Connect with us

ACTUALITATE

Primarul Soare Dorinel de la Niculești, pozitiv la testul pentru COVID-19

Publicat

pe

Primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, trece în aceste zile prin momente dificile. Edilul a postat pe pagina sa de Facebook informația că a ieșit pozitiv la test pentru coronavirus. Situația lui Dorinel Soare este una complicată, dacă ținem cont și de faptul că tocmai s-a declanșat campania electorală pentru alegerile locale, iar pentru următoarele 14 zile, adică jumătate din perioada de campanie, va trebui să stea izolat la domiciliu. Nu putem decât să îi dorim primarului Dorinel Soare însănătoșire grabnică și să iasă cu bine din această experiență nefericită a vieții.

„Dragi prieteni, vreau să aflați de la mine și nu prin intermediari un lucru care s-a întâmplat în data de 28.08.2020, când am fost testat POZITIV. Prin urmare, timp de 14 zile mă voi afla în izolare la domiciliu, urmând procedura în astfel de situații. Voi fi în continuare alături de dvs. cum și dvs. sunt convins că sunteți alături de mine. Cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom revedea cu bine, pentru a continua împreună. Vă mulțumesc anticipat pentru susținere. Doamne ajuta tuturor! Al dvs. actual și viitor PRIMAR, Dorinel Soare”.

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT