Connect with us

ACTUALITATE

Dâmbovița Mall, cumpărături în spații moderne și sigure. Vezi branduri!

Publicat

pe

Joi – 20 august 2020, se va deschide la Târgoviște primul centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița. Proiectul a fost realizat de dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, în parteneriat cu MAS Real Estate Inc. Investitorii au organizat, în această după-amiază, un eveniment cu public restrâns prin care au marcat inaugurarea Dâmboviţa Mall, centru comercial cu o suprafață construită de peste 70.000 mp., unde clienții vor găsi oferte ale unor branduri internaționale și naționale de renume: C&A, Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flaco, Boutique17, Mell Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend’or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax și Carrefour.

„Oferta comercială este construită în strânsă legătură cu experiența acumulată de-a lungul anilor și cu datele statistice de care dispunem. Asta este ceea ce credem noi, astăzi, că se potrivește cel mai bine județului Dâmbovița. O să vedem în următoarea perioadă cum răspunde piața. Centrele comerciale sunt business-uri vii. Nu construim un depozit și punem în el marfă. Zi de zi, suntem atenți la fiecare indicator de performanță și adaptăm oferta comercială la realitatea pieței”, a explicat Mihai Vasilescu – reprezentantul Prime Kapital.

În ultimii 13 ani, echipa Prime Kapital a dezvoltat peste 40 de centre comerciale de tip mall în șase țări: România, Marea Britanie, Germania, Elveția, Polonia și Bulgaria.

„În cazul Dâmboviţa Mall, emoțiile sunt mai puternice pentru că inaugurăm proiectul într-un context dificil și mă refer la pandemia de COVID-19, care a produs efecte negative semnificative în plan social și economic. În ciuda acestui context dificil, proiectul Dâmboviţa Mall s-a construit în grafic și suntem astăzi în fața unui centru comercial operațional, o investiție de amploare pentru județ și, evident, pentru portofoliul nostru. Dâmbovița Mall este un proiect de succes.

Mulțumesc colegilor mei, partenerilor de investiție și reprezentanților autorităților locale și județene. Proiectul Dâmboviţa Mall face parte dintr-un program mai larg de regenerare urbană care a fost promovat de Consiliul Județean. Conceptul acesta de dezvoltare și transparența cu care a fost implementat credem noi că reprezintă un model de urmat pentru alte administrații. Datorită unui plan coerent și unei proceduri transparente de selecție și datorită respectării obligațiilor asumate, suntem astăzi în fața unui proiect de succes”, a mai punctat reprezentantul Prime Kapital – Mihai Vasilescu.

Directorul Dâmboviţa Mall, Florin Anton, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre oferta centrului comercial care va fi deschis mâine la Târgoviște și, evident, despre măsurile de siguranță implementate în contextul pandemiei de coronavirus.

„Dâmbovița Mall își așteaptă clienții în spații moderne și oferindu-le condiții de siguranță în vremurile pe care le trăim. Avem deja trasee sigure pentru clienți și angajați, avem 10 stații de igienizare, avem soluții care ne vor ajuta să ne desfășurăm activitatea în siguranță.

Vizavi de oferta comercială, brandurile pe care le avem sunt generoase, atât la nivel național cât și internațional, cu posibilitate de completare ulterioară. Sunt oferte generoase, începând de mâine. În același timp, în zona etajului 1, vom avea, începând tot de mâine, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto și este un lucru bun pentru comunitate. De asemenea, în fiecare seară, pe ecranul de afară vom asigura un drive-in cinema, absolut gratuit, în condițiile în care la nivel de cinematograf închis nu avem voie să funcționăm. În acest drive-in cinema vom avea 90 de locuri de parcare și 56 locuri pe gradene, păstrându-se, bineînțeles, distanțarea fizică”.

 

Au mai fost invitați la cuvânt președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan. La evenimentul inaugural au mai participat: senatorul Adrian Țuțuianu – cel care a inițiat parteneriatul cu Prime Kapital, pe vremea când era președinte al CJ Dâmboviţa; deputata Oana Vlăducă; deputatul Corneliu Ștefan – președinte PSD Dâmbovița; vicepreședinții CJ Dâmboviţa Luciana Cristea și Alin Manole; viceprimarii municipiului Târgoviște Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul orașului – Gabriel Boriga.

„Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus la adresa autorităților, de multe ori blamate, de multe ori criticate, de prea puține ori apreciate. Cred că acest proiect s-a născut din dorința reciprocă de a fi mai bine pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgoviște și cred că ceea ce am văzut este un pas înainte și o palmă dată acelora care spun că acest județ se zbate în sărăcie. Lucrul pozitiv este că avem astăzi un centru comercial de referință pentru multe localități din România. Cred că trebuie să se uite cu invidie la ceea ce am reușit să realizăm la Târgoviște. Consiliul Județean Dâmboviţa cred că a fost un partener loial și corect în această acțiune, în sensul că ne-am ținut promisiunile la centimetru. Vă urez mult succes și vă mai așteptăm și cu alte proiecte investiționale în județul Dâmbovița”, a spus Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmboviţa.

