Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Primarii PSD trecuţi la PNL au fost răsplătiţi pentru trădarea lor

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a criticat în termeni duri puterea liberală, care i-a sfidat pe dâmboviţeni prin repartizările bugetare cu dedicaţie vizibilă doar spre primările conduse de membri PNL.

„În cele 20 de localităţi conduse de primari PNL a fost alocată suma de 16.780.000 de lei. Pentru cele 65 de localităţi cu primari PSD a fost alocată suma de 19.664.000 de lei. Aproape egale cele două sume! În localităţile cu primari liberali suma alocată pe cap de locuitor este de 159,25 de lei, iar în localităţile conduse de edili PSD suma este de 47,36 lei. Observăm o diferenţă de 112 lei pe cap de locuitor.

Municipiul Târgovişte, cu o populaţie de peste 90.000 de locuitori, a primit zero lei, iar localitatea Moţăieni, cu o populaţie de 2.000 de locuitori, dar cu primar PNL, a primit 700.000 de lei. Corbii Mari cu primar PSD – 250.000 de lei”.

Corneliu Ştefan le-a reaminit ziariştilor ceea ce a spus acum două luni, că primarii PSD trecuţi la PNL vor fi răsplătiţi pentru trădarea lor. Vorbim aici despre edilii de la Odobeşti, Brezoaele, Răscăieţi şi Costeşti Vale. Liderul PSD ştia cu două luni înainte chiar şi sumele care le vor fi acordate traseiştilor.

VIDEO

„Această rectificare bugetară a fost făcută pentru clientela politică a PNL Dâmboviţa. Îi rog pe târgovişteni, pe dâmboviţeni, să meargă la vot pe 27 septembrie şi să voteze în cunoştinţă de cauză. Noi, cei din PSD, am făcut treabă bună. Am avut proiecte în toate localităţile, indiferent de culoarea politică şi nu am sprijinit realizarea unor investiţii în funcţie de apartenenţa primarului”, a precizat preşedintele PSD Dâmboviţa.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200019

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Doi frați, primari de comune în Dâmbovița

Publicat

pe

Județul Dâmbovița, după alegerile locale din acest an, se mai poate lăuda cu o curiozitatea electorală. Doi frați au fost aleși primari. Bineînțeles în localități diferite, dar ca reprezentanți ai aceluiași partid – PSD. Bogdan Tița a fost reales edil al comunei Ulmi, localitate aflată la o aruncătură de băț de Târgoviște, iar fratele său, Tița Vasile, la Lucieni.

Citește în continuare

ALEGERI

Târgoviştenii au votat omul

Publicat

pe

de

Este vorba despre realegerea domnului Daniel Cristian STAN, care şi-a câştigat cu brio dreptul de a-şi îndeplini în continuare nobila misiune. Trebuie ştiut şi spus că scorul notabil pe care l-a obţinut demonstrează fără drept de apel că NU atât membrul unui partid, ci OMUL a fost reales de către târgoviştenii de toate sensibilităţile politice – indiferent de ele şi nu de puţine ori, ba dimpotrivă, în ciuda acestora – tocmai pentru calităţile demonstrate, pentru prestaţia sa şi pentru rezultatele notabile obţinute în slujba lor. Toţi cei cu care am discutat mi-au spus că l-ar fi votat chiar şi dacă – simplă ipoteză – ar fi candidat în postura de… „independent”. Deci…

Personal sunt extrem de ataşat de urbea mea natală, asemeni majorităţii covârşitoare a celor născuţi-crescuţi, plecaţi-reveniţi, ori veniţi-rămaşi aici şi deşi nu am nicio activitate politică, nimic nu mă împiedică să observ, să constat şi să apreciez oameni şi fapte, după o grilă onestă de evaluare. De aceea ţin să-l felicit sincer pe primarul reales al TÂRGOVIŞTEI, această victorie zdrobitoare, de altfel absolut previzibilă, fiind deplin meritată şi obţinută în ciuda acelor detractori de circumstanţă, care s-au întrecut în a-şi etala de fapt propriul nivel sub-suburban şi sub-submediocru, în care sfertodocţia a mers până la a-i reproşa edilului faptul că a obligat un constructor de şosele să-şi remedieze greşelile pe banii săi şi nu pe cheltuiala târgoviştenilor! Stupidă abordare politicianistă…

Alegerile democratice constituie întotdeauna un real prilej, binevenit, de analiză retrospectivă, dar în acelaşi timp, un punct de plecare către viitor.

Să-i urăm deci cu toţii mult succes domniei sale în noul său mandat. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că realizările sale viitoare, sprijinit de către acei oameni de bine, ce doresc dezvoltarea acestui drag oraş, fostă capitală a Ţării Româneşti, vor fi contabilizate, de fapt, în beneficiul nostru, al tuturor târgoviştenilor. Vorba poetului: „La trecutu-ţi mare, mare viitor!”

Avocat Vladimir Ţunţi ȘTEFĂNESCU

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!