Connect with us

ACTUALITATE

Dâmbovița Mall, cumpărături în spații moderne și sigure. Vezi branduri!

Publicat

pe

Joi – 20 august 2020, se va deschide la Târgoviște primul centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița. Proiectul a fost realizat de dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, în parteneriat cu MAS Real Estate Inc. Investitorii au organizat, în această după-amiază, un eveniment cu public restrâns prin care au marcat inaugurarea Dâmboviţa Mall, centru comercial cu o suprafață construită de peste 70.000 mp., unde clienții vor găsi oferte ale unor branduri internaționale și naționale de renume: C&A, Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flaco, Boutique17, Mell Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend’or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax și Carrefour.

„Oferta comercială este construită în strânsă legătură cu experiența acumulată de-a lungul anilor și cu datele statistice de care dispunem. Asta este ceea ce credem noi, astăzi, că se potrivește cel mai bine județului Dâmbovița. O să vedem în următoarea perioadă cum răspunde piața. Centrele comerciale sunt business-uri vii. Nu construim un depozit și punem în el marfă. Zi de zi, suntem atenți la fiecare indicator de performanță și adaptăm oferta comercială la realitatea pieței”, a explicat Mihai Vasilescu – reprezentantul Prime Kapital.

În ultimii 13 ani, echipa Prime Kapital a dezvoltat peste 40 de centre comerciale de tip mall în șase țări: România, Marea Britanie, Germania, Elveția, Polonia și Bulgaria.

„În cazul Dâmboviţa Mall, emoțiile sunt mai puternice pentru că inaugurăm proiectul într-un context dificil și mă refer la pandemia de COVID-19, care a produs efecte negative semnificative în plan social și economic. În ciuda acestui context dificil, proiectul Dâmboviţa Mall s-a construit în grafic și suntem astăzi în fața unui centru comercial operațional, o investiție de amploare pentru județ și, evident, pentru portofoliul nostru. Dâmbovița Mall este un proiect de succes.

Mulțumesc colegilor mei, partenerilor de investiție și reprezentanților autorităților locale și județene. Proiectul Dâmboviţa Mall face parte dintr-un program mai larg de regenerare urbană care a fost promovat de Consiliul Județean. Conceptul acesta de dezvoltare și transparența cu care a fost implementat credem noi că reprezintă un model de urmat pentru alte administrații. Datorită unui plan coerent și unei proceduri transparente de selecție și datorită respectării obligațiilor asumate, suntem astăzi în fața unui proiect de succes”, a mai punctat reprezentantul Prime Kapital – Mihai Vasilescu.

Directorul Dâmboviţa Mall, Florin Anton, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre oferta centrului comercial care va fi deschis mâine la Târgoviște și, evident, despre măsurile de siguranță implementate în contextul pandemiei de coronavirus.

„Dâmbovița Mall își așteaptă clienții în spații moderne și oferindu-le condiții de siguranță în vremurile pe care le trăim. Avem deja trasee sigure pentru clienți și angajați, avem 10 stații de igienizare, avem soluții care ne vor ajuta să ne desfășurăm activitatea în siguranță.

Vizavi de oferta comercială, brandurile pe care le avem sunt generoase, atât la nivel național cât și internațional, cu posibilitate de completare ulterioară. Sunt oferte generoase, începând de mâine. În același timp, în zona etajului 1, vom avea, începând tot de mâine, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto și este un lucru bun pentru comunitate. De asemenea, în fiecare seară, pe ecranul de afară vom asigura un drive-in cinema, absolut gratuit, în condițiile în care la nivel de cinematograf închis nu avem voie să funcționăm. În acest drive-in cinema vom avea 90 de locuri de parcare și 56 locuri pe gradene, păstrându-se, bineînțeles, distanțarea fizică”.

 

Au mai fost invitați la cuvânt președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan. La evenimentul inaugural au mai participat: senatorul Adrian Țuțuianu – cel care a inițiat parteneriatul cu Prime Kapital, pe vremea când era președinte al CJ Dâmboviţa; deputata Oana Vlăducă; deputatul Corneliu Ștefan – președinte PSD Dâmbovița; vicepreședinții CJ Dâmboviţa Luciana Cristea și Alin Manole; viceprimarii municipiului Târgoviște Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul orașului – Gabriel Boriga.

„Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus la adresa autorităților, de multe ori blamate, de multe ori criticate, de prea puține ori apreciate. Cred că acest proiect s-a născut din dorința reciprocă de a fi mai bine pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgoviște și cred că ceea ce am văzut este un pas înainte și o palmă dată acelora care spun că acest județ se zbate în sărăcie. Lucrul pozitiv este că avem astăzi un centru comercial de referință pentru multe localități din România. Cred că trebuie să se uite cu invidie la ceea ce am reușit să realizăm la Târgoviște. Consiliul Județean Dâmboviţa cred că a fost un partener loial și corect în această acțiune, în sensul că ne-am ținut promisiunile la centimetru. Vă urez mult succes și vă mai așteptăm și cu alte proiecte investiționale în județul Dâmbovița”, a spus Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmboviţa.