„Particip cu mare bucurie la acest eveniment. Este un lucru așteptat de foarte mulți târgovișteni. Este un lucru așteptat de foarte mulți dâmbovițeni. Este rezultatul unui parteneriat public-privat, chiar dacă nu a fost formalizat exact așa cum este menționat într-o dispoziție legală, însă un parteneriat de natură să conducă la etapa cea mai importantă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani. Dâmbovița Mall reprezintă, dincolo de o investiție foarte importantă, catalizatorul dezvoltării acestei zone, care era una închisă publicului.

În final… Nu, nu a fost dărâmat zidul unde au fost executați Elena și Nicolae Ceaușescu pentru a se face acest Mall, cum s-a spus de foarte multe ori. Aici, a fost într-adevăr i unitate militară, dar nu are legătură cu execuția soților Ceaușescu.

Sunt mulți oameni care au contribuit la realizarea acestor investiții. Temporar, noi avem privilegiul de a vorbi la acest eveniment și voi ține minte toată viața că am participat la deschiderea primului centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

Dâmbovița Mall este o investiție privată de aproape 60 de milioane de euro care generează peste 1.000 de locuri de muncă.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Mircea Lazăr este noul președinte al Rotary Club Târgoviște

Publicat

pe

Democrația și alternanța la conducere fac parte din normalitate în Rotary Club Târgoviște. Fiecare membru al acestei asociații dedicate comunității are posibilitatea să o reprezinte, să își transpună în practică ideile și inovațiile în materie de solidaritate, de umanism și spirit civic.

Aseară, la Sala de conferințe a Universității Valahia din Târgoviște, renumitul corp K cum este cunoscut de toată lumea, a avut loc ceremonia de schimbare de mandat la Rotary Club Târgoviște.

Marin Ghionoiu, care a coordonat asociația în perioada 2021-2022, a predat ștafeta colegului său Mircea Lazăr. La eveniment au fost prezenți toți membrii Rotary Club Târgoviște. Cu acest prilej s-a conturat și o parte a viitoarelor acțiuni pe care le vor întreprinde reprezentanții asociației.

A mai participat la această manifestare, din partea Districtului România și Republica Moldova, asistentul guvernator Raluca Anghelache.

De precizat că în anul rotarian 2021-2022 scurs sub mandatul președintelui Marin Ghionoiu au fost duse la capăt, cu succes deplin, o serie de acțiuni în folosul comunității, al unor entități sociale. Numim aici competiția de natație „Contratimp” desfășurată la Bazinul Olimpic din Târgoviște, proiectul „Punți peste ape” realizat împreună cu Salvamont Dâmbovița în perimetrul Cheile Zanoagei, donarea de aparatură medicală și mobilier pentru Secția Chirurgie a Spitalului Județean din Târgoviște, dotarea cabinetului de muzică al Colegiului Național Ienachiță Văcărescu, oferirea de ajutor umanitar pentru refugiații ucraineni, sponsorizări ale clubului de robotică, marșul pentru sănătate, derulat sub egida „Promenada Inimilor” etc.

Pentru meritele sale deosebite, Marin Ghionoiu a primit diploma Paul Harris. Înalta distincție poartă semnătura celor care conduc Rotary la nivel internațional.

Copleșit de emoții, noul președinte al Club Rotary Târgoviște a spus că, în scurtul său mandat, își propune în primul rând să acționeze pentru consolidarea echipei și întărirea coeziunii membrilor, pe implicarea cât mai multor persoane din afara clubului în activitățile și proiectele ce vor fi derulate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Comunicat important cu privire la autorizațiile integrate de mediu

Publicat

pe

de

Având în vedere că, în data de 08.06.2022, a expirat termenul de 90 de zile de la data încetării stării de alertă (08.03.2022), conform art. 4. alin 5 din Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița reamintește titularilor / deținătorilor de autorizații de mediu / autorizații integrate de mediu, despre reglementările Ordinului 1150 din 27 mai 2020 privind aprobarea Procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu:

Art. 5, alin (4)
Termenul în care titularul activității solicită aplicarea vizei anuale este de maximum 90 de zile și de minimum 60 de zile înainte de ziua și luna corespunzătoare zilei și lunii în care a fost emisă autorizația pe care acesta o deține. În cazul în care autorizația pe care acesta o deține a fost revizuită, termenul de 60 de zile se va calcula în funcție de ziua și luna în care a fost emisă autorizația inițială.

Precizăm că pentru solicitarea de aplicare a vizei anuale se percepe un tarif în cuantum de 100 lei pentru autorizațiile de mediu și 300 lei pentru autorizațiile integrate de mediu.

Pe site-ul oficial al instituției, http://apmdb.anpm.ro/, se regăsesc următoarele documente de interes pentru operatorii economici din județ:

– Ordin 1150/27.05.2020 privind aprobarea Procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu;

– Procedură din 27 mai 2020 de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu;

– Cerere viza anuala conform OM 1150/2020;

– Declarație pe proprie răspundere conform OM 1150/2020.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT