Connect with us

ALEGERI

Primarii PSD trecuţi la PNL au fost răsplătiţi pentru trădarea lor

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a criticat în termeni duri puterea liberală, care i-a sfidat pe dâmboviţeni prin repartizările bugetare cu dedicaţie vizibilă doar spre primările conduse de membri PNL.

„În cele 20 de localităţi conduse de primari PNL a fost alocată suma de 16.780.000 de lei. Pentru cele 65 de localităţi cu primari PSD a fost alocată suma de 19.664.000 de lei. Aproape egale cele două sume! În localităţile cu primari liberali suma alocată pe cap de locuitor este de 159,25 de lei, iar în localităţile conduse de edili PSD suma este de 47,36 lei. Observăm o diferenţă de 112 lei pe cap de locuitor.

Municipiul Târgovişte, cu o populaţie de peste 90.000 de locuitori, a primit zero lei, iar localitatea Moţăieni, cu o populaţie de 2.000 de locuitori, dar cu primar PNL, a primit 700.000 de lei. Corbii Mari cu primar PSD – 250.000 de lei”.

Corneliu Ştefan le-a reaminit ziariştilor ceea ce a spus acum două luni, că primarii PSD trecuţi la PNL vor fi răsplătiţi pentru trădarea lor. Vorbim aici despre edilii de la Odobeşti, Brezoaele, Răscăieţi şi Costeşti Vale. Liderul PSD ştia cu două luni înainte chiar şi sumele care le vor fi acordate traseiştilor.

VIDEO

„Această rectificare bugetară a fost făcută pentru clientela politică a PNL Dâmboviţa. Îi rog pe târgovişteni, pe dâmboviţeni, să meargă la vot pe 27 septembrie şi să voteze în cunoştinţă de cauză. Noi, cei din PSD, am făcut treabă bună. Am avut proiecte în toate localităţile, indiferent de culoarea politică şi nu am sprijinit realizarea unor investiţii în funcţie de apartenenţa primarului”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200019

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats