Connect with us

ALEGERI

Apel către forțele politice din Târgoviște, mai puțin PSD, lansat de candidatul PNL

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgovişte și candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului la alegerile din 27 septembrie 2020, a lansat, astăzi – 11 septembrie, un apel public către toate forțele politice implicate în această competiție electorală, mai puțin PSD, să se unească în jurul proiectului liberal de dezvoltare a orașului.

„Au trecut 10 ani din viața noastră, timp în care PSD ne-a condamnat la subdezvoltare, ne-a condamnat la depopulare masivă. Este momentul să ne dăm mâna și să ne apucăm de dezvoltarea reală a acestui oraș. Avem o șansă imensă.

Trebuie, ca admnistraţie, să creăm cadrul instituțional, astfel încât firme importante să vină să dezvolte afaceri în municipiul Târgoviște și să creeze locuri de muncă, pentru ca târgoviștenii să muncească aici, alături de familiile lor, să nu mai plece afară. Iar pentru cei care au plecat afară, trebuie să avem capacitatea să îi aducem înapoi, creându-le locuri de muncă și, pe de altă parte, ajutând la creșterea calității vieții în acest oraș, astfel încât să-și dorească să se întoarcă acasă.

Suntem la momentul la care putem să câștigăm alegerile

Apelul nostru către toate forțele politice, mai puțin PSD, este acela de a ne uni și de a dezvolta real acest oraș. Suntem la momentul la care putem să câștigăm alegerile. Ține doar de noi, de implicarea noastră și de a ne convinge fiecare electoratul pentru acest proiect unic de dezvoltare a orașului Târgoviște.

Cerem suportul tuturor târgoviștenilor, să vină alături de noi, să creadă în proiectul nostru. Suntem oameni tineri, dedicați proiectului de dezvoltare a orașului. Suntem oameni care nu avem afaceri cu statul. Suntem oameni care credem în dezvoltarea orașului nostru și care vrem să muncim ca să dezvoltăm acest oraș”, a spus Aurelian Cotinescu.

Putem dezvolta real municipiul Târgoviște în următorii 2 ani

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului a vorbit și despre cele două mari proiecte de infrastructură anunțate de premierul Ludovic Orban, proiecte care vor ajuta enorm Târgoviștea să se dezvolte.

„În acest moment, este pentru prima oară, în 30 de ani de promisiuni electorale, când DN 71 a intrat în faza finală și avem un constructor desemnat. Licitația nu a fost contestată, a fost câștigată de către un singur constructor și, în momentul de față, putem să spunem că lucrările vor intra în linie dreaptă în primăvară. Este un proiect excelent pentru Târgovişte, pentru că va ajuta la creșterea investițiilor în această zonă.

Pe de altă parte, premierul Orban a anunțat și demararea studiului de fezabilitate pentru viitorul drum expres pe patru benzi care va lega Găești de Ploiești. Este un drum paralel cu actualul DN 72 care va ajuta foarte mult la fluidizarea traficului și, pe de altă parte, va duce la o dezvoltare reală a județului și a orașului Târgoviște.

Toate aceste proiecte ne vor ajuta să dezvoltăm orașul. Dacă și noi, ca administraţie liberală târgovișteană, după câștigarea alegerilor, vom demara proiectul de dezvoltare a unui parc industrial, atunci putem să spunem că Târgovişte va arăta complet diferit în următorii 2 ani. Apreciem că atât ne trebuie până când întreaga zonă de dezvoltare a acestui parc industrial va ajunge la capacitatea de a aduna foarte mult din forța de muncă actuală”.

Mă gândeam ca nu cumva să îl avem pe al doilea Ceaușescu la Târgoviște

Aurelian Cotinescu a avut un punct de vedere și pe tema sondajelor de opinie care circulă în spațiul public cu privire la rezultatul alegerilor în municipiul Târgoviște.

„Sunt sondaje care ne prezintă cum candidatul psd-ist crește de la 40% la 50%, de la 50% la 60% și, vă spun sincer, mi-au trezit așa niște sentimente, să nu ajungă cumva la 99% și să îl avem pe al doilea Ceaușescu aici, la Târgoviște. În momentul acela, trebuia să luăm o hotărâre: ori ne retrăgeam cu toții, plecam acasă, pentru că îl aveam pe iubitul conducător din nou alături de noi, ori trebuia să începem o nouă revoluție, ca în 89.

Noroc că mi-am dat seama că PSD, în bunul obicei, se inspiră foarte mult din dictatorii pe care i-au tot avut, și dacă tot ne mint în privința stadionului, dacă tot ne mint în privința proiectelor ratate de la nivelul municipiului Târgoviște – Piața Tricolorului, anvelopări termice și multe altele, de ce să nu ne mintă și în privința sondajelor?

Realitatea este că, în conformitate cu sondajul nostru, bătălia între mine, candidatul PNL, și dl Stan, candidat al PSD, este o bătălie umăr la umăr. Este o diferență foarte mică, în marja de eroare chiar, de 2%. Eu am recuperat foarte mult în ultima lună de zile, peste 10%, în timp ce contracandidatul psd-ist este în ușoară scădere, dar constantă, iar această scădere este evidentă datorită faptului că oamenii au început să înțeleagă minciunile lansate în permanență de către actuala administrație, acele proiecte ratate au început să se vadă, oamenii au început să conștientizeze această risipă a banilor publici.

Pe de altă parte, la Consiliul Local, PNL a depășit demult PSD și este la o diferență de 6-7%. Aceasta este realitatea electorală în municipiul Târgoviște”, a declarat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT