Conectați-vă cu noi

ALEGERI

18 septembrie, ziua propusă de candidatul Adrian Țuțuianu pentru dezbatere publică

Publicat

pe

În prima zi oficială a campaniei electorale, am lansat către contracandidații mei de la PSD și PNL invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor. Au trecut două săptămâni și nu am primit nicio reacție, motiv pentru care fac, astăzi, un pas înainte.

Aleg eu ziua și îi las pe ei să stabilească locația. Eu vin oriunde.

Astfel, vineri, 18 septembrie, ora 18.00, îi aștept pe domnii Corneliu Ștefan (PSD) și Sorin Ion (PNL) la o dezbatere deschisă, cu următoarele precizări:

Echipa mea e pregătită să asigure tot suportul tehnic necesar unui astfel de eveniment;
Toți jurnaliștii dâmbovițeni vor avea accesul de a participa la dezbatere;

Temele supuse dezbaterii: Infrastructura sănătoasă, Producția locală, Pensiile și prestațiile de asigurări sociale.

Singurul lucru pe care trebuie să-l facă cei doi contracandidați este să aleagă locația – outdoor, cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de legislația în vigoare!

Dezbaterea va avea un moderator neutru (jurnalist/profesor universitar), agreat de cele trei părți, după discuții între staffurile de campanie. În acest sens, persoanele de contact din partea PRO ROMÂNIA Dâmbovița sunt doamnele Oana Vlăducă și Camelia Lepădat.

Reafirm că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public.

Adrian ȚUȚUIANU
Candidat PRO ROMÂNIA pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean

Material la comanda PRO România. Cod mandatar financiar: 21200010

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!