Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Bozieru promite dreptate pentru cei 3.000 de locuitori din Prepeleac şi Romlux, uitați de 30 de ani

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, este hotărât, dacă va câştiga mandatul de edil al oraşului la alegerile din 27 septembrie, să facă dreptate celor 3.000 de locuitori ai cartierelor mărginaşe, Romlux şi Prepeleac. Spune Bozieru că aceşti oameni au cam fost daţi uitării de administraţiile târgoviştene, că, în 30 de ani, nimeni nu s-a ocupat de soarta şi confortul lor socio-edilitar. Au primit doar promisiuni.

„Este inacceptabil şi ruşinos în acelaşi timp ca, în Târgovişte, în anul 2020, să existe cartiere întregi unde oamenii trăiesc la fel ca în evul mediu. Fără energie electrică, fără apă, fără asfalt, fără gaze naturale. Am discutat cu oamenii din cartierele Romlux şi Prepeleac. Este incredibil cum sunt plimbaţi de autorităţi de la o instituţie publică la alta, fără să li se rezolve ceva”, a declarat Cosmin Bozieru.

A spus candidatul PRO România pentru funcţia de primar al Târgoviştei că mulţi cetăţeni din Romlux şi Prepeleac nu au acte de proprietate pentru casele pe care le deţin. În lipsa acestor documente, nu pot încheia contracte pentru furnizarea energiei electrice şi a gazelor naturale.

„De 30 de ani sunt minţiţi că li se asfaltează străzile şi nu se întâmplă nimic. O dată la 4 ani, în preajma alegerilor, mai trece primarul pe la ei cu aceleaşi promisiuni deşarte”, a mai spus reprezentantul PRO România.

A mărturisit Cosmin Bozieru că, în perioada în care a îndeplinit funcţia de viceprimar al Târgoviştei, a încercat să dezvolte zonele Prepeleac şi Romlux, elaborând mai multe proiecte cu finanţare europeană.

„Le-am lăsat în curs de implementare atunci când am plecat. Erau proiecte prin care se acorda asistenţă juridică oamenilor de acolo, prin care li se reabilitau casele, le acordam copiilor o masă caldă şi serviciile şcolare de tip after school. Este clar că nimeni nu a mai fost interesat de implementarea acestor proiecte. Nu am văzut în cartierul Romlux decât un container părăsit care ar fi trebuit să fie locul în care oamenii puteau primi consultanţa de la Primărie. Au fost uitaţi, minţiţi, ignoraţi de toate administraţiile locale din ultimii 30 de ani.

PRO România îşi propune ca principală prioritate, atunci când vom ajunge la primărie, să scoatem la lumină aceste cartiere şi să nu mai ascundem gunoiul sub preş. Este timpul să ne ocupăm cu adevărat de aceste zone, dacă vrem să trăim într-un oraş modern şi civilizat. Venim la primărie şi o să le facem dreptate celor 3.000 de suflete care trăiesc în aceste cartiere, a mai declarat Cosmin Bozieru.

Material realizat la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200010

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!