Connect with us

ALEGERI

Apel către forțele politice din Târgoviște, mai puțin PSD, lansat de candidatul PNL

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgovişte și candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului la alegerile din 27 septembrie 2020, a lansat, astăzi – 11 septembrie, un apel public către toate forțele politice implicate în această competiție electorală, mai puțin PSD, să se unească în jurul proiectului liberal de dezvoltare a orașului.

„Au trecut 10 ani din viața noastră, timp în care PSD ne-a condamnat la subdezvoltare, ne-a condamnat la depopulare masivă. Este momentul să ne dăm mâna și să ne apucăm de dezvoltarea reală a acestui oraș. Avem o șansă imensă.

Trebuie, ca admnistraţie, să creăm cadrul instituțional, astfel încât firme importante să vină să dezvolte afaceri în municipiul Târgoviște și să creeze locuri de muncă, pentru ca târgoviștenii să muncească aici, alături de familiile lor, să nu mai plece afară. Iar pentru cei care au plecat afară, trebuie să avem capacitatea să îi aducem înapoi, creându-le locuri de muncă și, pe de altă parte, ajutând la creșterea calității vieții în acest oraș, astfel încât să-și dorească să se întoarcă acasă.

Suntem la momentul la care putem să câștigăm alegerile

Apelul nostru către toate forțele politice, mai puțin PSD, este acela de a ne uni și de a dezvolta real acest oraș. Suntem la momentul la care putem să câștigăm alegerile. Ține doar de noi, de implicarea noastră și de a ne convinge fiecare electoratul pentru acest proiect unic de dezvoltare a orașului Târgoviște.

Cerem suportul tuturor târgoviștenilor, să vină alături de noi, să creadă în proiectul nostru. Suntem oameni tineri, dedicați proiectului de dezvoltare a orașului. Suntem oameni care nu avem afaceri cu statul. Suntem oameni care credem în dezvoltarea orașului nostru și care vrem să muncim ca să dezvoltăm acest oraș”, a spus Aurelian Cotinescu.

Putem dezvolta real municipiul Târgoviște în următorii 2 ani

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului a vorbit și despre cele două mari proiecte de infrastructură anunțate de premierul Ludovic Orban, proiecte care vor ajuta enorm Târgoviștea să se dezvolte.

„În acest moment, este pentru prima oară, în 30 de ani de promisiuni electorale, când DN 71 a intrat în faza finală și avem un constructor desemnat. Licitația nu a fost contestată, a fost câștigată de către un singur constructor și, în momentul de față, putem să spunem că lucrările vor intra în linie dreaptă în primăvară. Este un proiect excelent pentru Târgovişte, pentru că va ajuta la creșterea investițiilor în această zonă.

Pe de altă parte, premierul Orban a anunțat și demararea studiului de fezabilitate pentru viitorul drum expres pe patru benzi care va lega Găești de Ploiești. Este un drum paralel cu actualul DN 72 care va ajuta foarte mult la fluidizarea traficului și, pe de altă parte, va duce la o dezvoltare reală a județului și a orașului Târgoviște.

Toate aceste proiecte ne vor ajuta să dezvoltăm orașul. Dacă și noi, ca administraţie liberală târgovișteană, după câștigarea alegerilor, vom demara proiectul de dezvoltare a unui parc industrial, atunci putem să spunem că Târgovişte va arăta complet diferit în următorii 2 ani. Apreciem că atât ne trebuie până când întreaga zonă de dezvoltare a acestui parc industrial va ajunge la capacitatea de a aduna foarte mult din forța de muncă actuală”.

Mă gândeam ca nu cumva să îl avem pe al doilea Ceaușescu la Târgoviște

Aurelian Cotinescu a avut un punct de vedere și pe tema sondajelor de opinie care circulă în spațiul public cu privire la rezultatul alegerilor în municipiul Târgoviște.

„Sunt sondaje care ne prezintă cum candidatul psd-ist crește de la 40% la 50%, de la 50% la 60% și, vă spun sincer, mi-au trezit așa niște sentimente, să nu ajungă cumva la 99% și să îl avem pe al doilea Ceaușescu aici, la Târgoviște. În momentul acela, trebuia să luăm o hotărâre: ori ne retrăgeam cu toții, plecam acasă, pentru că îl aveam pe iubitul conducător din nou alături de noi, ori trebuia să începem o nouă revoluție, ca în 89.

Noroc că mi-am dat seama că PSD, în bunul obicei, se inspiră foarte mult din dictatorii pe care i-au tot avut, și dacă tot ne mint în privința stadionului, dacă tot ne mint în privința proiectelor ratate de la nivelul municipiului Târgoviște – Piața Tricolorului, anvelopări termice și multe altele, de ce să nu ne mintă și în privința sondajelor?

Realitatea este că, în conformitate cu sondajul nostru, bătălia între mine, candidatul PNL, și dl Stan, candidat al PSD, este o bătălie umăr la umăr. Este o diferență foarte mică, în marja de eroare chiar, de 2%. Eu am recuperat foarte mult în ultima lună de zile, peste 10%, în timp ce contracandidatul psd-ist este în ușoară scădere, dar constantă, iar această scădere este evidentă datorită faptului că oamenii au început să înțeleagă minciunile lansate în permanență de către actuala administrație, acele proiecte ratate au început să se vadă, oamenii au început să conștientizeze această risipă a banilor publici.

Pe de altă parte, la Consiliul Local, PNL a depășit demult PSD și este la o diferență de 6-7%. Aceasta este realitatea electorală în municipiul Târgoviște”, a declarat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012.

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite