Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Dâmbovița Mall, cumpărături în spații moderne și sigure. Vezi branduri!

Publicat

pe

Joi – 20 august 2020, se va deschide la Târgoviște primul centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița. Proiectul a fost realizat de dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, în parteneriat cu MAS Real Estate Inc. Investitorii au organizat, în această după-amiază, un eveniment cu public restrâns prin care au marcat inaugurarea Dâmboviţa Mall, centru comercial cu o suprafață construită de peste 70.000 mp., unde clienții vor găsi oferte ale unor branduri internaționale și naționale de renume: C&A, Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flaco, Boutique17, Mell Melo, Smyk, Teilor, Kendra, Splend’or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax și Carrefour.

„Oferta comercială este construită în strânsă legătură cu experiența acumulată de-a lungul anilor și cu datele statistice de care dispunem. Asta este ceea ce credem noi, astăzi, că se potrivește cel mai bine județului Dâmbovița. O să vedem în următoarea perioadă cum răspunde piața. Centrele comerciale sunt business-uri vii. Nu construim un depozit și punem în el marfă. Zi de zi, suntem atenți la fiecare indicator de performanță și adaptăm oferta comercială la realitatea pieței”, a explicat Mihai Vasilescu – reprezentantul Prime Kapital.

În ultimii 13 ani, echipa Prime Kapital a dezvoltat peste 40 de centre comerciale de tip mall în șase țări: România, Marea Britanie, Germania, Elveția, Polonia și Bulgaria.

„În cazul Dâmboviţa Mall, emoțiile sunt mai puternice pentru că inaugurăm proiectul într-un context dificil și mă refer la pandemia de COVID-19, care a produs efecte negative semnificative în plan social și economic. În ciuda acestui context dificil, proiectul Dâmboviţa Mall s-a construit în grafic și suntem astăzi în fața unui centru comercial operațional, o investiție de amploare pentru județ și, evident, pentru portofoliul nostru. Dâmbovița Mall este un proiect de succes.

Mulțumesc colegilor mei, partenerilor de investiție și reprezentanților autorităților locale și județene. Proiectul Dâmboviţa Mall face parte dintr-un program mai larg de regenerare urbană care a fost promovat de Consiliul Județean. Conceptul acesta de dezvoltare și transparența cu care a fost implementat credem noi că reprezintă un model de urmat pentru alte administrații. Datorită unui plan coerent și unei proceduri transparente de selecție și datorită respectării obligațiilor asumate, suntem astăzi în fața unui proiect de succes”, a mai punctat reprezentantul Prime Kapital – Mihai Vasilescu.

Directorul Dâmboviţa Mall, Florin Anton, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre oferta centrului comercial care va fi deschis mâine la Târgoviște și, evident, despre măsurile de siguranță implementate în contextul pandemiei de coronavirus.

„Dâmbovița Mall își așteaptă clienții în spații moderne și oferindu-le condiții de siguranță în vremurile pe care le trăim. Avem deja trasee sigure pentru clienți și angajați, avem 10 stații de igienizare, avem soluții care ne vor ajuta să ne desfășurăm activitatea în siguranță.

Vizavi de oferta comercială, brandurile pe care le avem sunt generoase, atât la nivel național cât și internațional, cu posibilitate de completare ulterioară. Sunt oferte generoase, începând de mâine. În același timp, în zona etajului 1, vom avea, începând tot de mâine, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto și este un lucru bun pentru comunitate. De asemenea, în fiecare seară, pe ecranul de afară vom asigura un drive-in cinema, absolut gratuit, în condițiile în care la nivel de cinematograf închis nu avem voie să funcționăm. În acest drive-in cinema vom avea 90 de locuri de parcare și 56 locuri pe gradene, păstrându-se, bineînțeles, distanțarea fizică”.

 

Au mai fost invitați la cuvânt președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan. La evenimentul inaugural au mai participat: senatorul Adrian Țuțuianu – cel care a inițiat parteneriatul cu Prime Kapital, pe vremea când era președinte al CJ Dâmboviţa; deputata Oana Vlăducă; deputatul Corneliu Ștefan – președinte PSD Dâmbovița; vicepreședinții CJ Dâmboviţa Luciana Cristea și Alin Manole; viceprimarii municipiului Târgoviște Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul orașului – Gabriel Boriga.

„Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ați spus la adresa autorităților, de multe ori blamate, de multe ori criticate, de prea puține ori apreciate. Cred că acest proiect s-a născut din dorința reciprocă de a fi mai bine pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgoviște și cred că ceea ce am văzut este un pas înainte și o palmă dată acelora care spun că acest județ se zbate în sărăcie. Lucrul pozitiv este că avem astăzi un centru comercial de referință pentru multe localități din România. Cred că trebuie să se uite cu invidie la ceea ce am reușit să realizăm la Târgoviște. Consiliul Județean Dâmboviţa cred că a fost un partener loial și corect în această acțiune, în sensul că ne-am ținut promisiunile la centimetru. Vă urez mult succes și vă mai așteptăm și cu alte proiecte investiționale în județul Dâmbovița”, a spus Alexandru Oprea – președintele CJ Dâmboviţa.

„Particip cu mare bucurie la acest eveniment. Este un lucru așteptat de foarte mulți târgovișteni. Este un lucru așteptat de foarte mulți dâmbovițeni. Este rezultatul unui parteneriat public-privat, chiar dacă nu a fost formalizat exact așa cum este menționat într-o dispoziție legală, însă un parteneriat de natură să conducă la etapa cea mai importantă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani. Dâmbovița Mall reprezintă, dincolo de o investiție foarte importantă, catalizatorul dezvoltării acestei zone, care era una închisă publicului.

În final… Nu, nu a fost dărâmat zidul unde au fost executați Elena și Nicolae Ceaușescu pentru a se face acest Mall, cum s-a spus de foarte multe ori. Aici, a fost într-adevăr i unitate militară, dar nu are legătură cu execuția soților Ceaușescu.

Sunt mulți oameni care au contribuit la realizarea acestor investiții. Temporar, noi avem privilegiul de a vorbi la acest eveniment și voi ține minte toată viața că am participat la deschiderea primului centru comercial de tip mall din județul Dâmbovița”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

Dâmbovița Mall este o investiție privată de aproape 60 de milioane de euro care generează peste 1.000 de locuri de muncă.

 

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT