Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Tânăr din Teleorman a plecat de acasă şi nu a mai revenit

Publicat

pe

Poliţiştii teleormăneni solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării tânărului Florin Pandele, de 25 de ani, din comuna Vităneşti, care a dispărut de la domiciliu în data de 4 septembrie.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 m, greutate 60 kg, ochi negri, păr negru, drept, bărbia ascuțită. Pe brațul drept are tatuat numele „Ritu”, pe brațul stâng are tatuat numele „Elvis”, iar pe umărul stâng, numele „Roxana”.

La momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu un tricou de culoare vișinie cu dungi negre, pantaloni tip blugi de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare maro. Tânărul este cunoscut cu probleme de sănătate.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Mascații au „spart” o înmormântare care nu respecta normele pandemice, la Roșiori de Vede

Publicat

pe

Sursa foto: aktual24.ro

Coronavirusul ne-a dat total peste cap viețile, obiceiurile și tradițiile. Suntem răpuși, îngenuncheați de virus, dar și de normele care ne duc la disperare, la depresie, fiind obligați să facem ceea ce altădată nici nu ne imaginam că se poate întâmpla. Să nu poți să îți mai duci părintele, fratele, prietenul la groapă. Să te uiți de peste drum când sicriul închis, supravegheat strict de ochii oamenilor în uniformă, este dus direct în cimitir și îngropat după un ritual creștinesc grăbit și anost. Ba să mai fii și amendat, cercetat penal pentru zădarnicirea combaterii bolilor, dacă nu te lasă sufletul să îl treci pe cel drag, ucis de COVID 19, pe lângă casa în care a trăit și să-l duci direct la locul de ingropăciune…

Cam așa s-a petrecut astăzi, la Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Un bărbat de 49 de ani, în urmă cu trei săptămâni, a fost diagnosticat cu coronavirus. În prima fază, a fost internat la spitalul din localitate., fiindcă starea sa de sănătate s-a înrăutățit, a fost transferat la un spital din județul Ilfov, unde a și decedat. Conform procedurii legale, persoana decedată trebuia să fie transportată de la spital direct la cimitir, fără ritualuri religioase, fără alte obiceiuri creștinești de îngropăciune. Se pare că familia nu a ținut cont de acest lucru și au oprit mașina mortuară la locuința celui decedat. Poliția a aflat imediat și s-au pus în mișcare pentru a restabili ordinea și respectarea normelor impuse în starea de alertă.

La fața locului, la o înmormântare, s-au deplasat luptători S.A.S. și jandarmi care, sub coordonarea adjunctului șefului Inspectoratului de Poliție Județean pe linie de ordine publică, au dispersat mulțimea adunată. Mai mult, mașina mortuară a fost excortată până la cimitir. Conform procedurii, persoana decedată trebuia să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nu s-a respectat, iar mașina purtând corpul neînsuflețit a oprit la locuința decedatului.

„În prezent, se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea sancționării contravenționale a acestora ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020 și au fost întocmite trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor”, ne-a informat IPJ Teleorman.

Citește în continuare

Giurgiu

Bunuri de peste 7,8 miliarde de lei, posibil contrafăcute, confiscate la punctul de frontieră Giurgiu

Publicat

pe

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, într-o autoutilitară ce circula în regim de curierat și în patru autocare, 2.414 de articole de vestimentație, produse de marochinărie și parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 782.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Au încercat să introducă aceste produse în țară patru cetățeni străini și un roman, cu vârste cuprinse între 28 ani și 60 ani. Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!