Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Schemă de toată jena în hotărârea de carantinare a satului Dobra

Publicat

pe

Am rămas cu gura căscată, m-am închinat de mai multe ori, chiar îmi venea să mă dau cu capul de un pom, să încerc să-mi revin, poate nu am văzut eu bine ce scrie în Hotărârea nr. 41 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Este vorba de comuna Dobra, unde a început să bântuie nestingherit coronavirusul.

Pentru a se limita răspândirea acestui temut COVID-19, s-a luat decizia carantinării satului de centru, Dobra. Autoritățile au și pregătit documentul. Cu articole, obligații și cu… nu vă vine să credeți… latitudine și longitudine. Cu calcule exacte, scheme. Totul matematic. Hai, că-i băgați pe oameni și mai rău în boală! Păi, bine mai fraților, la acest nivel aiuritor ați reușit să duceți birocrația?

Vreți domniile voastre ca bietul țăran de la Dobra să respecte cifrele și calculele prezentate? Să nu iasă omul nici măcar cu un milimetru din meridian? Cum de ați reușit să calculați așa la fix latitudinea și longitudinea carantinarii? Cine vreți să îi învețe pe cetățenii cum să folosească schema asta de toată jena?

Culmea, am auzit că nimeni nu a zis nici pâs când a văzut ciudățenia. Sau n-au văzut năucitoarele coordonate geografice? Am trăit cu speranța că Bucureștiul, unde nădăjduiam că sunt oameni mai practici, mai la obiect, va schimba minunea asta. De unde! A rămas că la început! Săracul cetățean din Dobra nu are decât să-și cumpere instrumente de măsurat coordonatele geografice, nu cumva să depășească precizia și meticulozitatea autorităților!

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT