Connect with us

ALEGERI

Primarul municipiului Moreni, apel pentru o campanie electorală curată!

Publicat

pe

Actualul primar al municipiului Moreni, Contantin Dinu, candidat al PSD pentru alegerile din 27 septembrie, este total nemulţumit de lipsa de fair-play manifestată în această campanie electorală de unii dintre contracandidaţii săi. Consideră edilul că aceştia, din dorinţa de a atrage atenţia cetăţenilor asupra lor, lansează în spaţiul public neadevăruri, poveşti, încearcă să capaciteze electoraltul şi să îi distrugă reputaţia.

Constantin Dinu face un apel către toţi competitorii politici de la Moreni să renunţe la mârşăvii şi la campania de denigrare şi să intre în normalitate, să vină în faţa oamenilor cu ceea ce vor să facă pentru comunitate, pentru municipiu, cu lucruri bune, cu proiecte viabile, nu cu lături şi petarde.

„Viața omului este o împletitură între bune și rele. Între necazuri și bucurii. Nu suntem stăpâni decât pe propriile decizii și răspunzători pentru propriile fapte. De-a lungul timpului, așa cum cunoașteți, am preferat să fiu pacifist, să-i aduc la aceeași masă pe toți cei care ar fi avut ceva de spus sau ar fi putut conlucra pentru binele orașului nostru. Am preferat ca, în locul scandalurilor și mizeriilor cu care alții se hrănesc, să fiu un catalizator al energiilor pozitive și al ideilor constructive. Am dorit și am adus alături de mine oameni capabili, așa cum este și actuala echipă alături de care mă voi lupta pentru progresul pe care ni-l dorim cu toții.

Vremurile sunt dificile, banii sunt puțini, legislația este stufoasă, piedicile sunt multe și invidiile de asemenea. Am realizat însă multe împreună, dar îmi doresc un singur lucru. Să îmi dea Dumnezeu sănătate să putem munci în continuare, căci voință și dorință am din plin. Și, deși am preferat să nu pierd timpul cu mizeriile care, mai mult decât oricând, în campaniile electorale sunt hrana multor candidați incompetenți, de data aceasta consider că s-a întrecut orice măsură a decenței și a bunului simț.

Pentru acest fapt, vreau să spun un singur lucru: Ajunge! „Domnilor” și „doamnă” penelistă Vârjoghe, nu este un secret pentru nimeni că încercați orice metodă posibilă, doar-doar, domnul Harabagiu mai obține vreun vot. Dar, gata! Nu vă mai pot tolera minciunile și dezinformările, fix în stilul în care PNL ne-a obișnuit de când a început această pandemie. Aţi aruncat pe piață o mare minciună. Afirmați în mod mincinos că dețin o casă în Delta Dunării. Sunteți conștienți de aberaţiile pe care le scoateți în speranța că veți vrăji electoratul care vă cunoaște „competențele”?

Mințiți cu nerușinare! Și tocmai de aceea, vă adresez o invitație. Arătați-mi în declarația mea de avere unde este această casă. Evident că nicăieri, pentru că nu dețin așa ceva. Ceea ce ne conduce la o singură concluzie. Ori eu, ori dumneavoastră mințiți și nu aveți nici o limită în aruncarea cu mizerii inventate. Dacă eu mint, vă invit și vă rog să procedați după lege și să îmi faceți plângere penală la ANI pentru nedeclararea unui bun existent. Dar dacă mințiți dumneavoastră și așa și este, vă spun doar atât: Atât de jos v-a împins disperarea? Să vă fie rușine! Chiar și lipsa de caracter nu este suficientă să vă coborâți atât.

Nici măcar scuzele nu vi le aştept, pentru că nu pot avea speranța decenței, a corectitudinii și a fair-play-ului, de la niște persoane atât de lașe și manipulatoare încât preferă să împroaște cu minciuni de pe nenumărate conturi false, în loc să vină cu idei constructive, folositoare pentru toți cei din orașul în care ne-am născut, trăim și îl iubim… doar unii se pare…”, este mesajul edilului municipiului Moreni, Constantin Dinu, către contracandidaţii care au apelat, în această campanie electorală, la tehnicile murdare ale dezinformării.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT