Connect with us

ALEGERI

Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru Aninoasa, propune o administraţie bazată pe competenţă

Publicat

pe

Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa, vine în faţa alegătorilor cu o echipă de oameni tineri, care au performat în domeniile lor de activitate şi care au decis să se implice pentru a dezvolta comunitatea în care trăiesc, au decis să nu mai lase lucrurile să curgă la întâmplare. Pentru că Aninoasa poate mai mult! Tiberiu Lixandru şi PNL propun modernizare şi normalitate, pe modelul celei mai europene comune din România – Ciugud, din judeţul Alba.

„Oamenii au înțeles că Aninoasa, acum mai mult decât oricând, are nevoie de o schimbare în bine, are nevoie de oameni noi și bine pregătiți pentru a conduce destinele acestei comune. A venit timpul ca relația dintre autorități și cetățeni să fie una bazată pe încredere, transparență, comunicare și colaborare. A venit timpul să trecem la un alt nivel în administrația publică. A venit timpul să nu ne mai mulțumim cu puțin și să trecem la o administrație bazată pe onestitate și competență”, este mesajul candidatului PNL pentru funcţia de primar al comunei Aninoasa – Tiberiu Lixandru.

Echipa de consilieri PNL pentru Aninoasa – Numărul 1 pe buletinul de vot:
1. Lixandru Tiberiu
2. Şuţu Iulian-Ciprian
3. Oprea Gheorghe-ciprian
4. Moraru ileana-Corina
5. Dorobanţu Cezar
6. Niculae Florentin-Tiberiu
7. Sima Alin-Constantin
8. Jeculescu Georgiana
9. Cioinea Antonio-Liviu
10. Matei Mariana
11. Cigăran Teodora-Minerva
12. Onofrei Elena-Simona
13. Mihalcea Robert Constantin
14. Mircea Mihaela Raluca
15. Ion Marius Lucian
16. Stoicescu Iuliana Bianca
17. Jianu Adrian Marius
18. Calotă Ciprian Florin
19. Andrei Valentin Cosmin

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT