Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Viziunea candidatului PSD pentru Primăria Găești, în situații de criză

Publicat

pe

Pandemia prin care suntem obligaţi să trecem, asaltul acestui virus ucigaş asupra existenţei noastre a arătat că avem probleme mari în sistemul medical, situaţiile de criză ne depăşesc şi nu suntem capabili să le facem faţă, ne pierdem prea mult în birocraţie, în dezbateri şi consultări sterile.

Claudiu Cezar Popescu, candidatul PSD pentru funcţia de primar la Găeşti, are de gând, atunci când va ajunge în fruntea oraşului, să se implice pentru îmbunătăţirea sistemului medical din localitate, prin capacitarea tuturor factorilor responsabili şi atragerea de resurse care să fie în permanenţă la dispoziţia instituţiilor medicale, atunci când situaţia o cere.

„Anul pe care îl traversăm ne-a demonstrat că avem lacune serioase în capacitatea de luare a deciziilor în situații de criză sanitară (și nu numai). Avem nevoie să ne pregătim anticipativ, să dotăm rezerve corespunzătoare și să dezvoltăm cele mai eficiente mentalități de acțiune, care ne vor permite să gestionăm în mod natural orice eventuală criză, fără a indisponibiliza serviciile administrative curente. Pentru aceasta, propun dezvoltarea unor proiecte care să vină în sprijinul pregătirii situaţiilor de criză:

– Pregătirea corespunzătoare pentru preîntâmpinarea și gestionarea unor viitoare situații de urgență (pandemice, naturale ș.a.m.d)

– Dezvoltarea conștiinței că avem nevoie să menținem sănătatea populației pe termen lung. Ca atare, avem nevoie să dezvoltăm și să întreținem rezerve și resurse strategice.

Dincolo de îmbunătățirea condițiilor de sănătate, pentru a putea asigura o consolidare corespunzătoare a sistemului sanitar pe termen lung, este nevoie de susținerea îndeaproape a actului managerial de specialitate. Pentru îndeplinirea acestui deziderat, propun spre dezvoltare o serie de proiecte care să vină în sprijinul managementului medical, prin suportul acordat conducerii Spitalului Orășenesc Găești în inițiativele de îmbunătățire a serviciilor medicale oferite, în procedurile de autorizare și reautorizare, astfel încât să asigure accesul și tratarea corespunzătoare a tuturor cetățenilor orașului Găești și din localitățile limitrofe:

– Urgentarea demersurilor pentru atragerea de cadre medicale specializate, în secțiile deficitare, pentru a răspunde în mod corespunzător necesităților populației locale.

– Susținerea medicilor și a personalului spitalului și policlinicii, în diverse acțiuni de perfecționare, schimb de experiență cu spitale din țară și din străinătate, în vederea creșterii calității actului medical și a stimulării salariaților”.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod mandatar financiar: 21200019

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!