„Particip cu mare bucurie la acest eveniment. Este un lucru așteptat de foarte mulți târgovișteni. Este un lucru așteptat de foarte mulți dâmbovițeni. Este rezultatul unui parteneriat public-privat, chiar dacă nu a fost formalizat exact așa cum este menționat într-o dispoziție legală, însă un parteneriat de natură să conducă la etapa cea mai importantă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani. Dâmbovița Mall reprezintă, dincolo de o investiție foarte importantă, catalizatorul dezvoltării acestei zone, care era una închisă publicului.

În final… Nu, nu a fost dărâmat zidul unde au fost executați Elena și Nicolae Ceaușescu pentru a se face acest Mall, cum s-a spus de foarte multe ori. Aici, a fost într-adevăr i unitate militară, dar nu are legătură cu execuția soților Ceaușescu.

Sunt mulți oameni care au contribuit la realizarea acestor investiții. Temporar, noi avem privilegiul de a vorbi la acest eveniment și voi ține minte toată viața că am participat la deschiderea primului centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

Dâmbovița Mall este o investiție privată de aproape 60 de milioane de euro care generează peste 1.000 de locuri de muncă.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata Haidook Summer Fest 2021! Cu și despre cai, la Runcu, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

Pe 31 iulie și 1 august 2021, la Runcu, județul Dâmbovița, se va desfășura, în „Vârf la In”, cea de-a 5-a ediție a Haidook Summer Fest, un eveniment cu și despre cai, care se adresează întregii familii.

În centrul acestei ediții se află copilul, Micul Haidook, cel care are nevoie să învețe de la haiducii mari arta de a trăi liber, în compania cailor și în apropierea pădurii – spun organizatorii, Primăria și Consiliul Local Runcu, cu sprijinul Asociației Ride Wild Carpathia și al Federației Române de Turism Ecvestru.

Activitățile au fost astfel concepute încât copii și părinții să aibă acces și să interacționeze cu caii, dar și cu invitații speciali ai acestei ediții.

”Ne-a fost dor să organizăm o nouă ediție Haidook, așa că anul acesta ne întâlnim să îi arătăm Micului Haidook ce înseamnă să fii liber, să te bucuri de cai, de natură și de cei dragi. Este o ediție pentru întreaga familie, care celebrează faptul că indiferent de condiții avem puterea să mergem mai departe, mai înțelepți. Haidook 2021 este un eveniment de două zile care ne impune o serie de reguli de siguranță, dar cel mai important lucru este că ne putem întâlni și ne putem bucura de prieteni, familie și cai”, afirmă Ionuț Popescu, reprezentant al Asociației Ride Wild Carpathia.

Invitatul special al acestei ediții este cunoscutul actor Denis Ștefan. Mare iubitor de cai și prieten al evenimentului, Denis va face, în premieră la Haidook, sesiuni de deburaj – pregătire a cailor tineri pentru călărie și/sau tracțiune. Pentru a face aceste demonstrații de îmblânzire a cailor tineri, Denis a cerut ajutorul comunității, pentru a-i pune la dispoziție cel puțin un cal pe care nu s-a pus șaua și încă neînvățat cu hamul.

”Pentru a pune șaua pe un cal tânăr am nevoie de un murg de 3 – 5 ani de acolo, din comunitate. Chiar sunt curios ce căluț nărăvaș îmi vor aduce localnicii, pentru că eu voi vedea calul chiar la fața locului. Dincolo de provocarea pe care le-am lansat-o celor din comunitatea Runcu, mă bucur foarte tare că Haidook se întâmplă în acest an. Mi-a fost dor să arăt oamenilor, dar mai ales celor mai mici dintre noi, puterea și măreția cailor”, spune Denis Ștefan.

Haidook 2021 păstrează tradițiile bune din anii precedenți și pe lângă demonstrațiile cu cai, organizatorii au pregătit concursuri pentru micii haiduci, ateliere de olărit și pielărie, colțul cu bunătăți și o mulțime de baloți de paie pentru relaxare. Noutatea din acest an o reprezintă provocările pentru pentru părinți: cei mai curajoși tați vor participa la tot felul de întreceri și pentru că delicatețea presupune și curaj, cele mai curajoase mame vor împleti codițe Blondelor de la Potcoava.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, anunț solicitare acord de mediu proiect Dragodana

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa S.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Executie foraj alimentare cu apa in com. Dragodana, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Dragodana, județul Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, jud. Dambovita și la sediul Primăriei Dragodana, în zilele de luni până vineri, între orele 09:00-12:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT