Connect with us

ALEGERI

PRO România Târgovişte vrea să fie stimulate talentele sportive locale

Publicat

pe

Reprezentanţii PRO România Târgovişte au prezentat, astăzi – 24 august, în faţa presei, încă un proiect important pe care vor să-l implementeze în momentul în care vor ajunge la Primărie şi în Consiliul Local.

Despre „Sănătate prin Sport” a vorbit Cosmin Tătulescu, aflat pe lista de consilieri locali a PRO România, membru în echipa candidatului pentru funcţia de primar al Târgoviştei, Cosmin Bozieru. Prin punerea în practică a acestui program, aleşii PRO România urmăresc să intensifice gradul de participare a tinerilor târgovişteni la procesul de acordare de servicii medicale ce constau în oferirea unor vize medicale bianuale în regim de gratuitate pentru toţi sportivii legitimaţi în municipiul nostru.

„Beneficiarii acestui proiect vor fi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, legitimaţi la cluburile din Târgovişte. Fiecare serviciu medical va fi decontat în baza raportului lunar întocmit de către responsabilul CFP (Nota redacției: Control Financiar Preventiv), jurist şi responsabilul de la execuţie contracte. Aceştia vor verifica documentele având în vedere principiul realităţii şi vor aplica viza „bun de plată” pe fiecare document. Avem fişa de proiect pregătită să o introducem pe ordinea de zi din primele şedinţe ale noului Consiliu Local.

Este timpul să ne gândim şi la viitorii sportivi ai Târgoviştei. Tot în acest sens, PRO România Târgovişte va iniţia demersurile necesare pentru a prelua baza sportivă de la OMV Petrom. Acolo intenţionăm să înfiinţăm „Academia Chindia”, un centru de copii şi juniori modern, aşa cum merită tinerii talentaţi din Târgovişte care nu vor mai fi nevoiţi să plece din oraş în căutarea unor cluburi care dispun de condiţii optime de antrenament.

În acest moment, este incredibil ceea ce se întâmplă în fotbalul dâmboviţean. Avem echipă de Liga 1 şi nu dispunem de stadion. Avem centre pentru copii şi juniori în cadrul clubului, dar nu au niciun teren de antrenament.

Este inadmisibil modul în care se raportează Primăria Târgovişte şi Clubul la copiii sportivi din municipiu. Milioane şi milioane de euro s-au împins în echipele de volei şi de baschet, iar copiii noştri se antrenează în noroi şi pe unde mai apucă să închirieze un teren de fotbal.

Suntem cu atât mai determinaţi să ajungem în Consiliul Local şi să facem dreptate copiilor noştri. O să-l întrebăm pe fostul primar, pentru că la acel moment o să fie fost, cum a fost posibil ca echipa de volei să cheltuie milioane de euro, iar micii fotbalişti de la Chindia să nu aibă cu ce să se deplaseze la meciurile de campionat.

O să-l mai întrebăm cum a fost posibil ca o jucătoare de volei să câştige 300 de milioane pe lună, în timp ce copiii de la Chindia nu beneficiază nici măcar de un echipament de antrenament gratuit”, a spus, revoltat, Tătulescu.

PRO România vrea ca toţii copiii şi tinerii din Târgovişte să aibă acces la o infrastructură sportivă capabilă să le susţină şi să le promoveze performanţa. A mai declarat candidatul pentru funcţia de consilier local Cosmin Tătulescu că echipa din care face parte vrea să oprească robinetul scurgerilor de sute de mii de euro prin diferiţi şi dubioşi impresari.

„Banii trebuie folosiţi pentru susţinerea talentelor noastre, prin acordarea de facilităţi la plata vizelor medicale şi prin înfiinţarea unor baze sportive moderne”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT