Connect with us

ALEGERI

Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte: Este momentul unei schimbări cu adevărat!

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, şi-a depus astăzi dosarul la circumscripţia electorală. Acelaşi lucru l-au făcut şi membrii echipei sale de consilieri locali, decişi, aşa cum au spus, să schimbe modul de a se face administraţie în Târgovişte.

De remarcat faptul că, de la eveniment, au lipsit alţi lideri de notorietate din cadrul PNL Dâmboviţa. Nici chiar preşedintele filialei liberale, consilierul de stat Virgil Guran, nu a fost prezent la acţiunea de depunere a dosarelor, fapt nescuzabil în condiţiile în care este ştiut că, în asemenea momente, este nevoie de suport şi de o amplificare de excepţie a imaginii candidatului.

Forţa unei echipe este dată şi de prezenţa celor cu importanţă şi greutate în partid. Orice încălcare a acestei norme poate provoca prejudicii de imagine şi apariţia unei stări de rumoare în rândul electoratului liberal, dar şi al simpatizanţilor.

Este totuşi un lucru bun că, alături de Aurelian Cotinescu, care şi-a păstrat optimismul şi verva, s-a aflat inspectorul şcolar general Ion Sorin, cel care candidează din partea PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Mă aşteptam ca liberalii, reprezentanţi ai partidului de guvernământ, să dea mai multă amploare acestui eveniment care se întâmplă o dată la patru ani. Aurelian Cotinescu consideră ziua de 15 august, Ziua de Sfântă Maria, a fi o una norocoasă pentru liberalii care depun candidaturile.

„Suntem o echipă tânără, o echipă dinamică, o echipă care a reuşit să obţină performanţă în alegerile care au fost anul trecut, o echipă care a reuşit să bată PSD-ul în ultimele trei rânduri de alegeri. Cred că este momentul unei schimbări cu adevărat la nivelul oraşului. Este momentul să redezvoltăm oraşul, este momentul unei schimbări cu adevărat la nivelul oraşului. Este momentul să redezvoltăm cetatea. Este momentul să reaşezăm lucrurile într-o normalitate.

Din păcate, trăim într-un oraş care a pierdut foarte mulţi paşi în aceşti ultimi cinci ani de zile. În timp ce alţii s-au dezvoltat foarte mult, vedem cum Târgoviştea s-a depopulat, şi-a pierdut forţa economică şi perspectivele de a reuşi să redea locuitorilor speranţa unei vieţi mai bune”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Candidații PNL pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște:
1. Cotinescu Aurelian – economist
2. Bercu Adrian Gheorghe – inginer
3. Ștefan Loredana Mariana – educatoare
4. Tică Dan Alexandru – profesor
5. Ilie Virgiliu – inginer
6. Economu Dorin Adrian – inginer
7. Folea Constantina Mădiluța – profesor
8. Furtună Mihail Cătălin – antreprenor
9. Sandu Dănuț – inginer
10. Niculescu Quintus Mircea – jurist
11. Stanciu Marian – Manager
12. Culcer Gheorghe – electronist
13. Ioniță Marius Cătălin – economist
14. Grigorescu Marian – jurist
15. Milea Alina Marcela – inginer geodez
16. Oană Liviana Mariana – inginer
17. Diaconu Diana – profesor
18. Tudor Teodora Ilina – specialist administrație publică
19. Anghelescu Viorel – laminator (pensionar)
20. Lupu Dan Andrei – inginer
21. Rădulescu Gabriel – muzicant
22. Mihai Adrian – inginer
23. Mihai Narcisa – specialist administrație publică
24. Vasilescu Moțoc Florentina – medic
25. Casandroiu Dan Andrei – economist
26. Olteanu Anca Mihaela – student
27. Tudor Radu Mihail – student

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PERPLEX. Primarul nu mai poate candida dar nevasta, da!

