest traseu al dezvoltării, al investițiilor și al respectului față de cetățean”, a precizat Cristian Daniel Stan.

Un discurs optimist, încrezător în victorie, în sprijinul dâmboviţenilor şi al târgoviştenilor pentru echipa PSD a avut şi liderul social-democraţilor dâmboviţeni, deputatul Corneliu Ştefan.

„Asistăm la un moment deosebit pentru comunitatea locală din municipiul reședință de județ – depunerea candidaturilor pentru funcția de primar și pentru poziţiile de consilieri locali din partea Partidului Social Democrat. Astăzi, de la Târgoviște, vom da un semnal puternic pentru toate echipele PSD din fiecare localitate, vom da un semnal puternic și pentru administrațiile locale. Așa cum a spus actualul și viitorul primar al municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, avem cea mai puternică echipă, avem cea mai determinată echipă, pentru a câștiga aceste alegeri și în municipiul Târgoviște, dar și în județul Dâmbovița.

Venim în fața dâmbovițenilor și a târgoviștenilor cu proiecte concrete. Venim în fața târgoviștenilor cu lucruri serioase, care s-au întâmplat în ultimul mandat al actualului primar. Îl felicit pe Cristi Stan și echipa sa de consilieri locali pentru toată activitatea pe care au avut-o în acest mandat. Le urez succes tuturor colegilor mei din Partidul Social Democrat care vor candida pentru Consiliul Local al Municipiului Târgoviște. Vreau să-i urez succes lui Cristi Stan și, nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor târgoviștenilor și dâmbovițenilor pentru susținerea care ne-au acordat-o în toată această perioadă de precampanie.

Pe 27 septembrie mergem doar la victorie! Vom câștiga Primăria Municipiului Târgoviște! Vom câștiga majoritatea în Consiliul Local și vom câștiga președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Candidații PSD pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște: Cătălin Rădulescu, Monica Cezarina Ilie, Agnes Terezia Erich, Prisăcaru Ciprian, Gabriela Istrate, Andrei Eduard Tudora, Ana-Maria Gheorghe, Tudorică Răducanu, Ioan Corneliu Sălișteanu, Doina Nicoleta Boboacă-Mihăescu, Constantin Cozma, Alexandu Bugyi, Ion Cucui, Paul Ciprian Patic, Florin Emil Nicolae Badea, Adrian Dumitru, Ioana Mădălina Sandală, Adrian Stănescu, Gabriel Cristian Ene, Eugen Pătrașcu, Claudiu Dumitrescu, Valentin Tiberiu Hossu, George Florin Ionete, Ionuț Oprea, Diana Luchiana Oprea, Ionel Niculescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT