Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Primarul municipiului Moreni, apel pentru o campanie electorală curată!

Publicat

pe

Actualul primar al municipiului Moreni, Contantin Dinu, candidat al PSD pentru alegerile din 27 septembrie, este total nemulţumit de lipsa de fair-play manifestată în această campanie electorală de unii dintre contracandidaţii săi. Consideră edilul că aceştia, din dorinţa de a atrage atenţia cetăţenilor asupra lor, lansează în spaţiul public neadevăruri, poveşti, încearcă să capaciteze electoraltul şi să îi distrugă reputaţia.

Constantin Dinu face un apel către toţi competitorii politici de la Moreni să renunţe la mârşăvii şi la campania de denigrare şi să intre în normalitate, să vină în faţa oamenilor cu ceea ce vor să facă pentru comunitate, pentru municipiu, cu lucruri bune, cu proiecte viabile, nu cu lături şi petarde.

„Viața omului este o împletitură între bune și rele. Între necazuri și bucurii. Nu suntem stăpâni decât pe propriile decizii și răspunzători pentru propriile fapte. De-a lungul timpului, așa cum cunoașteți, am preferat să fiu pacifist, să-i aduc la aceeași masă pe toți cei care ar fi avut ceva de spus sau ar fi putut conlucra pentru binele orașului nostru. Am preferat ca, în locul scandalurilor și mizeriilor cu care alții se hrănesc, să fiu un catalizator al energiilor pozitive și al ideilor constructive. Am dorit și am adus alături de mine oameni capabili, așa cum este și actuala echipă alături de care mă voi lupta pentru progresul pe care ni-l dorim cu toții.

Vremurile sunt dificile, banii sunt puțini, legislația este stufoasă, piedicile sunt multe și invidiile de asemenea. Am realizat însă multe împreună, dar îmi doresc un singur lucru. Să îmi dea Dumnezeu sănătate să putem munci în continuare, căci voință și dorință am din plin. Și, deși am preferat să nu pierd timpul cu mizeriile care, mai mult decât oricând, în campaniile electorale sunt hrana multor candidați incompetenți, de data aceasta consider că s-a întrecut orice măsură a decenței și a bunului simț.

Pentru acest fapt, vreau să spun un singur lucru: Ajunge! „Domnilor” și „doamnă” penelistă Vârjoghe, nu este un secret pentru nimeni că încercați orice metodă posibilă, doar-doar, domnul Harabagiu mai obține vreun vot. Dar, gata! Nu vă mai pot tolera minciunile și dezinformările, fix în stilul în care PNL ne-a obișnuit de când a început această pandemie. Aţi aruncat pe piață o mare minciună. Afirmați în mod mincinos că dețin o casă în Delta Dunării. Sunteți conștienți de aberaţiile pe care le scoateți în speranța că veți vrăji electoratul care vă cunoaște „competențele”?

Mințiți cu nerușinare! Și tocmai de aceea, vă adresez o invitație. Arătați-mi în declarația mea de avere unde este această casă. Evident că nicăieri, pentru că nu dețin așa ceva. Ceea ce ne conduce la o singură concluzie. Ori eu, ori dumneavoastră mințiți și nu aveți nici o limită în aruncarea cu mizerii inventate. Dacă eu mint, vă invit și vă rog să procedați după lege și să îmi faceți plângere penală la ANI pentru nedeclararea unui bun existent. Dar dacă mințiți dumneavoastră și așa și este, vă spun doar atât: Atât de jos v-a împins disperarea? Să vă fie rușine! Chiar și lipsa de caracter nu este suficientă să vă coborâți atât.

Nici măcar scuzele nu vi le aştept, pentru că nu pot avea speranța decenței, a corectitudinii și a fair-play-ului, de la niște persoane atât de lașe și manipulatoare încât preferă să împroaște cu minciuni de pe nenumărate conturi false, în loc să vină cu idei constructive, folositoare pentru toți cei din orașul în care ne-am născut, trăim și îl iubim… doar unii se pare…”, este mesajul edilului municipiului Moreni, Constantin Dinu, către contracandidaţii care au apelat, în această campanie electorală, la tehnicile murdare ale dezinformării.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ALEGERI

Deputata PNL Adriana Săftoiu, nemulțumită de listele de candidați întrucât se regăsesc traseiști și persoane leneșe

Publicat

pe

Specialista în comunicare și analiză politică Adriana Săftoiu, deputat din partea PNL, în ultimii ani, a atacat la greu conducerea propriului partid, ba chiar și o serie de colegi liberali, pentru gafele comise. Nu i-a iertat pe mai marii PNL nici acum, după depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare.

Fosta consiliera prezidențială, care nu se mai regăsește pe listele de candidați ale Partidului Național Liberal, critică staff-ul central pentru faptul că a validat foarte mulți traseiști, foarte multe persoane slab pregătite politic și profesional, puturoși ai PNL care, în mod normal, nu aveau ce să caute pe listele de parlamentare.

„Am făcut greșeala să mă uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multă atenție la colegii mei de partid, cu foarte puțină atenție la traseiști. Aici păcatul e vizbil chiar dacă e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun dacă te ajută să rămâi pe sacun.

Nu e nicio problemă că nu sunt eu acolo sau alți colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau măcar și un loc neeligibil . Si o spun cu toată împăcarea, chiar nimeni nu e atât de bun ca să fie regretat.

Dar să văd acolo parlamentari care ar putea fi premiați pentru chiul (sigur, aveau grijă să nu lipsească de la votul final că acolo e o monitorizare mai exactă), persoane care, în particular, ar putea fi drăguțe, dar la nivel de activitate parlamentară sunt nule, au practicat tăcerea ca mod de a se exprima, dar au stiut să vorbească cu paltonul liderului, doar că asta nu e activitate parlamentară, e energie infinit disponibilă pentru a atârna de clanța care poate să îți deschidă ușa, nu îi poți asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, cărora dacă le scoți din discurs imprecația, nu au nimic de spus, duc lipsă de argumente, adeseori de cultură minimală, dar pot să înșire platitudini până la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, cărora le e mai familiară onomatopeia, cuvintele fiindu-le oaresicum străine, să îi vezi deschizând listele la Senat, la Camera Deputaților, mă întreb: ori țara asta e pierdută, ori e un experiment ca să ne trezim.

Poate în următorii patru ani ne trezim. Acum, vă asigur, votul e atât de viciat încât nu mai există niciun instrument de a sancționa așa bătaie de joc. Si dacă aveți chef de analiză priviți cu atentie numele celor care rămân în dreptul localității voastre si intrebați-vă ce știți despre ei. Mulți se laudă că v-au reprezentat si, vai, vor continua să vă reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin “share” la postările de partid. Cei mai mulți sunt puși în locuri sigure pe listă așa încât, si dacă votăm 10 la sută, ei tot vor fi acolo, mulțumiți că sunt miezul națiunii.

Cum să îi sancționăm? În primul rând, renunțați să ii iertați pe ai voștri. Fiți mult mai duri cu ai voștri decât cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansă”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Oana Vlăducă, PRO România: Mi-am asumat candidatura pentru Senat și merg cu gândul să câștig

Publicat

pe

PRO România poate obține în județul Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari la alegerile din 6 decembrie – spune deputata Oana Vlăducă, deschizător de listă pentru Senat. Pentru unii, candidatura Oanei Vlăducă pentru Senat, nu tot pentru Camera Deputaților, a generat semne de întrebare. Este motivul pentru care parlamentara a venit astăzi cu lămuriri în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu sunt cea care a venit cu această idee. Decizia am luat-o împreună, eu, Victor Ponta și Adrian Țuțuianu. Am făcut o analiză serioasă și corectă și am convenit că așa este cel mai bine. Eu am venit în PRO România nu pentru că mi s-a promis cine știe ce funcție. Nu. Am venit în PRO România pentru că în PRO România sunt liderii pe care îi respect în politică.

Cine mă cunoaște, știe despre mine că sunt un om puternic, un om muncitor și un om de echipă. Cred în valorile pe care mi le-au transmis părinții mei și cred că multe principii corecte de viață pot avea loc și în politică. Nu totul se reduce la posturi, la funcții sau la sinecuri. Eu sunt în politică la fel ca în prima zi, cu același entuziasm și aceeași bună credință.

Am avut un mandat cu multe provocări la Camera Deputaților și un mandat frumos. A fost primul meu mandat de parlamentar și am încercat, atât cât am putut, să reprezint cu onoare și cu responsabilitate interesele acestui județ.

Candidez la Senat cu gândul de a câștiga. PRO România poate să câștige în Dâmbovița, cu multă muncă și determinare, doi parlamentari. Am avut un examen foarte greu la locale. L-am trecut. Avem în prezent 116 aleși locali, avem structuri în teritoriu, avem organizații, avem oameni extraordinari lângă noi. Suntem un partid în adevăratul sens al cuvântului. Ca atare, alegerile parlamentare vor reprezenta un pas înainte. Vom obține un scor mai bun și, după toate simulările noastre, putem câștiga doi parlamentari”, a declarat Oana Vlăducă – deputat PRO România de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!