Publicat

pe

Ce țară suntem, ce politicieni avem, ce oameni ahtiați după putere, strâmbi, orbi, orgolioși, plini de ifose, tipi care devin deștepții pământului imediat ce sunt parășutați pe o funcție! Nu își cunosc lungul nasului sau nici măcar nu îi mai interesează acest studiu. Insistă să rămână pe poziții înalte, să se considere imaculați, indispensabili, chiar și atunci când greșelile le sunt dezvăluite și pedepsite.

Un exemplu de astfel de comportament sfidător la adresa comunității din care face parte, la adresa noastră, a tuturor celor care mai avem un dram de decență, îl dă primarul din comuna Șotrile, județul Prahova. Ilustrul edil amorezat de o minoră cu care a întreținut relații sexuale a fost trimis în judecată de DIICOT și condamnat. I s-a retras dreptul de a candida. Dar nu s-a dat bătut! Dacă nu mai poate el, a găsit o soluție de avarie. Candidează nevasta înșelată. Nu știm dacă pentru a-l ierta sau doar ca să rămână funcția în casă.

Cam așa văd lucrurile unii politicienii din România. Ca pe o afacere de familie. Ce denotă asta? Răspuns simplu. Democrația, adevărul, prosperitatea, chiar și libertatea au devenit apanajul unor grupuri din ce în ce mai mult lipsite de scrupule, interesate doar de satisfacerea nevoilor proprii care, după cum se vede, sunt fără limite.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Deputat Marian Țachianu: Dâmbovițenii vor vota pentru continuitate, vor vota PSD!

Publicat

pe

Campania preelectorală este aproape încheiată. Partidele politice se pregătesc pentru confruntarea electorală care, toată lumea speră, va fi bazată pe idei, pe proiecte, pe oameni de valoare dispuși să se dedice comunităților din care provin.

Deputatul PSD Marian Țachianu acum, când ne aflăm în pragul declanșării campaniei electorale pentru alegerile locale, a ținut să transmită un mesaj de susținere tuturor candidaților social-democrați pentru pozițiile de primari, consilieri județeni și locali din Dâmbovița.

A spus Marian Țachianu că, acum, vorbesc rezultatele celor patru ani de activitate administrativă a primarilor în funcții, proiectele pe care aceștia le-au implementat cu succes în folosul comunităților locale. Candidații noi, care intră pentru prima dată în competiția electorală, vin cu seriozitatea, cu dorința sinceră a schimbării în bine și cu încrederea deplină asigurată de PSD, de comunitățile din care provin.

„Urez tuturor candidaților PSD pentru funcțiile de primar, consilieri locali și județeni, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în bătălia pentru un nou mandat, să aibă încredere deplină în votul pe care îl vor acorda cetățenii acestui județ.

Oamenii știu cine a muncit pentru acest județ, cine a adus plus valoare, cine va putea duce la îndeplinire proiectele deja demarate, cine va putea dezvolta altele noi. Reprezentanții Partidului Social Democrat au fost în permanență alături de cetățenii acestui județ, de problemele lor.

Nu există localitate în județul Dâmbovița condusă de edili social-democrați unde să nu se fii materializat proiecte de infrastructură, rețele de apă și canalizare, de gaze naturale, drumuri, școli, grădinițe, cămine culturale, centre medicale și de recreere pentru persoanele vârstnice, locuri de joacă, baze sportive și terenuri multisport. Nu există localitate cu edili PSD unde să nu se afle în diferite stadii de implementare investiții utile pentru comunitate. Nu există localitate fără proiecte care așteaptă linii de finanțare.

Suntem un județ într-o continuă preschimbare. Toate aceste investiții care fac viața mai bună pentru toți dâmbovițenii nu se puteau duce la îndeplinire fără implicarea și dăruirea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a întregii echipe de conducere a CJD. Tocmai de aceea, pentru continuitate, pentru prosperitatea acestui județ, pe 9 iunie dâmbovițenii vor vota PSD”, a fost mesajul transmis de deputatul Marian Țachianu, și el candidat pentru postul de primar al comunei Braniștea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite