Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Teren de sport la standarde UEFA lângă Complexul de Natație Târgoviște

Publicat

pe

Abia am ieșit din tumultul și vraja alegerilor locale, iar primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, reales de concitadini cu un scor istoric, a pornit incursiunile de lucru pe șantierele orașului. Astăzi, edilul s-a aflat, însoțit de viceprimărița Monica Ilie și city managerul Gabriel Boriga, lângă Complexul Turistic de Natație unde municipalitatea, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, construiește o modernă bază sportivă pentru antrenament. O investiție care va ridica ștacheta sportului dâmbovițean și național.

„Ne aflăm în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație aici unde administrația publică locală este pe cale de a finaliza o investiție importantă pentru sportul târgoviștean, pentru sportul dâmbovițean. Este vorba de o bază de antrenament dedicată micilor fotbaliști ai Târgoviștei, dar și echipei Chindia, o bază de antrenament care dispune de gazon sintetic. Este o investiție realizată de către Primăria Târgoviște în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Suprafața de joc pe care ne aflăm în acest moment este omologată UEFA. Urmează, după ce se va încheia procesul de lipire, să se adauge nisipul și granulele. În două-trei săptămâni, vom discuta despre finalizarea acestei baze sportive care dispune de instalație de nocturnă, gradene, bănci de rezervă. Terenul va putea găzdui inclusiv meciuri oficiale la nivel de juniori și de tineret.

Investițiile în bazele sportive târgiviștene nu se opresc aici. Menționăm faptul că baza sportivă de la Colegiul „Constantin Carabela” este finalizată, urmând să fie montată suprafața de joc pentru sală. Mai sunt circa trei săptămâni până când se va finaliza acest obiectiv. De asemenea, în maxim două săptămâni, Clubul Sportiv Școlar din Târgoviște va beneficia de o suprafață de joc nouă. Era necesar și acolo să intervenim pentru a aduce îmbunătățiri, având în vedere faptul că sunt foarte mulți copii care frecventează acel club sportiv. Continuăm lucrările la Stadionul „Eugen Popescu”. Se lucrează în continuare la fundația de la tribuna nouă, la stâlpii pentru nocturnă și la utilități, astfel încât să reușim cât mai repede să avem un nou stadion la Târgoviște. Au fost ceva probleme la reabilitarea acestui stadion, dar le-am depășit”, a precizat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgoviște.

 

ADMINISTRAŢIE

Noul președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa își va începe activitatea pe 29 octombrie

Publicat

pe

Joi – 29 octombrie 2020, va avea loc ședința de învestire a noului Consiliu Județean Dâmboviţa și a președintelui acestei entități administrative, Corneliu Ștefan – liderul PSD Dâmbovița. De precizat că șeful CJ Dâmbovița ești cel mai tânăr conducător ales al acestei instituții din 1990 încoace.

Corneliu Ștefan a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, devansându-i pe ceilalți competitori electorali. Tânărul politician a declarat, de mai multe ori, că vrea să facă istorie la Consiliul Județean, să se implice puternic în activitatea acestei instituții, să resetez sistemul administrativ, comunicarea și relația cu cetățeanul și, nu în ultimul rând, să se implice profund în derularea unor proiecte privind dezvoltarea socio-economică și edilitară a județului Dâmbovița.

„Ar fi total neadevărat dacă aş spune că nu am emoţii. Încă o dată, le mulţumesc celor peste 100.000 de dâmboviţeni datorită cărora voi ocupa această funcţie. Înaintea alegerilor din septembrie, spuneam că a venit timpul unei altfel de administraţii. O cer dâmboviţenii, o cer vremurile! Acum, cu câteva zile înainte de învestire, consider că 2020 este cu adevărat începutul unei administraţii care să ţină ritmul cu timpul şi cu nevoile reale ale acestui judeţ. Au fost făcuţi primii paşi, dar lucrurile merg înainte în Consiliul Judeţean! Cel mai important lucru este însă ceea ce am făcut sau vom face în funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi în calitate de preşedinţi ai Consiliului Judeţean. Toţi trebuie să înţelegem că noi le suntem datori dâmboviţenilor, nu ei nouă! Cu acest gând voi depune jurământul de învestire ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmbovița”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Emanuel Spătaru, gânduri la început de nou mandat ca primar al comunei Răzvad

Publicat

pe

Astăzi – 26 octombrie 2020, la Răzvad, a avut loc depunerea jurământului de credință de către echipa nou aleasa a Consiliului Local și de către Emanuel Spătaru care își începe cel de-al doilea mandat de edil al localității. Ședința de constituire a Consiliului Local s-a desfășurat în Sala de Sport din centrul localității, respectându-de întocmai măsurile de distanțare fizică impuse de starea de alertă. La eveniment au participat funcționarii din cadrul Primăriei Răzvad, consilierii locali, cetățeni. A fost prezent și președintele ales al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan – liderul PSD Dâmboviţa.

„Este un moment emoționant pentru noi toți, pentru mine în mod special, dar și pentru dumneavoastră. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și au rămas lângă mine în această misiune nu tocmai ușoară. Vă mulțumesc, dragi răzvedeni, tuturor, pentru că ați avut încredere în mine și în echipa PSD Răzvad. Vă mulțumesc că ați venit la vot și că ați ales primarul comunei Răzvad pentru următorii 4 ani. Vreau să spun, încă de pe acum, că nu vom avea niciun moment de pauză.

Vă asigur că vom face tot ceea ce stă în puterea noastră, a tuturor, să continuăm toate proiectele începute și, sigur, să le materializăm pe toate celelalte pe care le-am promis, nu doar acum în campania electorală, ci de-a lungul celor patru ani în care am fost alături. Pentru toate aceste lucruri, mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, care este alături de noi. Îi transmit din partea cetățenilor comunei Răzvad toată încrederea noastră și, totodată, rugămintea noastră de a fi alături de noi și în următorii 4 ani, pentru a putea duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus aici în Răzvad. Le mulțumesc pentru sprijinul moral preoților și, în special, celor care astăzi sunt prezenți aici. Sunt foarte multe lucruri de spus. Suntem 80% echipa veche. Vă rog pe toți să fiți la fel de serioși, la fel de aplicați și să sprijiniți în continuare comuna Răzvad.

Mulțumesc și echipei administrative, echipei pe care am avut-o în spatele meu, echipei Primăriei Răzvad. O echipă de la care am avut foarte multe de învățat și acum le transmit că îi așteaptă o muncă foarte grea. Așteptările sunt mult mai mari decât au fost acum patru ani.

Dragi consilieri, vreau să vă spun că, pe perioada ședințelor de consiliu, noi vom reprezenta răzvădenii, politica o facem în afara ședințelor de consiliu, politica o facem dincolo de interesele comunei Răzvad”, a fost mesajul lui Emanuel Spătaru la început de nou mandat de primar al comunei Răzvad.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița și președintele ales al Consiliului Județean, a felicitat noua echipă de consilieri locali, pe primarul Emanuel Spătaru, asigurându-i de întreg sprijinul său și al instituției pe care o va reprezenta pentru concretizarea proiectelor de interes local.

„Este un moment deosebit pentru comuna Răzvad. Un moment în care vechiul consiliu și-a încetat activitatea, iar noul consiliu intră în pâine. Îl felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce a făcut pentru localitatea Răzvad. Un primar tânăr, un primar ambițios, un primar care și-a demonstrat capacitatea administrativă în ultimii 4 ani”, a spus Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!