Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Salariată din Primăria Moţăieni, internată cu COVID-19, a decedat

Publicat

pe

Cu profundă durere, anunțăm moartea colegei noastre de la Asistență Socială din cadrul UAT Moţăieni, Ghinoiu Zilia. A fost internată la secția ATI a Spitalului Judeţean din Târgovişte și a decedat astăzi în urma unui stop cardio-respirator. A avut COVID-19.

Rugăm DSP Dâmboviţa să pornească ancheta epidemiologică în Primărie, mai ales că în Moţăieni apar zilnic cazuri. Toți salariații suntem expuși în contextul în care cetățenii au acces non-stop în Primărie, fără restricție.

Nota redacției: Potrivit informațiilor noastre, Ghinoiu Zilia suferea și de alte afecțiuni, iar ultimele două teste pentru COVID-19 care i-au fost efectuate au ieșit negative, astfel că urma să fie transferată din secția ATI pentru coronavirus.

ACTUALITATE

Anunț CNAIR solicitare aviz de mediu pentru modernizare DN 72A, de la KM 5+370 la KM 11+000

Publicat

pe

de

Subscrisa C.N.A.I.R. S.A. – DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI, cu sediul în BUCUREȘTI, sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 401A, titular al planului / PUZ – „MODERNIZARE DN 72A de la KM 5+370 la KM 11+000”, pentru imobilul situat in Cartier PRISEACA – TÂRGOVIȘTE și comuna DRAGOMIREȘTI, Județul DÂMBOVIȚA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul / programul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului / programului poate fi consultată la sediul APM Dâmbovița, Calea Ialomitei, nr.1, Municipiul Targoviste, judeţul Dâmbovița, de luni până joi între orele 09:00 – 14:00, vineri între orele 09:00 – 12:00.

Observaţii / comentarii şi sugestii se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!