Connect with us

ALEGERI

Bozieru promite dreptate pentru cei 3.000 de locuitori din Prepeleac şi Romlux, uitați de 30 de ani

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, este hotărât, dacă va câştiga mandatul de edil al oraşului la alegerile din 27 septembrie, să facă dreptate celor 3.000 de locuitori ai cartierelor mărginaşe, Romlux şi Prepeleac. Spune Bozieru că aceşti oameni au cam fost daţi uitării de administraţiile târgoviştene, că, în 30 de ani, nimeni nu s-a ocupat de soarta şi confortul lor socio-edilitar. Au primit doar promisiuni.

„Este inacceptabil şi ruşinos în acelaşi timp ca, în Târgovişte, în anul 2020, să existe cartiere întregi unde oamenii trăiesc la fel ca în evul mediu. Fără energie electrică, fără apă, fără asfalt, fără gaze naturale. Am discutat cu oamenii din cartierele Romlux şi Prepeleac. Este incredibil cum sunt plimbaţi de autorităţi de la o instituţie publică la alta, fără să li se rezolve ceva”, a declarat Cosmin Bozieru.

A spus candidatul PRO România pentru funcţia de primar al Târgoviştei că mulţi cetăţeni din Romlux şi Prepeleac nu au acte de proprietate pentru casele pe care le deţin. În lipsa acestor documente, nu pot încheia contracte pentru furnizarea energiei electrice şi a gazelor naturale.

„De 30 de ani sunt minţiţi că li se asfaltează străzile şi nu se întâmplă nimic. O dată la 4 ani, în preajma alegerilor, mai trece primarul pe la ei cu aceleaşi promisiuni deşarte”, a mai spus reprezentantul PRO România.

A mărturisit Cosmin Bozieru că, în perioada în care a îndeplinit funcţia de viceprimar al Târgoviştei, a încercat să dezvolte zonele Prepeleac şi Romlux, elaborând mai multe proiecte cu finanţare europeană.

„Le-am lăsat în curs de implementare atunci când am plecat. Erau proiecte prin care se acorda asistenţă juridică oamenilor de acolo, prin care li se reabilitau casele, le acordam copiilor o masă caldă şi serviciile şcolare de tip after school. Este clar că nimeni nu a mai fost interesat de implementarea acestor proiecte. Nu am văzut în cartierul Romlux decât un container părăsit care ar fi trebuit să fie locul în care oamenii puteau primi consultanţa de la Primărie. Au fost uitaţi, minţiţi, ignoraţi de toate administraţiile locale din ultimii 30 de ani.

PRO România îşi propune ca principală prioritate, atunci când vom ajunge la primărie, să scoatem la lumină aceste cartiere şi să nu mai ascundem gunoiul sub preş. Este timpul să ne ocupăm cu adevărat de aceste zone, dacă vrem să trăim într-un oraş modern şi civilizat. Venim la primărie şi o să le facem dreptate celor 3.000 de suflete care trăiesc în aceste cartiere, a mai declarat Cosmin Bozieru.

Material realizat la comanda PRO România Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200010

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT