Connect with us

Giurgiu

Accident cu doi morți pe DN 5B, între Ghimpați și Letca Nouă

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Giurgiu

Doi oameni au murit noaptea trecută pe DN 5B între localitățile Ghimpați și Letca Nouă, județul Giurgiu. Accidentul s-a produs în jurul orei 02:00. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism care, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a părăsit carosabilului și s-a rostogolit pe marginea drumului.

În mașină se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor medicale și a celor de descarcerare, victimele se aflau risipite în jurul autovehiculului avariat. Trupul unuia dintre ocupanți a fost scos cu mare greutate de pompieri din lăstărișul aflat la marginea șoselei.

Din păcate, pentru șofer și o pasageră care se afla pe bancheta din spate în momentul producerii tragediei nu s-a mai putut face nimic. Ceilalți doi pasageri au scăpat ca prin minune, fără leziuni care să le pună viața in pericol. Aceștia au refuzat să fie transportați la spital.

Sursa foto: ISU Giurgiu

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Jandarmii din Giurgiu au pierdut un coleg drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

de

Uneori, soarta este nedreaptă și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme.

Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către familia plutonierului adjutant Neciu Aurel, care a pierit fulgerător, lăsând în urma sa un mare gol. O familie frumoasă, o soție, un fiu pe care îl iubea nespus și colegi ce îi erau ca frații, după cei 17 ani de misiuni în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil.

La doar 39 de ani a plecat alături de îngeri, în Armata din Ceruri… În aceste momente, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere.

Drum lin către cer, dragul nostru camarad! Nu te vom uita niciodată!

Sursa: Jandarmeria Giurgiu

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Fără drone la adunările publice! Amenda este colosală!

Publicat

pe

Folosirea dronelor în zonele dens populate sau la adunările publice organizate în aer liber, spre exemplu târguri, este strict interzisă – ne informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu.

Conform prevederilor din Codul Aerian, este interzis zborul oricărei aeronave la o înălțime mai mică de 300 de metri față de orice obstacol fix situat pe o rază de 600 de metri de la aeronaval, sancțiunea fiind între 25.000 și 50.000 lei.

„Reamintim că adunările publice trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, cu protecția participanților și a mediului ambiant, fără să degenereze în acțiuni turbulente de natură a pune în primejdie ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, viața sau bunurile acestora ori ale domeniului public”, se mai precizează în comunicatul transmis e către IJJ Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT