Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Este important ca fiecare elev şi cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenţie

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Carmen Holban a transmis, la început de an şcolar, tuturor elevilor dâmboviţeni, cadrelor didactice şi părinţilor, un mesaj optimist şi de încredere.

Parlamentara îi critică pe actualii guvernanţi, care nu au reuşit să asigure condiţii optime, sigure, pentru acest nou început, dar spune că revenirea la şcoală, după aproape şapte luni, este absolut necesară, ţinând cont de faptul că numai în acest cadru instituţional aspiraţiile de viitor ale elevilor pot fi realizate.

„Îi asigur pe profesorii şi învăţătorii dâmboviţeni de tot sprijinul meu în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Veţi găsi mereu uşa mea deschisă pentru dumneavoastră! De asemenea, părinţilor şi bunicilor celor mici şi mari le doresc multă sănătate şi putere de muncă, pentru a le asigura elevilor toate cele trebuincioase!

Sunt sigură că elevii şi părinţii lor vor realiza la adevărata valoare că anii de şcoală sunt vitali pentru viitoarea realizare profesională şi personală, iar copiii se vor implica la un nivel înalt, ca şi până acum, în anul şcolar ce a început.

Mulţumesc cadrelor didactice pentru eforturile deosebite făcute în acest debut al anului şcolar, precum şi pentru strădania lor în a-i pregăti pe copii, ştiut fiind faptul că dascălul este al doilea părinte al elevilor! Părinţii şi bunicii trebuie să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle drag, curaj şi pasiune pentru învăţat, astfel încât să-şi ducă la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an.

Este foarte important ca fiecare elev şi cadrele didactice să dea dovadă de maximă atenţie în acest an şcolar, deoarece orice sincopă va avea ca efect suspendarea cursurilor sau trecerea în regim de predare online, ceea ce nu ar fi de dorit pentru un proces educaţional de calitate. Urez mult succes tuturor în noul an şcolar, elevi, dascăli, părinţi, bunici, directori, autorităţi locale”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. L-au votat masiv pe primarul… mort de două săptămâni!

Publicat

pe

Suntem o țară unde campaniile electorale, alegerea celor care să ne reprezinte, care să ne decidă viitorul sunt încă tratate în bășcălie, sunt considerate de marea majoritate a fi competiții și atât. Concursuri de tipul care este mai tare în scos la vot poporul. Totul se desfășoară nu după conștiință, cultură politică, interes democratic, aplecare asupra treburilor țării. Se merge la calcul exact sau la exaltare supremă. Vezi cazurile candidaților care au ajuns primari din dorința oarbă, iologică și neproductivă a unor categorii de mase de a pune cu orice preț la conducere pe cineva chiar dacă este o mătăluță sau care abia ieri-alaltăieri s-a dat jos din avionul de Paris, unde a trăit liniștit bine mersi.

Dar ceea ce a întrecut orice măsură, dovedind încă o dată că alegerile sunt tratate de o bună parte a electoratului ca pe un joc, ca pe o rutină banală, nu ca pe un act al conștiinței și interesului comun suprem, cum am mai spus-o, s-a întâmplat într-o localitate din județul Olt. La Deveselu. Comună cunoscută și prin celebrul scut antirachetă. Unul dintre candidații pentru funcția de primar în această localitate a murit un timpul campaniei electorale. A făcut omul infarct. Destinul. Cetățenii comunei, probabil impresionați de această tragedie, mai ales că era edilul în funcție și principalul lor favorit, în ziua alegerilor l-au votat pe decedat! Și nu așa, oricum. A fost un vot masiv! Concluzia: atât înțelege uneori electoratul din aceste jocuri politice, din necesitatea de a fi responsabil. Acum, conform legii, fiindcă au fost sentimentali, la Deveselu vor trebui organizate din nou alegeri. Așa se întâmplă când nu îți pasă și vrei să te conducă și un mort…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!