Connect with us

ALEGERI

18 septembrie, ziua propusă de candidatul Adrian Țuțuianu pentru dezbatere publică

Publicat

pe

În prima zi oficială a campaniei electorale, am lansat către contracandidații mei de la PSD și PNL invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor. Au trecut două săptămâni și nu am primit nicio reacție, motiv pentru care fac, astăzi, un pas înainte.

Aleg eu ziua și îi las pe ei să stabilească locația. Eu vin oriunde.

Astfel, vineri, 18 septembrie, ora 18.00, îi aștept pe domnii Corneliu Ștefan (PSD) și Sorin Ion (PNL) la o dezbatere deschisă, cu următoarele precizări:

Echipa mea e pregătită să asigure tot suportul tehnic necesar unui astfel de eveniment;
Toți jurnaliștii dâmbovițeni vor avea accesul de a participa la dezbatere;

Temele supuse dezbaterii: Infrastructura sănătoasă, Producția locală, Pensiile și prestațiile de asigurări sociale.

Singurul lucru pe care trebuie să-l facă cei doi contracandidați este să aleagă locația – outdoor, cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de legislația în vigoare!

Dezbaterea va avea un moderator neutru (jurnalist/profesor universitar), agreat de cele trei părți, după discuții între staffurile de campanie. În acest sens, persoanele de contact din partea PRO ROMÂNIA Dâmbovița sunt doamnele Oana Vlăducă și Camelia Lepădat.

Reafirm că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public.

Adrian ȚUȚUIANU
Candidat PRO ROMÂNIA pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean

Material la comanda PRO România. Cod mandatar financiar: 21200010

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT