Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Dezvoltarea comunităților locale, obiectiv prioritar al candidaților PSD Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare

Publicat

pe

Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a ieşit în faţa dâmboviţenilor, în prima zi de campanie electorală, cu întreaga echipă de candidaţi ai organizaţiei pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Vin în faţa dâmboviţenilor cu o echipă puternică, cu o echipă competentă, cu o echipă formată din oameni cu experienţă, cu oameni tineri, cu oameni care au demonstrat, cel puţin în ultimii patru ani, că au fost alături de comunităţile locale din judeţul Dâmboviţa”, a spus Corneliu Ştefan – liderul social-democraţilor dâmboviţeni.

Preşedintele nou ales al Consiliului Judeţean Dâmboviţa a mai precizat că actualii candidaţi ai PSD Dâmboviţa pentru Senatul României şi pentru Camera Deputaţilor au susţinerea tuturor membrilor PSD, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni.

„Susţinem cu tărie, cu toată forţa, pe cei mai puternici oameni pentru Parlamentul României. Îi invit pe toţi dâmboviţenii să vină alături de PSD. Să iasă la vot pe 6 decembrie, bineînţeles respectând normele de protecţie împotriva coronavirusului, şi să îi voteze pe candidaţii Partidului Social Democrat. Îi asigur că, pentru următorii patru ani, noi, cei din PSD, avem un singur gând, acela de a dezvolta comunităţile locale din judeţul Dâmboviţa”, a mai declarat preşedintele Corneliu Ştefan.

Din partea PSD Dâmboviţa, la alegerile din 6 decembrie pentru Senatul României, pe primul loc se află Titus Corlăţean, pe locul 2- Claudia Gilia, locul 3 îi revine lui Ionuţ Săvoiu, locul 4 – Ion Cucui, iar pe locul 5 îl regăsim pe Cătălin Olteanu.

La Camera Deputaţilor candidează Ionuţ Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Ţachianu, Georgeta Dincă, Ionuţ Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu şi Mihai Istrate.

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!